.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Супер фен

Шоко-маниячка

От няколко дни не закусвам,обядвам сандвич със сирене,пия само вада и за вечеря почти не ям.<Наяждам се и се чувствам нормално,но пък когато видя сладко и веднага го изяждам.Майка ми спря да купува сладко(ако тя не купи няма да ям),но пък сега се притеснява,че не ям.Защо съм така-с много малко се наяждам,почти не ям,но пък се тъпча с шоколади и вафли ако има.Имало е моменти,в които съм повръщала шоколад(няма друго освен шоколад).Маниачка ли съм?Как да се отърва от тази мания,защото наистина е мания.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Човек е хубаво да яде, докато му се яде. Щом се чувстваш заситена от малко количество храна, супер. Не се тъпчи.

Подкрепям горното мнение. И не мисля, че си маниачка.. просто такъв навик си си създала.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    За яденето - по-горе ти казаха. А за шоколада, споко. И аз и приятеля ми полудяваме, ако не си разделим поне по един шоколад на ден, така че те разбирам прекрасно. Няма нищо лошо в шоколада Само хубави неща

ще ти дам един съвет не пропускай закуската , поне по три пъти на ден трябва да се храниш . Като не ти пречи сутрин изяждай по една филийка хляб с шоколад или нещо сладко . Човек не е хубаво да се лишава от нищо .

Супер фен
    Ама вкъщи вече не купуват сладко,точно защото ако има се тъпча с него. Когато ми се яке сладко ще с мия зъбите

хахах е как не закусваш и не вечеряш,щом се тъпчеш с шоколад и вафли и те са ядене,нали знаеш,пък и щом стигаш до повръщане,това са толкова много калории,че логично защо нямаш апетит не си маниячка,но спри за известно време всякаква захар и какао,защото само ще се чувстваш зле,ще стряскаш майка ти и ще качиш кг

И аз обожавам шоколад...ям го в много големи количества и повярвай ако от него не качваш килограми и то много,няма нищо лошо.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Или такъв навик имаш или просто всичко се дължи на хормоните

мм, позната историяя
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на Shia
    Депресирана си и нагъваш шоколад,защото искаш нещо сладко от ЖИВОТА,което не намираш в нормалната ти храна...

когато ти се яде сладко просто изяждай някой плод,а ако е вече непоносимо най много една вафла

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз съм шоко-маниачка при мен е много зле положението,ако не ям шоколад откачам,започва да ме боли главата и съм много нервна-пробвала съм какво ли не,за да го спра и не става
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз не съм шоко-маниячка, ама ако ми предложат шоколад или сладко - не отказвам
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами да ти кажа не си маниачка. Същата съм. Ям когато ми скимне и колкото искам. Понякога дори пропускам да закусвам/вечерям. Случва се да изяждам 4 филии друг път и 1 не мога да изям знам, че звучи странно, но е така. Обаче честичко си хапвам шоколад ( и плодове от време на време дори може да се каже всеки ден)
    Яж си шоколад лошо няма
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Хех и аз понякога съм така

И аз обичам шоколад, но не прекалявам, тъй като е супервреден.
    Трябва да определиш какво количество шоколад да изяждаш на ден и да се научиш да не се тъпчеш излишно. Пий вода, яж плодове и не забравяй да закусваш, тъй като това може да доведе до сериозни проблеми. Нали знаеш, че закуската е най-важното ядене за деня?

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    мм, позната историяя

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Когато тялото не получава килокалорий, апетитът се ориентира към по - сладките неща, защото те са по калорични и засищат, но не за дълго.
    + това и кръвното се вдига така.
    Да закусваш, задължително трябва, примерно ако не ти се яде чак толкова, хапни 1 плод.
    Сладкото го ограничи, защото не е толкова полезно. Хапвай го примерно 1 или 2 в седмицата, ако чак толкова го обичаш.

Иначе и аз съм така, но ям по малко от шоколада, иначе го обожавам.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ах сладко... milka noisette...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си