- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- глупава темаа!
Искам помощ! Искам да купя подарък на един приятел, но не мога да избера какво точноИскам да е нещо мило и леко романтично, но да не се усеща много, защоото той незнае, че аз съм направо влюбена в негоо!
Моля вии за огромна помощ! Наистина!! Благодаряя ви предварителноо!!
pp. сори за глупавата тема, но ми трябва помощ!
pp2. незнаех къде да я постна и реших тук..ако не и е правилно мястото я махнете (nod)
цикламени прашки?![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Брях,брях
Кажи нещо повече за младежа, на колко е, как се облича, каква музика слуша...
ахам на мен ще ми харесаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Кажи нещо повече за пича, ква музика слуша?
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
ами слуша чалга, на 17 е, облича се спортно - елегантно, обича adidas i nike :d .. абе нещо като фешан ама си е романтик по душааи затова искам да е нещо специално..
хоооооооо тва па ми е най-гнусно момче да слуша чауга-ем купи му некой албумец чалгиен и розофа блузкаПървоначално написано от nightmare91
![]()
Ето това. :Първоначално написано от nightmare91
![]()
ACϟDC
Хахахахаха тва описание да те скъса.Що не му вземеш някой чалга диск? Преса за коса или грим?
Да, нали шапката и колана са много романтични.Първоначално написано от asassinn
![]()
![]()
Ми нали пича не тряяло да разбере... ддз тва беше първото, коет ми дойде на ъкълаПървоначално написано от Djuff
![]()
Според мен човека много ще се зарадва на компас.![]()
Offfff skuka..........
Какъв ти е проблема ? Ти имаш ли си компас у вас? НЕ. Тогава трай.Първоначално написано от sexXgirl2007
Offfff skuka..........
Умната ,безгрешната и образованата - замълчи. Това си е нейното мнение и аз я подкрепям. Не върви момче да слуша чалга.. И мога да ти кажа,че тя даде супер идея с албума.. Ама нали трябва все някой да оспорва мнението на другия..Леле.. Никога няма да се отучите ... мхмм..Първоначално написано от sexXgirl2007
Авторке - Най-романтичното нещо ,което можеш да му подариш е целувка.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+ 1Първоначално написано от britzy
![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
амм аз мразя чалгата ама... можеш да муу купиш някав сувенир с формата на сърцеабее не знам чесно каано xD
не вървяло момче да слуша чалга....смешници![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
[quote="elito0o0o0"][quote="sexXgirl2007"]Ее все още има умни хора-мерси че ме подкрепиПървоначално написано от britzy
а колкото до авторката това е некоя кифла казвам ви ,която не може да помисли сама защото нема такова нещо като мозък,с който да извърши действието мислене
и все пак моя подарък си ми харесва![]()
Каква завист,кфи 5лв????Първоначално написано от sexXgirl2007
Ми аз никога не бих завиждала на некоя с гадже чауга фен![]()
![]()
Нема как да усета през компа ,аколкото до теб я виж ти и ти си тук у форума нали ве девойко,мани не се терзай да се занимаваш повече с мене,щот ако аз съм задръстена ,а ти продължаваш да пишеш с мен следва ,че и ти си задръстена,капиш???Първоначално написано от sexXgirl2007
Oфф наистина си глупаво парче-казах ти че нема как да усета през компа..отговорих ти вече за втори път...ама само спамиш начи...вземи си купи една книжка и се образовай малко..само с обиди не върви а?а ти само така караш май май...да се спираш....'ич не си интересна ,а даже си и глупава такаПървоначално написано от sexXgirl2007
A ти си си тъпа и за тва нема да станеш като мен,тоест умна
хахаха зле си