.
Затворена тема
Страница 101 от 114 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 2842
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    добре съм....ако и петък нищо не стане вече незнам оф точно когато си кажа край това е и той се появява с нещо и
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    добре съм....ако и петък нищо не стане вече незнам оф точно когато си кажа край това е и той се появява с нещо и
    Лелее същото...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    София
    Зле

Голям фен Аватара на producenta
    хммм кой кого лъже тя мен или аз нея ?
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ох едва станах, как може днес да съм от толкова рано в университета, и то от 8 до 5 с една дупка от час и половинааа ... Добре,че снощи се видях с милото и вече чак в събота,но за повечко
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Faces ... Влади,нали знаеш лафа "Заради п*тка,п*тка ставаш" ... Гледай само да не важи за теб

По темата:Успях да се наспя Мислех,че цяла нощ ще се въртя заради гипса,а то к'во стана?!Яко0о!!! Ама не спах в моята си поза и сега таза и краката ме болят толкова много,всякаш съм правила секс-маратон поне 10-12 часа ХаХ днес трябва да се къпя ама как само с една ръка ... не знам ,но ще го измисля
    Обаче ортопеда ми с право каза,че сигурно съм единствения човек,който се кефи на гипса си
    Както и да е Поне вече почти не ме боли

П.П.vаldesbg ... Батеее влез в скайп и кажи как е минало вчера Все пак стисках ляв палец
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Наспах се, но все пак още ми е сдухано заради снощи.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амии отново ставане в 7 часа /стана ми навик/ . . облякох се, изпих едно капучино, после трябва нещо да хапна, макар да не ми се яде и после отпрашвам на вън.Ще се правя, че ми е добре . .

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Спи ми се. Не искам да ходя на даскало ... искам да си стоя в нас, да се тъпча с шоколад и да не се занимавам с нищо..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Станах преди малко .. , но ми се спи!
    Очертава се скучен ден .. поне си намерих занимание. Ще правя квилинг картички. Интересно е ..
    Трябва да хапна нещо , но не съм гладна ..
    Мисля да разгледам някои книги в интернет .. да си избера някоя , защото ми се чете..!
    О , сега се сетих и тестове трябва да решавам .. пфф!
    И днес ме очаква ангажиран ден.

блах .. поредния скучно прекаран ден в нас ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бясна съм . . от тъжна в бясна.За 1 минута.Уникален случай е.Винаги може да ми разбие деня.Да му благодаря ли за това и да го моля ли да е с мен, че да продължава да ми го разбива?? Ирония....
    Излизам вече, защото ми писна от всичко.Дано си прекарам малко приятно поне. :С

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Бясна съм . . от тъжна в бясна.За 1 минута.Уникален случай е.Винаги може да ми разбие деня.Да му благодаря ли за това и да го моля ли да е с мен, че да продължава да ми го разбива?? Ирония....
    Излизам вече, защото ми писна от всичко.Дано си прекарам малко приятно поне. :С
    Не че ми е работа да се меся но...Ели защо не сложиш край на всичко това ? Чета ти постовете от няколко дена и е пределно ясно че вашата история няма да я бъде вече.Мисълта ми е че просто не разбирам защо се оставяш да живееш в такава агония така никога няма да се възстановиш.Като си решила край слагай го и вече почвай да се бориш да се изправиш защото в положението което си сега е няква малка надежда която не прави нищо друго освен да те наранява така като гледам.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Успах се трябваше да ходя на фитнес и кафе преди даскало,а станах в 11:30 и се сетих,че имам контролно. Пфф...добре,че днес съм о 2:30 чак.Инъче съм супер.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ужасно, ужасно щастлива...направо не мога да повярвам, че това съм аз. Тоооолкова съм влюбена

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Ужасно, ужасно щастлива...направо не мога да повярвам, че това съм аз. Тоооолкова съм влюбена
    +10000

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    3oPuTy...како никога не съм бил и няма да част от тоя лаф Просто избухнах понякога дори и желязото се пропуква
    По темата: Ами след като поговорих с моите хора някак си ми олекна добре е да имаш истински приятели до теб да те слушат и просто да усещаш че са с теб и имаш подкрепата им.Но все още съм си бесен де не мога да разбера просто какво толкова се случи за няма и 24 часа за да настъпи тая промяна.Но съм решил да и покажа как се играе тая игра като ще се правим на тежки...хехе
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Натъпках се като прасе за пореден път и лягам да спа,защото не издържам.Тва даскало ми еб*ва майката .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

:(

Подтисната, объркана, самотна, ненужна....

Голям фен Аватара на cveteto64

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от deadmemorial
    Подтисната, объркана, самотна, ненужна....
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Голям фен
    не е истина неска съм егати късметлийката
    2 час щяха да ме изпитват,ама ме остави да си преговоря малко и то все,че звънеца би,остава за утре и ще мога да си науча 3час контролно,нядявам се само да съм го направила 4 час 6ца с полувин домашно 4час(пак при същата) 4ка шокирах се като си видях контролното даже още не съм си видяла грешките както и да е неска ми е еб**ти веселото ся да си напиша съчинението и ще видя дали ще ходя на реп или не

Мега фен Аватара на xoxi
    мразя го тоя скайп егати недоразуменията стават ..
    иначе се чувствам много добре
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Чувствам се супер изморена.. хД затфа отивам да спя

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Зле,зле,зле и пак зле.Тръгнах си след втория час.Много ми е лошо,боли ме главата,имам темтература и ми се повръща.Ужасно е.Мисля,че е предцикално,дано,защото другия вариант е вирус,което не ми харесва,защото ще ми провали ските в Събота. Много ми е тъпо в същото време,нямам какво да правя,Неговия компютър още не е оправен => не можем и да си пишем,Боби и той не пише,пък и като ме боли главата много не ми се седи на PC.С Асен вече говорих половин час и няма да е навит да ми прави моабет поне още толкова. ;D Остава ми крайния вариант и това е да уча.Утре имам контролно по Физика така или иначе и ще е добре ако си науча още от днеска,та утре да си поспя повечко.Видяло се е.Сядам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си