.
Затворена тема
Страница 102 от 114 ПървиПърви ... 252929899100101102103104105106112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 526 до 2 550 от общо 2842
    Голям фен
    Град
    Лондон
    Интересно се чувствам ,въпреки ,че ми разбиха сърчицето на рожденият ден точно тогава се появи и друг човек Тъжно ми е и в същото време се чувствам замаяна и мъничко влюбена . Странна история :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нека тоя лентов кабел да стане ... Некааа!!!
    Как искам стария ми телефон да проработи и да махна BenQ-то!!!Ще си стоя със Сименса,Самсунга и Сони Ериксона (ако проработи)

ХаХ след малко ще се опитам да си изправя косата с една ръка Чудно ми е как точно ще стане,но ТРЯБВА да стане!!!

Иначеее като цяло съм добре Вече си движа пръстите,снега се топи,т.е. довечера може и да изляза и да се видя с мпите шматки Дано нищо да не се обърка,защото не съм ги виждала от почти 48 часа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Зле,зле,зле и пак зле.Тръгнах си след втория час.Много ми е лошо,боли ме главата,имам темтература и ми се повръща.Ужасно е.Мисля,че е предцикално,дано,защото другия вариант е вирус,което не ми харесва,защото ще ми провали ските в Събота. Много ми е тъпо в същото време,нямам какво да правя,Неговия компютър още не е оправен => не можем и да си пишем,Боби и той не пише,пък и като ме боли главата много не ми се седи на PC.С Асен вече говорих половин час и няма да е навит да ми прави моабет поне още толкова. ;D Остава ми крайния вариант и това е да уча.Утре имам контролно по Физика така или иначе и ще е добре ако си науча още от днеска,та утре да си поспя повечко.Видяло се е.Сядам.
    Оуу ужас Жалната.По-бързо да се оправяш, че ще дойда да го бия тоя вирус

Иначе сега съм доволна.... купих си бая дрешки - това винаги ми помага.Но съм хипер уморена.И утре отивам за оная блузка и обувките, за които се колебаех сега ме е яд само за тях мисля Трябва да ям, но ме мързи да си направя нещо . . и отделно "моя" ме дразни. .

Голям фен
    досега "спах" ся папам ябълка и ще отида на реп и там ще напишем съчинението пък дано стане

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Нека тоя лентов кабел да стане ... Некааа!!!

Хохохо напълно те разбирам. И аз всеки път за това се моля (да чукнем на дърво с този който сложих преди месец/2 да нямам повече проблеми, че и аз смених вече 4 лентови и съм болен направо ) хаха и искрено ти го желая

По темата - Пуша си цигарката, слушам си музиката абе релакс работа

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оф ужасно наистина .. Не знам какво да правя .. искам да върна времето назаде, ама не става.. Не мога повече да живея по този начин. Ставам --> чувствам се ужасно .. отивам на даскало ---> пооправям се , прибирам се ---> пак се чувствам ужасно. Не спирам да се тъпча с някви сладки работи, рева за най-малкото нещо .. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пфф .. бях на урок! Добре , че се сетих навреме.
    Само аз ли си мисля , че всички ни е налегнала някаква депресия , любовни мъки , скучни и тъпи дни ?

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Оф ужасно наистина .. Не знам какво да правя .. искам да върна времето назаде, ама не става.. Не мога повече да живея по този начин. Ставам --> чувствам се ужасно .. отивам на даскало ---> пооправям се , прибирам се ---> пак се чувствам ужасно. Не спирам да се тъпча с някви сладки работи, рева за най-малкото нещо .. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ !
    Същата съм
    Отивам да ям.Гледах филм, който не разбрах :Д

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Лили нали съм ти казвал няма правда нема ред вадим куро и напред Който и да е за квото е не си струва и на мен ми е тъпо и гадно ама хич и нямам намерение да спирам и да се тръшкам набрал съм енерция и само напред Ей ся за 15 мин си уредих среща кво да искам като не е едната ще е другата това е правилния начин да гледаш на неуспешните връзки щот иначе ще се побъркаш.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

боли,ужасно боли,а трябва да съм силна...и незнам как ще стане това
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Големи спринтове в дъжда, страшно уморена съм.
    Трябва да уча малко по Биология, че утре сме 19..
    нЙе искам да си пишем! :Д
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Лили нали съм ти казвал няма правда нема ред вадим куро и напред Който и да е за квото е не си струва и на мен ми е тъпо и гадно ама хич и нямам намерение да спирам и да се тръшкам набрал съм енерция и само напред Ей ся за 15 мин си уредих среща кво да искам като не е едната ще е другата това е правилния начин да гледаш на неуспешните връзки щот иначе ще се побъркаш.
    Знам бе Владо .. ама и ти го каза снощи .. на думи е лесно
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Главата ми ще се пръсне.Днеска ме побъркаха от всякъде.Утре съм на урок и имам супер тежка програма...искам почивка не могаа вече.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ForSaken city (:
    Искам просто .. (спирам да искам) .. ох .. все тая.. Аз съм `перфектно`

Град
    million miles away (:
    Какво става,за бога?!? Няма ли да ми кажат!!! Почвам да се плаша вече .. ;xx
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Брей.. понякога има смисъл да слушаш "по-големите"

ПП Омръзна ми да ми се натяква, че съм бебе
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    ForSaken city (:
    Раздвоено раздвоена съм ..

Дали да тръгна по нов .. не известен път ..
    или да се върна по стария път ..
    и да се спъвам в едни и същи камъни..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Още някой,ако ми каже че съм много лигава днес.. наистина ще стана такава !
    Добре съм днес,концерта за празника на училището беще страхотен.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    ....и да се правя и да не се правя гадно ми е тъпо ми е и тва е няма мърдане...
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на kindergarden
    Как се чувствам? Как се чувствам ли?Аз ли как се чувствам?Ми как да се чувствам?Чувствам се като пребита...шанс

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ех,главо тъпа,защо болиш така? От обяд не е спряло да ме боли.Направо не издържам.Така ми се иска утре да отпестя училището пак,ама нали пък ако съм болна,като се прибера няма да излизам.Абе,shit.Всичко около мен в момента е една голяма shitня.Пф,и Боби още не се прибира,Мария отиде да гледа филм,Ники е без компютър все още.. а аз?Някой за мен помисли ли?Че ще ми е скучно?!

Много се кефя на картичката,която направих за Него.Сигурна съм,че и той ще я хареса.Остана ми само да се допитам до Боби,какво да направя,че ми стои малко празна.Обаче за първи път да се захвана и цял следобяд да си изрязвам,лепя и рисувам.Така е..само дето не пипнах нито един учебник.Вероятно това ще се случи утре сутринта чак.

Супер съъм ..

Град
    Hasselt
    Зле.Ядосвам се и ми е гадно едновременно.Поне си пиша с Денито сега. . Офф и тоя Давид ме занимава с неговите глупости..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Мърдам.
    Днеска незнам защо не ми беше един от най-емоционалните дни... просто през деня в училище не се чуствах нещо добре и после като си видях сладура се пооправих но и той не беше нещо на кеф, оф незнам нещо тези дни човек неможе да ме накара да кажа 2 думи на кръст... нямам желание нещо пфф...
    Имам да оцветявам една контурна и мисля да си легна по-рано, че ми писна от от тези олимпиади и утре трябва да ставам в 8:30 ... пълен ШИТ..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    (((((((((((hug)))))))))))

Тъпча се отново и отново го няма ..и ми се реве и изпуших една кутия цигари .. Ама така е нещата никога не може да са наред.Вече незнам в какво да се съмнявам и в какво да вярвам .. нищо незнам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си