.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Повече от нагли хора..

Значи вчера попринцип ВСИЧКИ трябваше да имаме 7 часа,но няколко човечета решиха да се чупят от изобразителното(последнит 2 часа). Първия час избягаха 2 нагли "девойки" и никой не забеляза,но в последствие на едно момиче майка й й се обади да и каже че е видяла момичетата и я пита защо не се е прибрала.. Сещате се за какво ви говоря.. Добре,ама едното момиче ми звъни по телефона и ми вика да й дам едно друго,ама аз я отрязах. Такамм.. Следващия час обаче решиха да избягат още 1 момиче и 1 момче.. Преди товa си бяха заминали още 2 човека,но класната ги беше пуснала.. и към края на часа още едно момиче си замина,че незнам какво си и господина пак не се усеща,че ги няма.. Накрая като се ядосах и като се разкрещях... И викам на господина - ГОСПООДИНЕ ВИЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТE ЛИ ,ЧЕ НЯКОЛКО ГОСПОЖИЦИ И ЕДИН ГОСПОДИН ГИ НЯМА? И той ме гледа все едно е препариран.. и вика ми не съм видял и почна да ни проверава кои сме в час... ОК- писа им отсъствия.
    Днеска отиваме ние на даскало и класната ги пита къде са били и почва да разпитва едното момиче и тя викаше,че не й било добре незнам к'во си.. ,а всъщност не беше така.. ОК .. пита ся момчето .. то викаше ,че го било заболяло корема и за т'ва.. ОК .. пита момичето дето седи зад мен.. Тя вика,че понеже била болна и майка й й казала,че щом не й е добре - да си ходи вкъщи.. ОК .. пита другото момиче дето седи зад мен и то с цялата си наглост каза,че е била там ,ама не е чула ,че господина й е писал отсъствие и всички мълчат и нищо не казват,а знаят,че не беше така.. И госпожата сигурно им повярва,само че има една подробност - Всички тези,които избягаха после са били заедно и са си правили кефа,докато ние седим и пукясваме по Изобразително.. Е! кажете ми! Не е ли наглост това... Поне да бяха си казали,че не им се е седяло и са избягали.. На всичкото му и отгоре момичето,което най-много ме дразни каза на всички,че ако г-жата пита къде е била - да й кажем,че е била в час.. Е*ати шматката изсипана е тая... Обмислям дали да кажа на госпожата за всичко това,защото тя явно не се усеща ,че я лъжат .. Кажете! Да й кажа ли? ... Сигурна съм,че ако аз си бях тръгнала - тия патки щяха да ме издадът..!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Абе стига кво се връзваш.....остави ги щом не им се е седяло да се оправят това не е твой проблем.....ако искат да лъжат нека лъжат...кво им се бъркаш ак ги хванет не ти ще имаш проблеми ,,,,

Супер фен Аватара на Djuff

Кат не ти се седи в час избягай и ти е мама му стара!!
    И кво се дразниш на другите да си праат к'вот искат.Пък господина ви че не им е писал отсъствие преди да му кажеш, че ги няма си е негов проблем също и т'ва където са казали съучениците ти са си техни проблеми.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от monttitty
    Абе стига кво се връзваш.....остави ги щом не им се е седяло да се оправят това не е твой проблем.....ако искат да лъжат нека лъжат...кво им се бъркаш ак ги хванет не ти ще имаш проблеми ,,,,
    Ама да, ама те така ще свикнат и после ще си правят каквото си искат.. схващаш ли? А те постоянно се заяждат с госпожата и тя пак да направи добро.. Еми.. т'ва не е честно спрямо никой.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Djuff

Кат не ти се седи в час избягай и ти е мама му стара!!
    И кво се дразниш на другите да си праат к'вот искат.Пък господина ви че не им е писал отсъствие преди да му кажеш, че ги няма си е негов проблем също и т'ва където са казали съучениците ти са си техни проблеми.
    Хаха.. аз не мисля така.

Ти си бати малоумницата,за да ги издадеш.Теб какво ти пука каде са те.Каквото искат да си правят.Като не ти отърва както искаш избягай ти.
    Как може да си такава долна порта.По-скоро ти си нагла.Такива като теб ги удряме с мотиката у нашия клас ако ни издадат.Аз бягам когато ми се налага наистина или ако всички си тръгнат и няма да стоя сам.
    Сигурно си 5 клас

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ама да, ама те така ще свикнат и после ще си правят каквото си искат.. схващаш ли? А те постоянно се заяждат с госпожата и тя пак да направи добро.. Еми.. т'ва не е честно спрямо никой.
    Еми...извинявай много но не мисля че си права...щом не са ти приятни значи не са ти приятели и значи това не те засяга много

Град
    around the world !
    Ако ще казваш - казвай, обаче 'и кажи насаме, за да не се разбере, че си ти. Иначе после ще ти се хвърлят като хиени Ти си в пълното си право да се ядосваш, все пак толкова хора да липсват и даскалът да не забелязва ?! И да, наглост е, защото едни страдат за сметка на други.

