.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Re: Колко пъти?

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...?Повече сте нараняван или повече сте наранявали..?

П.С. Съжалявам ако темата се повтаря
    Много пъти съм казвала "Обичам те"... на едно момче... Не съм се преструвала, че са само думи, защото не са само думи!
    А си мисля, че поравно сме се наранявали, но той може да мисли, че аз повече съм го.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на xoxi
    Казвала съм на приятели, но само на шега.
    На роднини също много пъти съм казвала.
    На човек от противоположния пол (който не ми е роднина или приятел) още не съм казвала, че го обичам.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на FancyGirl

Колко пъти до сега сте казвали на някой 'обичам те'? - зависи на кого, на приятели, на приятеля ми го казвам постоянно защото найстина е така, в предишните си връзки непомня май няколко пъти съм го казвала но определено не беше искренно, не беше истинско а просто си го въобразявах, просто знаех че съм обичана и беше егоистично някак да съм зла ..

И колко пъти след това сте се престрували, че това са били просто думи...? - те са просто думи ако нямаш чуства, така че не съм се преструвала като съм сигурна че не съм почуствала същността на думите
    Повече сте нараняван или повече сте наранявали..? - ами повече съм наранявала аз, дори повече от необходимото май...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    На две момчета и с двете беше споделено (с едното още продължава да е .. ) .. не съм се преструвала за нищо .. ако се казва да се казва ако не няма смисъл от преструвки ..

Иначе съм повече наранявана ..

Любов да има е важното ..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    бълХаристан
    секи ден казвам на тоя дето живее в огледалото, значи 8395 пъти горе долу без да броя високосните години!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Казвала съм го само на един единствен човек ... И мога да кажа,че знаех какво значи думата когато я казах, доста чаках да го срешна, доста се опитвах да се влюбвам, но когато усетих,че това стана знаех,че той е човек и му казах "Обичам те" ... И сега не спирам да му го казвам
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

като се замисля не съм го казвал никога

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ами на 3ма човека съм го казвала-въпреки че за 1ния не го мисля-с него така си се закачаме просто,въпреки че той есупер стеснителното дете ине знам как го приема
    наранявала съм сигурно,но не ебило умишлено никога-мен са ме ,но слава богу нищо трагично

Обичам те съм казвала точно 7 пъти и то на едно и също момче (и още го казвам) Определено съм наранявана доста пъти
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ко значат тия думи...за първи път ги срещам,майна

Казвала съм го на 3 човека, на 2 искрено и на един не...
    И имаше един, който обичах, може би най-силно от всички, но не му казах...разбра чак след като се разделихме, но това е минало. Щастлива съм, че сега обичам така както преди, а не вярвах че ще мога... ^^
    А дали повече съм наранявала или са ме наранявали, мога да кажа само, че наистина са ме наранявали ужасно много, но и аз нараних някого, за което винаги ще съжалявам. Но беше по-добре да знае истината и да го боли по-малко тогава, отколкото да се самозалъгваме и след това да боли много повече.

думата "обечам те" в моя речник е като думата "дясната коалиция" не присъства в моите речи . Тази дума сам казвала само на семейството и на 2 - 3 приятелки . За да я кажа на някой трябва истински да я чувствам

Голям фен Аватара на crazymm
    казвала съм го само на предишния си приятел и след като се разделихме той ми го натякваше постоянно.. възползва се много от думите ми и от тогава не съм го казвала на никого, нямам и намерение скоро да го кажа
    иначе на най - добрите ми приятели съм го казвала около 2-3 пъти. не раздвам "обичам те" без причина. ако ще го казвам, трябва да го мисля
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Град
    million miles away (:
    3 пъти..Два пъти си мислих,че наистина обичам,и 3тия и последния беше искрено..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си