Цитирай Първоначално написано от 87439876534
Абе вижте ся...верно че не е нейна работа тва ама..тва я дразни .... и аз бих се подразнила... но не бих казала...защото не е моя работа.Явно ако тя избяга те ще кажат..и ако после излъже пак ще кажат....а за тях никой нищо не казва мн тъпо така .. ако ще казваш...не го прави пред класа но..и ти някога ще изпаднеш в такава ситуация и те ще те кажат...тей че остави ги ...
Не не.. Няма ,но един път пак имахме изобразитено и си бях забравила рисунката. Обадих се на брат ми да ми я донесе и той каза,че до 5 минути да съм пред даскалото ,щот ще дойде с колата и аз излязох на бързо и докато ме е нямало 5 6 минути г-дина е влязъл и е питал кой отсъства и тия бяха казали,че аз,но аз предупредих г-дина,че след малко се връщам.. Е! Кажете ми.. И на всичкото отгоре днес г-жата направи забележка на тия зад мен (същите ,за които си говорим) и едната каза,че аз и т`ва момиче дет седи до мен говорим,но всъщност не беше така.. Както и ще да е.. Не искам да си навличам проблеми.. Главно 2 момичета предложиха да кажем на госпожата,но нали ви казвам,че исках да се посъветвам и с вас,а вие ме нападате.. Не искам ние да го отнесем,вместо ония,дето всъщност са си виновните.. Все пак от доста време се качват на главата на г-жата и ще продължават... Неприятно е!