- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
чувствам му липсата..
адски много ми липсва бееее
и си мисля цял ден как тая работа с виждането през седмица или 2 няма да я бъде ..поне за мен е ужасно трудно,дори е така като се замисля,чее ще е така винаги и ми се струва невъзможно..
не че той по някакъв начин е показал,че му ЛИПСВАМ де..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Аз за това хленчаПървоначално написано от Faces
И си хленча, и се оплаквам, и си мрънкам стабилно.. смятам, знаеш
Ама това не го прави по-лесно...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Помня нещо такова да ти кажа
Но така е по добре че целия тоя негативизъм да се насъбира е лошо аз кой знае може вече и да имам някой язва от толкова притаени нерви и ядове.Но просто толкова съм близо да ми избият чивиите че не е истина бахти психарското дето е да си тъжен разочарован обезнадежден и същевременно раздразнен яростен и с болни мисли за смачкване на някой...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Е излей си го на мен, няма проблемиОт няколко месеца насам съм свикнала вече да го правят, така че ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Преди като едно нищо можеше и да го направя...знаеш.Но ся не виждам просто така нещата просто искам едно шибано нещо в шибаната ситуация да е наред.Но не всичко си е една голяма купчина фъшкии които сякаш се надпреварват коя повече ще замирише...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Избери си тази, която мирише най-малко и мисли за нея като по-малко зло![]()
Hilary_![]()
Защо ходих там?ЗАЩО?Беше най-тъпата дискотека.Повече на такава мазна чалга няма да отида.НЯМА.Как могат да слушат тия гюбеци и да се връткат на пилона?О леле майкоо,до къде стигнахме.Горките дЕца,заблудена работа.
Иначе,Той много ми липсва.Сега как е без компютър,направо откачам.Днес сме на 5 минутен разговор и 2 sms-а.Абе гадно ми е.Така си го искам.
Събота.![]()
Хаха това беше яко но иронията е в това че си мислих че точно нея съм избрал а тя излезе...ЛОУ най миризливата от всички май....въпреки че не се съмнявам че има и още много по миризливи то къвто късмет е подкарал...мани мани...Първоначално написано от Priceless
![]()
Е добре гледай позитивно на нещата. Ако тази е била най-миризливата значи всички останали са поне мааалко по-малко .. немиризливиПървоначално написано от Faces
![]()
Hilary_![]()
Бе да ти кажа вече и аз не знам кви са останали направо на моменти се чувствам като торен бръмбар влекат ме най миризливите...![]()
![]()
Това е бе не мога да мрънкам или да се оплаквам и това е вкрайна сметка го обръщам на базик а в момента наистина ми е супер накипяло и тъпо...странна личност съм![]()
![]()
Не, не .. като онея мушички дето се въртят около акитатаИ обикалят от едно на друго ...
![]()
Hilary_![]()
Хаха да точно и все търсят по миризливото и по миризливото ама аз съм по голям "късметлия" от тях...щото напрао от раз ги нацелвам и няма смисъл да си губя времето с по немиризливите...като ще е свинщина нека е пълна![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе, човек .. утре можеш да отидеш да го споделиш на някоя мушичка да видиш ко тъпо ще й стане![]()
ххх...представих си сцената как си говориш с муха![]()
Hilary_![]()
не ми се спи,а пък като знам,че утре трябва да ставам рано![]()
![]()
Хаха лудница ще е както тази вечер се очертава да не спа от бесовете си като нищо до утре сутринта може да съм избръмчал до толкова че да си жужа с някоя муха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ах .. ти и твоите бесове ..![]()
![]()
Hilary_![]()
Хаха даааммм по голяма комбина сме и от Шамара и Ванко1![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че знам![]()
![]()
Hilary_![]()
Ооооо ще се спи,че направо не издържам вече.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хах така е знаеш душевните белези трудно избледнявали казват![]()
![]()
![]()
И не напразно го казватМай май има нещо такова ..
Hilary_![]()
Еми нека стоят точно те ни подсещат да не повтаряме грешките си...край край хвана ме филосовската ми вълна![]()
![]()
Еми да е така си е попринцип .. иначе философствай си .. то форума е за товаСамо не прекалявай, щото .. има доста такива дразнещи индивиди ..
![]()
Hilary_![]()
Ае как ще филосовствам тука е..да черпят безплатно знания от ценните ми житейски мъдрости няма такива като ми излезе книгата купувате си я следвате съветите ми...ииии най вероятно допрецаквате живота си![]()
![]()
![]()
![]()
А аз ше си я купя .. и без това живота ми по-прецакан не може да стане![]()
Hilary_![]()