Значи вчера попринцип ВСИЧКИ трябваше да имаме 7 часа,но няколко човечета решиха да се чупят от изобразителното(последнит 2 часа). Първия час избягаха 2 нагли "девойки" и никой не забеляза,но в последствие на едно момиче майка й й се обади да и каже че е видяла момичетата и я пита защо не се е прибрала.. Сещате се за какво ви говоря.. Добре,ама едното момиче ми звъни по телефона и ми вика да й дам едно друго,ама аз я отрязах. Такамм.. Следващия час обаче решиха да избягат още 1 момиче и 1 момче.. Преди товa си бяха заминали още 2 човека,но класната ги беше пуснала.. и към края на часа още едно момиче си замина,че незнам какво си и господина пак не се усеща,че ги няма.. Накрая като се ядосах и като се разкрещях... И викам на господина - ГОСПООДИНЕ ВИЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТE ЛИ ,ЧЕ НЯКОЛКО ГОСПОЖИЦИ И ЕДИН ГОСПОДИН ГИ НЯМА? И той ме гледа все едно е препариран.. и вика ми не съм видял и почна да ни проверава кои сме в час... ОК- писа им отсъствия.
Днеска отиваме ние на даскало и класната ги пита къде са били и почва да разпитва едното момиче и тя викаше,че не й било добре незнам к'во си.. ,а всъщност не беше така.. ОК .. пита ся момчето .. то викаше ,че го било заболяло корема и за т'ва.. ОК .. пита момичето дето седи зад мен.. Тя вика,че понеже била болна и майка й й казала,че щом не й е добре - да си ходи вкъщи.. ОК .. пита другото момиче дето седи зад мен и то с цялата си наглост каза,че е била там ,ама не е чула ,че господина й е писал отсъствие и всички мълчат и нищо не казват,а знаят,че не беше така.. И госпожата сигурно им повярва,само че има една подробност - Всички тези,които избягаха после са били заедно и са си правили кефа,докато ние седим и пукясваме по Изобразително.. Е! кажете ми! Не е ли наглост това... Поне да бяха си казали,че не им се е седяло и са избягали.. На всичкото му и отгоре момичето,което най-много ме дразни каза на всички,че ако г-жата пита къде е била - да й кажем,че е била в час.. Е*ати шматката изсипана е тая... Обмислям дали да кажа на госпожата за всичко това,защото тя явно не се усеща ,че я лъжат .. Кажете! Да й кажа ли? ... Сигурна съм,че ако аз си бях тръгнала - тия патки щяха да ме издадът..!