.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Кола маска..там..

Привет...аз съм почти на 15 и решихме с една фр да ходим на кола маска на триъгълника,защото до сега само с бръснач...а не искам да ставам неква горилаа..та много ли боли щот имам много чуствителна кожа и ме е страх

Голям фен Аватара на stelit0
    и аз изкам да ходя ама ме е срам

Няма нищо срамно, отиваш си с парите - на нея не й пука коя си, от къде си, тя е там, за да работи. Има някаква болка, особено ако космите са по-дълги. По принцип трябва да са с минимална дължина 0,5см. Ако са по-къси от това има вероятност да не се хванат от колата. Предупреди козметичката, че имаш чувствителна кожа и не се страхувай. В началото ще ти е странно, но после се свикна. Епилирането на крака боли повече
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от norge
    . Епилирането на крака боли повече
    Ох добре...то и да боли и да не боли трябва да отида все някога....че до кат стана на 25 с тая самобръсначка....

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    и аз изкам да ходя ама ме е срам

И на мен ми се иска да си направя такава `процедура`,ноооо съм малко срамежлива.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    и аз съм срамежлива и нз ако реша да ходя как ще ида

Колата е 10 000 пъти по-добре от всякакви други алтернативи, било то бръсначка, крем и прочие... верно, боли, но само първия път после е мн хубаво чувството, едно такова чистичко... абе препоръчвам колата! Няма нужда да ви е страх, намирате си опитна козметичка (щото и това е важно, няма да ви наплашвам сега с истории) отивате и всико приключва за 10 минути. И после цял месе айляк
    The madness that you feel will soon subside
    So in a word don't shed a tear
    I'll be here when it all gets weird

Голям фен Аватара на liim0nka
    Вас ви е срам..а на нея изобщо не й дреме.. няма от какво...тя на колко се е нагледала и вече не й прави впечатление..никой не е по-специален
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Варна
    Първият път като отидох при козметичката си с тази цел, тя каза, че за срамежливите имала и хартиени прашки.. Помислих, че се шегува, но ми ги показа.. Така че, ако чак толкова ви е срам, попитайте. Въпреки че не виждам причина - тя толкова е виждала, че не й прави впечатление.

Съгласна съм с по-горното мнение - постарайте се да намерите някоя по-опитна, че да не стане някой фал.

Айде кураж на всички..
    Това, което е лесно, не е интересно.

Град
    Горна Оряховица
    Аз като отидох за пръв път, беше голям срам. На козметичката пък хич не й пукаше, вика ми "Ей там си остави дрехите" и аз... измънках нещо и започнах да разкопчавам роклята Но малко след като легнах и се разкрачих, вече не ми пукаше - какво пък, виждала е стотици котенца сигурно, не й пука, защо и на мен да ми пука.
    Когато са къси косъмчетата, боли повече (не казвам да ги оставиш да си растат на воля, но просто ако са 1 см примерно ще боли по-малко, отколкото ако са 0.5). След кола маската мен ме маза с масло за след кола маска и ми сложи пудра. Кожата ми се беше позачервила, но до час-два се оправи и... не бях виждала кожата си там толкова гладка Ще ти хареса, надали ще се сетиш пак за самобръсначката.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Мене не ме е срам чааак толкова...а за болката, аз бих издържала-"тай бабо за хубост". така и така съм издържала болката от татуировка...съмнявам се нещо да боли повече

Град
    Пловдив
    аз пък си мисля да си купя от тая кола маска дето е левче и да пробвам сама
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на galu6a
    а колко ви взимат за този кола маска
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Мене не ме е срам чааак толкова...а за болката, аз бих издържала-"тай бабо за хубост". така и така съм издържала болката от татуировка...съмнявам се нещо да боли повече
    татуировката ще кажеш че боли адски много

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мен първите 2 пъти ме боля доста после не чак толкова..но пък след товааа мекичко гладичко чистичкоо А пък за срама ..като отидох за пръв път не ме беше срам пък и аз в началото с прашките си бях и просто ги дъпах и опъвах кожата .Сега повече ме е срам

Аз си я правя сама и става перфектна. Наистина боли, тъй като мястото е чувствително, но пък с времето се свиква, а и резултатът е дълготраен.

Супер фен Аватара на pinki
    аз бях накарала мама да ми направи, но не издържах и само отпред се минах УМРЯХ ОТ БОЛКА!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    а колко ви взимат за този кола маска
    На мен ми взимат 12лв.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Викаш че не боляла татуировка ли Всеки го боли различно...и за кола маска и тату. Не знам дали боли повече или по-малко колата, просто предполагам понеже мен ме боля АДСКИ много когати си правих татуто....

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Викаш че не боляла татуировка ли Всеки го боли различно...и за кола маска и тату. Не знам дали боли повече или по-малко колата, просто предполагам понеже мен ме боля АДСКИ много когати си правих татуто....
    Татуировката боли наистина адски много. Много зависи и къде е, но където и да е боли, просто някъде по-малко. Не съм си правила, но има едно предаване за студио за татуиворки. Големи здрави мъзи стискат зъби от болка. Особено ако мястото е по-чувствително, например груначен стълб или корем ...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Somewhere...in The sea...
    няма как да знаеш дали боли :адски много: след като нямаш. Може би наистина е въпрос на човек, издръжливост и т.н. НО кола маската опр съм убедена, че боли от татос на което и да е място.
    Спирам да се обеснявам. За времето, което посещавам форума разбрах нещо много важно - с потребители, които го посещават от близките 2 години няма смисъл да се спори.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Виж аз съм на 14 и също ходя на кола маска и болката е поносима но после поне ти е добре и като ходиш на плажове няма от какво да се срамуваш и такива неща в началото и аз много се страхувах .. но се примирих недей с бръснач това е голяма грешка а сама също не пробвай най-много да се посиниш ...

УСПЕХ

а и между другото и аз съм с много чуствителна кожа

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    и колко време издържа ??? 2 3 дена или повече?
    If I played you like a toy?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    и колко време издържа ??? 2 3 дена или повече?

По-скоро около две седмици Козметичката ми препоръчва през зимата дори на около три седмици да се ходи, но всеки си преценява индивидуално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си