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Ти си бати малоумницата,за да ги издадеш.Теб какво ти пука каде са те.Каквото искат да си правят.Като не ти отърва както искаш избягай ти.
    Как може да си такава долна порта.По-скоро ти си нагла.Такива като теб ги удряме с мотиката у нашия клас ако ни издадат.Аз бягам когато ми се налага наистина или ако всички си тръгнат и няма да стоя сам.
    Сигурно си 5 клас
    А ти си оная тъпата дето се прави на интересна във форума.Ти мега тъпото парче мендил
    Ти си на 14 май.Вземи порасни.Как можеш да портиш на тея години като неква 11 годишна.Стегни се малко и си гледай твоя гъз.Това че завиждаш,че онези минават между космите не е наш проблем.Като не можеш и ти фани ма за кура

Град
    Galapagar
    Сигурно си 5 клас
    А ти си оная тъпата дето се прави на интересна във форума.Ти мега тъпото парче мендил
    Ти си на 14 май.Вземи порасни.Как можеш да портиш на тея години като неква 11 годишна.Стегни се малко и си гледай твоя "задни части".Това че завиждаш,че онези минават между космите не е наш проблем.Като не можеш и ти фани ма за "мъжкия полов орган"
    Твоето мнение не ме засяга. Тези ми се пишеха за приятели и напоследък много ми се правят на големи.. Айде като съм незнам каква си върви У лево.. Чао ти

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ако ще казваш - казвай, обаче 'и кажи насаме, за да не се разбере, че си ти. Иначе после ще ти се хвърлят като хиени Ти си в пълното си право да се ядосваш, все пак толкова хора да липсват и даскалът да не забелязва ?! И да, наглост е, защото едни страдат за сметка на други.
    Никой тук не го разбира. Все пак сме на училище за бога Защо трябва да бяга някой? Тези 2 часа са ми най-неприятните,но все пак седя в тях и си мълча. Мразя някой да се прави на велик и в същото време да е супер нагъл.

Сигурно си 5 клас
    Ти си на 14 май.Вземи порасни.Как можеш да портиш на тея години като неква 11 годишна.Стегни се малко и си гледай твоя "задни части".Това че завиждаш,че онези минават между космите не е наш проблем.Като не можеш и ти фани ма за "мъжкия полов орган"
    Твоето мнение не ме засяга. Тези ми се пишеха за приятели и напоследък много ми се правят на големи.. Айде като съм незнам каква си върви У лево.. Чао ти
    Най-долното нещо ,начин за отмъщение е да изпортиш някой,това говори лошо за тебе не за тях.Има безброй други начини

Град
    Galapagar
    Еми...извинявай много но не мисля че си права...щом не са ти приятни значи не са ти приятели и значи това не те засяга много
    Те уж ми бяха,но напоследък на всички се правят на интересни и дразнят повече от 2/3 от класа..

Град
    Galapagar
    Сигурно си 5 клас
    Най-долното нещо ,начин за отмъщение е да изпортиш някой,това говори лошо за тебе не за тях.Има безброй други начини
    Не искам да отмъщавам на никой.. Госпожата е щяла да отиде да се кара с господина ,за дето им е писал отсъствия без да знае какво е станало.. Има още много неща ,които вие не знаете, и няма и да ги кажа,но иначе говорите.. Въпросът ми беше да кажа ли на госпожата или не.. и другите също искаха да й кажем,ама аз им викам.. аре чакайте малко да го обмислим добре,пък тогава... Не искам да ги портя ,но я си представи,че г-жата беше се скарала с господина заради тях.. нямаше да е много приятно

ами..аз пък миналата година бях избягала с още 4 човека..и нали отивам към края на часа за да искам ключа .... и оная ма видя с едното от момчетата и вика че ша чакаме и аз не влезнах ... и после клсната ни вдига и казва мойто име..на една фр и на другото момче бяха 2 момчета..видя едното с мен ..н ему написа отсъствие .. ама на другото му писа ама ко ми пука.. ама никой нищо не каза....сао зеха да са хилят..никой не издава...пък попринцип мен мноо ме дразнят и често ги каам кво праят..но за отсъствия никой нищо не казва пък и те спряха да бягат

Град
    Sofia
    Абе не й казвай...няма смисъл някой път ще направиш някой гаф и няма да им а кой да те подкрепи в класа(или по скоро ще те изпоптят) пък и не само за това....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Ако някой ми го извърти тоя номер... ***
    Ти наистина си супер нагла, теб какво те бърка кой бяга и кой седи в часовете? Такива натегачки, мислещи си, че могат да контролират другите, най-много ги мразя.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: Повече от нагли хора..

