.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: svirki s obica

svirki s obica

znachi iskam da popitam momchetata kak im haresva poveche kogato momicheto ima obica na ezika ili kogato nqma

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Без.
    GTA Stunting

все ми е едно важното е как го прави

Със!
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Аз съм много добра в духането въпреки ,че нямам обица на езика.Оплаквания не съм получавала ,само похвали
    Нали ако момчето ти каже, че не се справяш особено добре, вероятността да се стигне до горещ секс след това спада на 0!!! Аз не познавам момче, което ще си признае, че свирката не струва....а вие?
    Нека маратонът да започне сега!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от SexyZnayko
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Аз съм много добра в духането въпреки ,че нямам обица на езика.Оплаквания не съм получавала ,само похвали
    Нали ако момчето ти каже, че не се справяш особено добре, вероятността да се стигне до горещ секс след това спада на 0!!! Аз не познавам момче, което ще си признае, че свирката не струва....а вие?
    напълно съм съгласна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Не искам да се заяждам, но просто не вярвам
    Нека маратонът да започне сега!

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си