- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска..там..
Няма нищо срамно, отиваш си с парите - на нея не й пука коя си, от къде си, тя е там, за да работи. Има някаква болка, особено ако космите са по-дълги. По принцип трябва да са с минимална дължина 0,5см. Ако са по-къси от това има вероятност да не се хванат от колата. Предупреди козметичката, че имаш чувствителна кожа и не се страхувай. В началото ще ти е странно, но после се свикна. Епилирането на крака боли повече![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Първоначално написано от stelit0
![]()
И на мен ми се иска да си направя такава `процедура`,ноооо съм малко срамежлива.![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
и аз съм срамежлива и нз ако реша да ходя как ще ида![]()
Колата е 10 000 пъти по-добре от всякакви други алтернативи, било то бръсначка, крем и прочие... верно, боли, но само първия пътпосле е мн хубаво чувството, едно такова чистичко... абе препоръчвам колата! Няма нужда да ви е страх, намирате си опитна козметичка (щото и това е важно, няма да ви наплашвам сега с истории) отивате и всико приключва за 10 минути. И после цял месе айляк
![]()
The madness that you feel will soon subside
So in a word don't shed a tear
I'll be here when it all gets weird
Вас ви е срам..а на нея изобщо не й дреме..няма от какво...тя на колко се е нагледала и вече не й прави впечатление..никой не е по-специален
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първият път като отидох при козметичката си с тази цел, тя каза, че за срамежливите имала и хартиени прашки..Помислих, че се шегува, но ми ги показа..
Така че, ако чак толкова ви е срам, попитайте. Въпреки че не виждам причина - тя толкова е виждала, че не й прави впечатление.
Съгласна съм с по-горното мнение - постарайте се да намерите някоя по-опитна, че да не стане някой фал.
Айде кураж на всички..![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Аз като отидох за пръв път, беше голям срам. На козметичката пък хич не й пукаше, вика ми "Ей там си остави дрехите" и аз... измънках нещо и започнах да разкопчавам роклятаНо малко след като легнах и се разкрачих, вече не ми пукаше - какво пък, виждала е стотици котенца сигурно, не й пука, защо и на мен да ми пука.
Когато са къси косъмчетата, боли повече (не казвам да ги оставиш да си растат на воля, но просто ако са 1 см примерно ще боли по-малко, отколкото ако са 0.5). След кола маската мен ме маза с масло за след кола маска и ми сложи пудра. Кожата ми се беше позачервила, но до час-два се оправи и... не бях виждала кожата си там толкова гладкаЩе ти хареса, надали ще се сетиш пак за самобръсначката.
Мене не ме е срам чааак толкова...а за болката, аз бих издържала-"тай бабо за хубост". така и така съм издържала болката от татуировка...съмнявам се нещо да боли повече![]()
аз пък си мисля да си купя от тая кола маска дето е левче и да пробвам сама![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
а колко ви взимат за този кола маска![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
татуировката ще кажеш че боли адски многоПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Мен първите 2 пъти ме боля доста после не чак толкова..но пък след товааа мекичко гладичко чистичкоо![]()
![]()
А пък за срама ..като отидох за пръв път не ме беше срам пък и аз в началото с прашките си бях и просто ги дъпах и опъвах кожата .Сега повече ме е срам
![]()
Аз си я правя сама и става перфектна. Наистина боли, тъй като мястото е чувствително, но пък с времето се свиква, а и резултатът е дълготраен.
аз бях накарала мама да ми направи, но не издържах и само отпред се минахУМРЯХ ОТ БОЛКА!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
На мен ми взимат 12лв.Първоначално написано от galu6a
Викаш че не боляла татуировка лиПървоначално написано от mmKamm
![]()
Всеки го боли различно...и за кола маска и тату. Не знам дали боли повече или по-малко колата, просто предполагам понеже мен ме боля АДСКИ много когати си правих татуто....
Татуировката боли наистина адски много. Много зависи и къде е, но където и да е боли, просто някъде по-малко. Не съм си правила, но има едно предаване за студио за татуиворки. Големи здрави мъзи стискат зъби от болка. Особено ако мястото е по-чувствително, например груначен стълб или корем ...Първоначално написано от brokeninside13
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
няма как да знаеш дали боли :адски много: след като нямаш. Може би наистина е въпрос на човек, издръжливост и т.н. НО кола маската опр съм убедена, че боли от татос на което и да е място.
Спирам да се обеснявам. За времето, което посещавам форума разбрах нещо много важно - с потребители, които го посещават от близките 2 години няма смисъл да се спори.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Виж аз съм на 14 и също ходя на кола маска и болката е поносима но после поне ти е добре и като ходиш на плажове няма от какво да се срамуваш и такива неща в началото и аз много се страхувах .. но се примирих недей с бръснач това е голяма грешка а сама също не пробвай най-много да се посиниш ...
УСПЕХ
а и между другото и аз съм с много чуствителна кожа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и колко време издържа ??? 2 3 дена или повече?![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от buuu
По-скоро около две седмици
Козметичката ми препоръчва през зимата дори на около три седмици да се ходи, но всеки си преценява индивидуално.
![]()