.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Само дреболии, или нещо друго...?

Може темата да бъде адски безсмислена и тъпа и незнам си ква още, но всъщност не ми пука, пишете квото си искате ... проблема ми е в даскалото..8 клас съм момиче и нали досещате се нов клас нови приятели ... Още от началото намерих за свястно едно момиче и за щастие с времето започнахме да движим заедно аз тя и още 2-3 момичета .. яко беше, смях смях и смях обаче нещата нещо се промениха .. или аз се промених??? започнаха да ме дразнят и за най малкото нещо тоест характера ми е АДСКИ ГАДЕН и мога да се засегна от най-малкото нещо което носи неприятности не само на мен... Не знам почна да ми писва ... те са си 4-те и само те ... като чакаме да отворят стаята и като доидат и само се гушкат с всички но мен не .. няам ниш против тва ама се сдухвам бе, гадно е! само се хващат под ръка което на мен ми се адски смешно но пак е гадно че аз седя отстрани и пак се сдухвам... другите три нещо си говориха (бяхме застанали 4-те в коридора) и да ходят на кино.. ми да ходят ма що мен не ме поканиха?? де*а може тва да са някви дреболии но от тези дреболии ми става гадно,криво... веднъж се отдръпнах от тях и само едното момиче дето писах за него по-горе ме пита нали к'во ми е сърдя ли се... казах му сичко и май се оправиха нещата обаче тия дни почнах да движа с други момичета.. адски забавни са, голям смях пада... Никога не съм си представяла че ще движа с тях..онова момиче пак ме попита дали се сърдя нещо.. само за нея ми е гадно..привързах се към нея леко ама така просто не може .... гадно ми е в момента не знам какво искам, защо го правя ?? може би просто исках да споделя с някого защото дори няма и с кого да споделям дайте някъв съвет или незнам мнението си може би ... и МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ако сте си направили труда да прочетете тези неща ...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на Djuff
    И на мен така ми става гадно и за най - малкото.
    Може да си друшкаж с новата ти компания и да си останеш фр с момичето от бифшата.

Град
    around the world !
    Важно е да се чувстваш щастлива, независимо в коя компания си. Не се тревожи, нещата сами ще се наредят, не прибързвай и недей да се дразниш от нещата, които изброй по-горе. Нямам повече какво да кажа. Успех.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    бъди с тази втората компания,не казвам да се правиш на непозната с другите,но е ясно 4е не искат да си с тях и не държат на теб както ти на тях

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    И на мен така ми става гадно и за най - малкото.
    Може да си друшкаж с новата ти компания и да си останеш фр с момичето от бифшата.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Мерси ви много... мисля че нещата малко се пооправиха... движа си със втората групичка и понякога със момичето от първата... Онези момичета просто не са мой тип ... пфф.. но още приемам съвети
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Ам втората групичка ( ако мога така да я нарека ) ако те разбира и не те изолира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си