- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти?
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...?
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..?
П.С. Съжалявам ако темата се повтаря
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
в смисъла, който ти залагаш, никога.. иначе на приятели съм казвал... но не са били просто думи, аз обичам приятелите си (истинските)... на момиче не съм казвал "обичам те"... надявам се скоро да се промени всичко.. може и да не е скоро де, но да се промени![]()
Казвал съм, но тя е супер внимателна с мен и не ме е наранила още....![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'?- много
И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...? - ако става въпрос за един чоек не съм се преструвала никога
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..? - наранявана
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Обичам те попринцип съм казвала само на едно момче и то не много пъти.Не обичам да говоря много,обичам да действам и съответно същото от негова страна.Иначе никога не съм се преструвала .. ии повече съм била наранявана.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? Хиляди пъти на един и същи човек..
И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...? Никога..
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..? Повече съм наранявала .. за жалост..
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? много пъти на един и същи човек,но попринцип да го показвам с действия не с думи (:
И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...?-никога,но понякога зависи губи смисъл
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..? -повече наранявана за съжаление..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Бих могла да изброя всички, на които съм казала "Обичам те!" (при това искрено, не бих могла да лъжа за това), но едва ли това се пита.Пък и при родители и приятели понякога жестовете са достатъчни.
"Обичам те!" на "гадже" (мразя думата) съм казвала 2 пъти. Първият път връзката продължи година и половина, но накрая не го изтърпях да ми се качва на главата. Скъсах го, а после повече от половин година бяха големи молби и увещания да съм се връщала, така че май си го нараних
Преди 8 месеца пък си намерих сегашния приятел. Имахме един период, в който и двамата се правихме на интересни (еднакво горди и инатливи сме) и се наранихме доста. Но, както Purple казват, Love Conquers All и надраснахме тези глупости.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не знам колко... стотици може би на 2ма човека. Дали съм твърдяла, че не е истина. Жалко, но да.Но не с цел да изляза от ситуацията като "пич", а с цел да се предпазя от още нараняване. Дали съм наранявала? Да, за жалост. Наранявали са ме обаче доста повече.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
само на 2 и беше изпросено...![]()
на другите, тц
<N>
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Казвала съм го много пъти... много се дразня, че използвам тези думи за щяло и нещяло, защото после когато ги използвам към някой и имат смисъл и вложено чувство пак звучат празно и банално.![]()
Била съм наранявана само веднъж, но трудно може да се нарече нараняване, при положение, че толкова бързо ми мина![]()
Наранявала съм доста пъти, но всичките са си заслужили.
hating you makes me all warm inside : )
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'?-веднъж и свучеше празно,банално,неискрено и повече като лъжа от колкото като истина и не го казвам повече
И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...?нито веднъж
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..?наранявала,за да не съм аз тази която ще е наранена,знам глупаво е,но това ми е и проблем и защита
1 път и беше искренно
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За мен това са много силни думи и затова съм ги казвала само на сегашния ми приятел. (:
Никога не съм се преструвала, че това са били просто думи.
Повече съм била наранявана.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На никой не съм казвал такова нещо и до сега не съм бил нараняван още съм здрав.
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
2 пъти на момче, като единия е приятелски и наистина го обичам. А другия... бях още дете, но не съжалявам. Иначе на приятелите си, го казвам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А колко пъти сте изпитвали нужда да чуете от някой 'обичам те'...?
[/b]
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Ох,много пъти съм го казвала..като ми го кажат и ми е трудно ..и винаги изръсвам едно ` и аз теб`![]()
Когато е било истина никога не съм се преструвала ,че т`ва са били просто думи.
Повече съм наранявала.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? много пъти
И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...? никога
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..? повече наранявана
на приятелки съм казвала. На мъж не.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
напоследък всеки ден по милион пъти се моля да го чуя от човек когото и аз обичамПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Много трудно мога да кажа на някой, че го обичам, но кажа ли го, това значи, че държа на този човек!
Ами наранявала съм доста, но пък и мен са ме наранявали достатъчно
Старая се винаги когато казвам "обичам те" да го чувствам наистина... иначе няма смисъл...![]()