- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Майкооооооооооооооооооо колко ме мързиииииии![]()
Трябва да се къпя, да ходя до магазина, после да си оправя косата, а и на даскало трябва да ходя .. оффффф
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Цяла нощ не съм спала.Така ме боля корема,нема си връзка.В 4 се преборих със себе си и пих един Спазмалгон,ама не помогна,поне не за дълго.Преди малко се натрових с още един.Дано вече да ми мине.Хубавото от цялата работа е,че няма да ходя на училище,че в 13:00h си хващам рейса и си се прибирам.![]()
Офф имам главоболие.Отивам да закусвам и после трябва да се боядисам и да се къпя, изправя и заминавам на вън..
Ахх .. как се радвам на времето. Като малките деца.![]()
И сега съвсем като малките деца кълцам с ножицата разни неща .. творя!![]()
Времето се оправи .. слънчево и все едно и аз така.. толкова съм на кеф!
I JUST LIVIN MY LIFE SO COLD...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Мамка му вчера беше такова хубаво време, слънчево, топлоСега така духа.Няма да излизам в тоя студ.Особено като се изкъпя покажа ли се с тая глава на вън и съм директно болна :# пФфФфФ...Исках да си купя онея обувки
![]()
Прибрахххх се най-после от тъпото даскало.Трябваше да ходя по магазини ама ме домързя и ще го оставим за утре.Намазах си маската върху косата,че баща ми само дава зор тъпака и после ще влизам да се къпя ии довечерааа навън.Иначе ми липсва лайненцето ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Надъхвам се тука като луд с ей тая песничка 2-Win Glockz ft. Dub G,XVII & Pepa Boyz- What You Bout.mp3 направо докарва до желание да грабнеш една бухалка и да пръскаш глави като дини бахти надъхвацията бахти злобния трак![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Искам си го вече,бе.Толкова много ми липсва.Много искам да си го видя,да не го оставя да диша от целувки.А колко много време има до утре следобяяяяд... тая вечер тече бавно,утре като изляза поне с Мария,ще ми мине бързичко,а после като трябва да учаа,пф,не ми се мисли.Психология,История,М тематика.. блах.
Ще го направим точно такова, каквото го искаш. Искам да те видя този път за какво ще си недоволен
Вдъхновена![]()
Най сетне!!![]()
Е, може и нищо да не се получи, но все пак...
И, разбира се, малко объркана. Защо ли се държи така?!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Добре съм как да съм, като си купих тая блузка няма как да не съм добреИ освен това..........той ми пише.Не знам. . да се радвам ли какво ли
Странно.Отдавна никой не ме беше свалял, аз не виждах мъжете. . бяха като призраци..
Ели, бе вие с твоя хубустник разделихте ли се?
Иначе, още съм си безработен. И съм екстра![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами така стана май..Първоначално написано от valdesbg
)
А защо, ако не е световна тайна, Ели?
Dr. Gregory House
Спокойно бясна и.... леко безчувствена в близките няколко минути. Поне така трябва да бъда. Трябва да се задържа такава,за да не избухна в тих рев Оо
Първоначално написано от valdesbg
ДНК в профила?
Колапс, съвсем точно. Опростен модел на откритието на Джеймс Уотсън и Франсис Крик. Че даже и базите съм се старал да спазват правилото за комплементарност![]()
Dr. Gregory House
<333
А-Т
Г-Ц
РНК
А-У
<3
йохохо <3
Кой има 5 на теста по биология <3 (заради тъпата митоза,която беше толко лесна...дееба..
започвам да го МРАЗЯ>![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Колапс, я кажи какво си оплескал/а в митозата?
А иначе - Съвсем правилно. Поздравления![]()
Dr. Gregory House
Баща му ни раздели за 2ри пътПървоначално написано от valdesbg
![]()
от днес започвам да уча китайски![]()
![]()
не ми е много ясно как ще стане с мойто натоварване ама айде ще видим с времето![]()
днеска много бързо ми се сменят настроенията ту хвърча в облаците,ту съм на вкоренена в земята,хем съм щастлива хем съм ядосана,нямам ми го спокойствието![]()
![]()
Обърках метафаза с анафаза! Просто бях изхвърлила картинките на самите фази от мозъка си..т.е...бях ги разменила ОоПървоначално написано от valdesbg
Бяха 3-4 въпроза за митозата и ест и тях обърках само заради тва че мислих че нещата които се случват в метафаза,се случват в анафаза и...тъпите картинки...иначе знам коя след коя следва,но имаше да кажа коя фаза е на картинката... >.<