Значи вчера попринцип ВСИЧКИ трябваше да имаме 7 часа,но няколко човечета решиха да се чупят от изобразителното(последнит 2 часа). Първия час избягаха 2 нагли "девойки" и никой не забеляза,но в последствие на едно момиче майка й й се обади да и каже че е видяла момичетата и я пита защо не се е прибрала.. Сещате се за какво ви говоря.. Добре,ама едното момиче ми звъни по телефона и ми вика да й дам едно друго,ама аз я отрязах. Такамм.. Следващия час обаче решиха да избягат още 1 момиче и 1 момче.. Преди товa си бяха заминали още 2 човека,но класната ги беше пуснала.. и към края на часа още едно момиче си замина,че незнам какво си и господина пак не се усеща,че ги няма.. Накрая като се ядосах и като се разкрещях... И викам на господина - ГОСПООДИНЕ ВИЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТE ЛИ ,ЧЕ НЯКОЛКО ГОСПОЖИЦИ И ЕДИН ГОСПОДИН ГИ НЯМА? И той ме гледа все едно е препариран.. и вика ми не съм видял и почна да ни проверава кои сме в час... ОК- писа им отсъствия.
    Днеска отиваме ние на даскало и класната ги пита къде са били и почва да разпитва едното момиче и тя викаше,че не й било добре незнам к'во си.. ,а всъщност не беше така.. ОК .. пита ся момчето .. то викаше ,че го било заболяло корема и за т'ва.. ОК .. пита момичето дето седи зад мен.. Тя вика,че понеже била болна и майка й й казала,че щом не й е добре - да си ходи вкъщи.. ОК .. пита другото момиче дето седи зад мен и то с цялата си наглост каза,че е била там ,ама не е чула ,че господина й е писал отсъствие и всички мълчат и нищо не казват,а знаят,че не беше така.. И госпожата сигурно им повярва,само че има една подробност - Всички тези,които избягаха после са били заедно и са си правили кефа,докато ние седим и пукясваме по Изобразително.. Е! кажете ми! Не е ли наглост това... Поне да бяха си казали,че не им се е седяло и са избягали.. На всичкото му и отгоре момичето,което най-много ме дразни каза на всички,че ако г-жата пита къде е била - да й кажем,че е била в час.. Е*ати шматката изсипана е тая... Обмислям дали да кажа на госпожата за всичко това,защото тя явно не се усеща ,че я лъжат .. Кажете! Да й кажа ли? ... Сигурна съм,че ако аз си бях тръгнала - тия патки щяха да ме издадът..!
    Ам аз ти предлагам да си замълчиш,защото не е хубаво после да имаш проблеми,нали? Кфо те интересува..гледай себе си! Иначе ме кефиш..говориш много верни неща..

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Ако съм на тия дето портиш няма да ти се размине.... Какъв ти е проблема? Като ти е неприятен часът - избягай, никой не те е вързал за чина и не е заключил вратата....
    И да кажеш нещо на класната, и насаме да го кажеш - бъди сигурча, че ще се разбере кой ги е издал и накрая ти ще си патиш.

Град
    40 Miles from the Sun
    Супер тъпа и детска постъпка от твоя страна. Що не си гледаш в собствената си паничка и не се месиш в чуждите работи? Порта.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Violenza

Ако някой ми го извърти тоя номер... ***
    Ти наистина си супер нагла, теб какво те бърка кой бяга и кой седи в часовете? Такива натегачки, мислещи си, че могат да контролират другите, най-много ги мразя.
    Значи излиза,че аз съм лошата? Не искам да портя никого,защото не съм такава. Абсолютно никога не съм портиила и не мисля да портя,но вие явно обичате да говорите за някого,без да знаете що за стока е.. Хубаво.. по-добре модераторите за заключат темата,щом ще ме нападате толкова много..Не направих тая тема ,за да ме нападате.. Както и ще да е. Явно не разбирате какво ви казвам.. )

Град
    Galapagar
    Всъщност идеята беше на едни 2 момичет, а след това предложи и тая до мен ,а после и още и още.Реших да попитам дали ще е добра идея ,а вие почнахте да ме нападате .. КЛЮЧ!!!!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Така бяха направили веднъж в 7 клас... И не помня, но май някой ги изпорти верно.
    Пък и аз стария клас го мразех, тъй че с удоволствие щях да ги наколадя. :P

Но виж, с новия сме много задружни и когато бягаме, винаги сме заедно.

В кофти клас си попаднала явно.
    По принцип аз като бях 7 клас, все се молех да идва 8-ми, за да сменя даскалото.. Ама ти като си 8-ми сега, явно ще си с тях още 4-5 години.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Така бяха направили веднъж в 7 клас... И не помня, но май някой ги изпорти верно.
    Пък и аз стария клас го мразех, тъй че с удоволствие щях да ги наколадя. :P

Но виж, с новия сме много задружни и когато бягаме, винаги сме заедно.

В кофти клас си попаднала явно.
    По принцип аз като бях 7 клас, все се молех да идва 8-ми, за да сменя даскалото.. Ама ти като си 8-ми сега, явно ще си с тях още 4-5 години.
    Всички в тоя клас са толкова надути и наивни , че просто.. незнам..

КЛЮЧ ЗА ТЕМАТА МОЛЯ!!!!!!!!!!!!!

Абе вижте ся...верно че не е нейна работа тва ама..тва я дразни .... и аз бих се подразнила... но не бих казала...защото не е моя работа.Явно ако тя избяга те ще кажат..и ако после излъже пак ще кажат....а за тях никой нищо не казва мн тъпо така .. ако ще казваш...не го прави пред класа но..и ти някога ще изпаднеш в такава ситуация и те ще те кажат...тей че остави ги ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си