- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
добре съм....ако и петък нищо не стане вече незнам офточно когато си кажа край това е и той се появява с нещо и
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Лелее същото...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
хммм кой кого лъже тя мен или аз нея ?![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Faces ... Влади,нали знаеш лафа "Заради п*тка,п*тка ставаш" ... Гледай само да не важи за теб
По темата:Успях да се наспяМислех,че цяла нощ ще се въртя заради гипса,а то к'во стана?!Яко0о!!!
Ама не спах в моята си поза и сега таза и краката ме болят толкова много,всякаш съм правила секс-маратон поне 10-12 часа
ХаХ днес трябва да се къпя ама как само с една ръка ... не знам
,но ще го измисля
Обаче ортопеда ми с право каза,че сигурно съм единствения човек,който се кефи на гипса си![]()
![]()
![]()
Както и да еПоне вече почти не ме боли
![]()
![]()
П.П.vаldesbg ... Батеее влез в скайп и кажи как е минало вчераВсе пак стисках ляв палец
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Наспах се, но все пак още ми е сдухано заради снощи.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Амии отново ставане в 7 часа /стана ми навик/ . . облякох се, изпих едно капучино, после трябва нещо да хапна, макар да не ми се яде и после отпрашвам на вън.Ще се правя, че ми е добре . .![]()
Спи ми се. Не искам да ходя на даскало ... искам да си стоя в нас, да се тъпча с шоколад и да не се занимавам с нищо..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Станах преди малко .. , но ми се спи!
Очертава се скучен ден .. поне си намерих занимание. Ще правя квилинг картички. Интересно е ..
Трябва да хапна нещо , но не съм гладна ..
Мисля да разгледам някои книги в интернет .. да си избера някоя , защото ми се чете..!
О , сега се сетих и тестове трябва да решавам .. пфф!
И днес ме очаква ангажиран ден.
Бясна съм . . от тъжна в бясна.За 1 минута.Уникален случай е.Винаги може да ми разбие деня.Да му благодаря ли за това и да го моля ли да е с мен, че да продължава да ми го разбива?? Ирония....
Излизам вече, защото ми писна от всичко.Дано си прекарам малко приятно поне. :С
Не че ми е работа да се меся но...Ели защо не сложиш край на всичко това ? Чета ти постовете от няколко дена и е пределно ясно че вашата история няма да я бъде вече.Мисълта ми е че просто не разбирам защо се оставяш да живееш в такава агония така никога няма да се възстановиш.Като си решила край слагай го и вече почвай да се бориш да се изправиш защото в положението което си сега е няква малка надежда която не прави нищо друго освен да те наранява така като гледам.Първоначално написано от DevilWish
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Успах се трябваше да ходя на фитнес и кафе преди даскало,а станах в 11:30 и се сетих,че имам контролно.![]()
Пфф...добре,че днес съм о 2:30 чак.Инъче съм супер.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ужасно, ужасно щастлива...направо не мога да повярвам, че това съм аз. Тоооолкова съм влюбена![]()
3oPuTy...како никога не съм бил и няма да част от тоя лафПросто избухнах понякога дори и желязото се пропуква
![]()
По темата: Ами след като поговорих с моите хора някак си ми олекна добре е да имаш истински приятели до теб да те слушат и просто да усещаш че са с теб и имаш подкрепата им.Но все още съм си бесен де не мога да разбера просто какво толкова се случи за няма и 24 часа за да настъпи тая промяна.Но съм решил да и покажа как се играе тая игра като ще се правим на тежки...хехе![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Натъпках се като прасе за пореден път и лягам да спа,защото не издържам.Тва даскало ми еб*ва майката .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Подтисната, объркана, самотна, ненужна....![]()
Първоначално написано от deadmemorial
"Колкото повече, толкова повече..!"
не е истина неска съм егати късметлийката![]()
![]()
2 час щяха да ме изпитват,ама ме остави да си преговоря малко и то все,че звънеца би,остава за утре и ще мога да си науча3час контролно,нядявам се само да съм го направила
4 час 6ца с полувин домашно
![]()
4час(пак при същата) 4ка
шокирах се като си видях контролното
![]()
даже още не съм си видяла грешките
![]()
![]()
както и да е неска ми е еб**ти веселото
ся да си напиша съчинението и ще видя дали ще ходя на реп или не
![]()
мразя го тоя скайпегати недоразуменията стават ..
![]()
иначе се чувствам много добре
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се супер изморена.. хД затфа отивам да спя![]()
![]()
Зле,зле,зле и пак зле.Тръгнах си след втория час.Много ми е лошо,боли ме главата,имам темтература и ми се повръща.Ужасно е.Мисля,че е предцикално,дано,защото другия вариант е вирус,което не ми харесва,защото ще ми провали ските в Събота.Много ми е тъпо в същото време,нямам какво да правя,Неговия компютър още не е оправен => не можем и да си пишем,Боби и той не пише,пък и като ме боли главата много не ми се седи на PC.С Асен вече говорих половин час и няма да е навит да ми прави моабет поне още толкова. ;D Остава ми крайния вариант и това е да уча.Утре имам контролно по Физика така или иначе и ще е добре ако си науча още от днеска,та утре да си поспя повечко.Видяло се е.Сядам.