- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Нека тоя лентов кабел да стане ... Некааа!!!![]()
Как искам стария ми телефон да проработи и да махна BenQ-то!!!Ще си стоя със Сименса,Самсунга и Сони Ериксона (ако проработи)![]()
ХаХ след малко ще се опитам да си изправя косата с една ръкаЧудно ми е как точно ще стане,но ТРЯБВА да стане!!!
![]()
Иначеее като цяло съм добреВече си движа пръстите,снега се топи,т.е. довечера може и да изляза и да се видя с мпите шматки
Дано нищо да не се обърка,защото не съм ги виждала от почти 48 часа
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Оуу ужасПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Жалната.По-бързо да се оправяш, че ще дойда да го бия тоя вирус
![]()
![]()
Иначе сега съм доволна.... купих си бая дрешки - това винаги ми помага.Но съм хипер уморена.И утре отивам за оная блузка и обувките, за които се колебаех сега ме е ядсамо за тях мисля
Трябва да ям, но ме мързи да си направя нещо . . и отделно "моя" ме дразни. .
досега "спах"ся папам ябълка
и ще отида на реп и там ще напишем съчинението
пък дано стане
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Хохохо напълно те разбирам. И аз всеки път за това се моля (да чукнем на дърво с този който сложих преди месец/2 да нямам повече проблеми, че и аз смених вече 4 лентови и съм болен направо) хаха и искрено ти го желая
![]()
По темата - Пуша си цигарката, слушам си музиката абе релакс работа![]()
Оф ужасно наистина .. Не знам какво да правя .. искам да върна времето назаде, ама не става.. Не мога повече да живея по този начин. Ставам --> чувствам се ужасно .. отивам на даскало ---> пооправям се , прибирам се ---> пак се чувствам ужасно. Не спирам да се тъпча с някви сладки работи, рева за най-малкото нещо .. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пфф .. бях на урок! Добре , че се сетих навреме.
Само аз ли си мисля , че всички ни е налегнала някаква депресия , любовни мъки , скучни и тъпи дни ?![]()
Същата съмПървоначално написано от Priceless
![]()
Отивам да ям.Гледах филм, който не разбрах :Д
Лили нали съм ти казвал няма правда нема ред вадим куро и напредКойто и да е за квото е не си струва и на мен ми е тъпо и гадно ама хич и нямам намерение да спирам и да се тръшкам набрал съм енерция и само напред
Ей ся за 15 мин си уредих среща кво да искам като не е едната ще е другата това е правилния начин да гледаш на неуспешните връзки щот иначе ще се побъркаш.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
боли,ужасно боли,а трябва да съм силна...и незнам как ще стане това![]()
I can't stop myself from loving you <3
Големи спринтове в дъжда, страшно уморена съм.![]()
Трябва да уча малко по Биология, че утре сме 19..
нЙе искам да си пишем! :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Знам бе Владо .. ама и ти го каза снощи .. на думи е лесноПървоначално написано от Faces
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Главата ми ще се пръсне.Днеска ме побъркаха от всякъде.Утре съм на урок и имам супер тежка програма...искам почивка не могаа вече.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искам просто .. (спирам да искам) .. ох .. все тая.. Аз съм `перфектно`![]()
![]()
Какво става,за бога?!? Няма ли да ми кажат!!! Почвам да се плаша вече .. ;xx
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Брей.. понякога има смисъл да слушаш "по-големите"![]()
ПП Омръзна ми да ми се натяква, че съм бебе![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Раздвоено раздвоена съм ..
Дали да тръгна по нов .. не известен път ..
или да се върна по стария път ..
и да се спъвам в едни и същи камъни..
Още някой,ако ми каже че съм много лигава днес.. наистина ще стана такава !![]()
Добре съм днес,концерта за празника на училището беще страхотен.
![]()
....и да се правя и да не се правя гадно ми е тъпо ми е и тва е няма мърдане...![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Как се чувствам? Как се чувствам ли?Аз ли как се чувствам?Ми как да се чувствам?Чувствам се като пребита...шанс
Ех,главо тъпа,защо болиш така?От обяд не е спряло да ме боли.Направо не издържам.Така ми се иска утре да отпестя училището пак,ама нали пък ако съм болна,като се прибера няма да излизам.Абе,shit.Всичко около мен в момента е една голяма shitня.Пф,и Боби още не се прибира,Мария отиде да гледа филм,Ники е без компютър все още.. а аз?Някой за мен помисли ли?Че ще ми е скучно?!
![]()
Много се кефя на картичката,която направих за Него.Сигурна съм,че и той ще я хареса.Остана ми само да се допитам до Боби,какво да направя,че ми стои малко празна.Обаче за първи път да се захвана и цял следобяд да си изрязвам,лепя и рисувам.Така е..само дето не пипнах нито един учебник.Вероятно това ще се случи утре сутринта чак.![]()
Зле.Ядосвам се и ми е гадно едновременно.Поне си пиша с Денито сега. . Офф и тоя Давид ме занимава с неговите глупости..
Мърдам.
Днеска незнам защо не ми беше един от най-емоционалните дни... просто през деня в училище не се чуствах нещо добре и после като си видях сладура се пооправих но и той не беше нещо на кеф, оф незнам нещо тези дни човек неможе да ме накара да кажа 2 думи на кръст... нямам желание нещо пфф...
Имам да оцветявам една контурна и мисля да си легна по-рано, че ми писна от от тези олимпиади и утре трябва да ставам в 8:30 ... пълен ШИТ..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
(((((((((((hug)))))))))))Първоначално написано от Priceless
Тъпча се отново и отново го няма ..и ми се реве и изпуших една кутия цигари ..Ама така е нещата никога не може да са наред.Вече незнам в какво да се съмнявам и в какво да вярвам .. нищо незнам.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!