- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва момче..как да му направи впечатление?
Понеже една приятелка я мързи да си прави рег тука, все иска да пиша и ето го нейния проблем :
Влюбена е в момче 2-3 години по-голям от нея..но е супер влюбена..все като го види ще умре! xD ( буквално казано ) .. иска да се запознае лично с него,но само се поздравяват когато се видят ( щот само си чаткат в Skype ) .. срамежлива е,и не ще да отиде при него.. тя иска да е с него..той се закача с нея по скайп-а,обаче..никой не ще да прави 1ва стъпка,помогнете:
Как да направи първа стъпка?
Как да му признае..( страхува се че ще е отхвърлена.. )
Как да я хареса..
щом говорят само по скайп начи нямат шанс
GTA Stunting
;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ами,ако не преодолее страха си от отхвърляне..няма как да стане.
![]()
Да му покаже пред него как лапа цял банан и той ше и скочи 100%.![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Трябва да му признае, но в никакъв случей по скайпа.. ако никой от тях не се престраши, няма как да стане, а ти можеш да подпиташ момчето за чувствата му към приятелката ти, ако ти каже, че има, кажи му да действа :} според мен щом е толкова срамежлива, няма друг начин.. не знам![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Във никакъв случай презнанието не тряя да го прави по скайп.Най-хубаво ще е да се разберат да се видят на кафе примерно,за да могат да поговорят,но определено трябва да поговори малко със него преди да му признава,че го харесва.Иначе винаги я има вероятността да бъде отхвърлена,ама все пак"Риск печели,риска губи!",но щом и той се закача с нея,значи има нещо.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Изглежда не само нея я е срам ;]] .. май и момчето,защото явно се харесват,но никой не прави крачка! Изчакай малко,ако той не я направи тази крачка , ти я направи,макар че ми емн тъпо момиче да действа =) ! Ноо понякога трябва =)
Лична среща на 4 очи ... без директен контакт не става![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Ти не можеш да й обясниш, следователно има голяма вероятност ти да имаш същия проблем.Първоначално написано от silwinka
А за да направи първата стъпка... дига си гъза и отива да говори с него. Няма друг начин. Няма.
Трябва й да му признае независимо от страховете. Няма смисъл постоянно да се измъчва като й е неизвестно дали ще бъдат заедно или не. По-добре не отколкото да не знае. 50/50 е, може да каже и ДА. Кажи й да си мисли за това и ще го преодолее.
Как да я хареса? Еми каквато си е. Не е нужно да се прави на друг човек, защото той може да хареса другия човек... не нея.
ако е хубава, той сам ще прояви интерес. а тя не е зле да почне да провжда по някой и друг разговор с него, като се видят. и не, не трябва да му признава за чувствата си. първо да се сближат, да усети, че и той има интерес и чак тогава вече може.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Боже..кфо толкова ако тебе те е срам не лъжи, че приятелка те моли да пишеш кажи си нищо срамно нямаТа по темата...трябва да излязат на среща
![]()
Имаш раздвоена личност. Спри да говориш за себе си в трето лице и да се смяташ за своя приятелка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Прави се на мръсница.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Тука ще дам отговор и за момчета и за момичета, може и в други такива тъпи теми да го дам ама... Значи говорят си опознават се известно време излизат. Така, като излязат му признава и квото стане това е. Няма нищо сложно.
П.П. За предпочитане е да говорят на живо няколко пъти.![]()
подкрепям браточката :PПървоначално написано от Kukumqvka
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ами какво му е толкова сложното,да го помоли да излязат и готово![]()
![]()