- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
...
шъ плащам сметки лелелеее
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не знам какво да мисля,обърква ме![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
влюбена![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Прецаках го ..
Дано да не пише нищо, че става мнооого лошо :\
Няма тренировка, цял следобед ще тъпея.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Супеееер![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
хмм .. искам да говидя много много ..ии да се надявам, че утре всичко ще мине добре ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
чета егати мръснишката книга![]()
![]()
![]()
чакам да свърши тренировка и да излизаме
Смесени чувства, е така... ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
объркана...![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И вашата рамка
не ми е по мярка
Стяга ми този град
свит зад своите врати
;///
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Йеее нова тема :О)
Радвам се, че съм в нас, утре ще спя и след това шопиииииинг![]()
стига с тоя шопинг ве
по темата: спрях да мисля за момент чувството е страхотно
ААаАаА за наденицата ли питате?
Криво ми е ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
де да можех и азПървоначално написано от oNthEmaX
толкова ми нз какво ми е
чувствам се предадена след като са се намесили в живота ми
![]()
![]()
искам да съм сама
точнов момента искам това да съм сама да не чувствам, да не усещам нищо,да не мисля за нищо и никой
![]()
а същевремено така искам да се почувствам жива![]()
защо не мога да се почувствам жива,да се порадвам на нещо друго,защо вече не мога да се зарадвам на другите,защо?!
Както повечето тийнове, объркана!И ми е криво и яко кофти ии .. незнам какво още, ама чакам да стане 9 и да се чупя от нас!
![]()
![]()
Хммм ...![]()
Миии как да съм?!
Яд ме е на мояСнощи ме закопча с белезниците за една приятелка и се наложи така да влезем в заведението
![]()
Сервитьорката като ни видя и се хвана за главата
И така ... Ся имам малко синьо,защото с оная не се разбрахме и почнахме да се дърпаме
![]()
На всичкото отгоре днеска ми вика "Мило довечера или утре мисля да те отвличам,така че от ся си оправи багажа за да не ми се оплакваш като предния път"Хммм първо - не съм се оплаквала и второ - к'во е т'ва "днес или утре" ааа ...
Лигльо
Малко ме е яд и защото ми се прее*а телефона и ся съм със старияНа всичкото отгоре още не съм казала на татко ама май ще изчакам до понеделник,въпреки че ме съмнява да става да се оправи
![]()
Като изключим тия двете неща съм суперНаспах се,пия кола с лимон,влюбена съм ... На всичкото отгоре днес мисля да си стоя вкъщи (ако оня не дойде да ме отвлече
) и да си релаксирам на спокойствие
К'ъв по-голям кеф от това?!
![]()
![]()
![]()
Като ми се зареди батерията на телефона ще звънна на другите и ще направим един конферентен разговор ама тоя път моя няма да го добавям,защото вчера не можах да взема думата от него![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ООО ДА СУПЕР ДЕН! Видях си меченцетоо сяя преди малко и умирам от кеф.Много хубав ден с моита фр умряхме от смях сега и в даскалото беше супер .Защо всеки ден не е така :d Мамка му обичам го...!![]()
![]()
Бясна съм .. Родителите ми се караха до преди малко, хем знаят че утре си заминавам и не искам да ги оставям в такива отношения ... До сега съм плакала от яд и нерви ... Ах колко по-добре ми е като съм далеч от тук самотна и незащитена, но поне не ставам свидетелка на това![]()
![]()
Нервен.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Странно, тъпо искам пак в Италия...![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....