Януари месец миналата година тръгнах с едно момче, М., ходихме до септември и нещата се объркаха затова решихме да се разделим... Преди мен е бил с много момичета все за месец, два най много и ми е казвал, че никога не е обичал друга и аз го знам, защото ми е го е доказал хиляди пъти, за пръв път го направих с него... След раздялата ни си пишехме от време на време, но не сме се виждали... Преди две седмици се видяхме случайно и после ме потърси, покани ме на кафе... Започнахме да се виждаме, но не ходим... Една вечер ме попита защо сме скъсали и аз му казах, че не си спомням... Заговорихме се за нас и за това как сме се "забравили" ... Докато бяхме разделени, аз тръгнах с един друг, Г., оказа се, че двамата имат стара вражда и се мразят, не знам защо, но вече не съм с него... Въпроса е там, че снощи М. е разбрал, че съм спала с Г. и му стана много гадно, дори се разплака... Не знам какво да правя, защото ми дава все различни сигнали... Знам, че ме обича, но също така знам, че е много наранен... Чудя се дали да му кажа, че го обичам и искам пак да сме заедно... Не го обичам толкова колкото той мен, но ме правеше щастлива и, макар да ми е трудно, признавам, че ми липсваше... Историята е супер объркана, но ако има нещо питайте... Просто не нзма какво да правя...