- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти?
Много пъти съм казвала "Обичам те"... на едно момче... Не съм се преструвала, че са само думи, защото не са само думи!Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
А си мисля, че поравно сме се наранявали, но той може да мисли, че аз повече съм го.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Казвала съм на приятели, но само на шега.
На роднини също много пъти съм казвала.
На човек от противоположния пол (който не ми е роднина или приятел) още не съм казвала, че го обичам.
И спря да се върти за миг земята..
Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? - зависи на кого, на приятели, на приятеля ми го казвам постоянно защото найстина е така, в предишните си връзки непомня май няколко пъти съм го казвала но определено не беше искренно, не беше истинско а просто си го въобразявах, просто знаех че съм обичана и беше егоистично някак да съм зла ..
И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...? - те са просто думи ако нямаш чуства, така че не съм се преструвала като съм сигурна че не съм почуствала същността на думите
Повече сте нараняван или повече сте наранявали..? - ами повече съм наранявала аз, дори повече от необходимото май...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
На две момчета и с двете беше споделено (с едното още продължава да е ..) .. не съм се преструвала за нищо .. ако се казва да се казва ако не няма смисъл от преструвки ..
![]()
Иначе съм повече наранявана ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Любов да има е важното ..![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
секи ден казвам на тоя дето живее в огледалото, значи 8395 пъти горе долу без да броя високосните години!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Казвала съм го само на един единствен човек ... И мога да кажа,че знаех какво значи думата когато я казах, доста чаках да го срешна, доста се опитвах да се влюбвам, но когато усетих,че това стана знаех,че той е човек и му казах "Обичам те" ... И сега не спирам да му го казвам![]()
ами на 3ма човека съм го казвала-въпреки че за 1ния не го мисля-с него така си се закачаме просто,въпреки че той есупер стеснителното дете ине знам как го приема![]()
наранявала съм сигурно,но не ебило умишлено никога-мен са ме ,но слава богу нищо трагично![]()
Обичам те съм казвала точно 7 пъти и то на едно и също момче (и още го казвам)Определено съм наранявана доста пъти
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
ко значат тия думи...за първи път ги срещам,майна![]()
Казвала съм го на 3 човека, на 2 искрено и на един не...![]()
И имаше един, който обичах, може би най-силно от всички, но не му казах...разбра чак след като се разделихме, но това е минало. Щастлива съм, че сега обичам така както преди, а не вярвах че ще мога... ^^
А дали повече съм наранявала или са ме наранявали, мога да кажа само, че наистина са ме наранявали ужасно много, но и аз нараних някого, за което винаги ще съжалявам. Но беше по-добре да знае истината и да го боли по-малко тогава, отколкото да се самозалъгваме и след това да боли много повече.
думата "обечам те" в моя речник е като думата "дясната коалиция" не присъства в моите речи . Тази дума сам казвала само на семейството и на 2 - 3 приятелки . За да я кажа на някой трябва истински да я чувствам![]()
казвала съм го само на предишния си приятел и след като се разделихме той ми го натякваше постоянно.. възползва се много от думите ми и от тогава не съм го казвала на никого, нямам и намерение скоро да го кажа![]()
иначе на най - добрите ми приятели съм го казвала около 2-3 пъти. не раздвам "обичам те" без причина. ако ще го казвам, трябва да го мисля![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
3 пъти..Два пъти си мислих,че наистина обичам,и 3тия и последния беше искрено..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."