- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Е, не! Повече няма да му се връзвам. Щом иска да си играем някакви игрички ще ги получи. Писна ми.
И как се издъних днеска пред него само..е, к'о.. не казах нещо чак толкова трагично.
Днеска деня беше много хубав, слънчев.
Отдавна не съм се радвала така на времето. Айде да идва лятото вече, че нямам търпение. =D>
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Лягам , защото утре трябва да ставам в 6;30 ..
Лека на всички!![]()
Такаа .. утре ми се очертава мега мощния запой ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
smiirnoff честит имен ден![]()
Искам да ме няма.
много гадно започна вчерашния ден, приключи добре. Съботата се очертава приятен ден.![]()
Искам слънце,сухо време и пътища,маргаритки и теменужки,огромни полянки със снежно бели малки агънца с щръкнали уши и розови муцуни,много зайци и таралежи,пеперуди и облаци с картинки,шарено небе и огромни количества чипс и кока кола. Спокойствие,мир,свежест,чи тота и хора със сини смешни шапчици,уши на елфи и лунички по лицето <3
Още един перфектен ден с моето момче![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
страшна готвачка съм![]()
денят започва спокойно
да се надявам че така ще свърши
![]()
![]()
Очертава се хубав ден.Първо станах що годе късно.Ся ще си изпия капучиното и после трябва да ме боядиса мама ,къпя се, изправям си косата и след това отивам на кафенце с ПатрикНяма да ставам монахиня я.Писна ми да рева тука
![]()
Ааа супер съм недоспал но някак си супер жив![]()
![]()
Тази вечер съм на дискотека с една сладурана утре пък с друга ще "гледаме филм" в нас
Мамка му как да не си обичам живота...никога не съм бил момче за едно момиче
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Времето е хубаво, а аз май ще трябва да си стоя в нас... Срамота![]()
дописвам задачите по химия и слушям музика-след урока където ако пак не ме овикат няма да е реално,ще поизляза малко и ще поотпусна-имам нужда...
слава богу доклада по философия се поотложи и съм по-спокойна![]()
въпреки всичко чувствам,че пак волята ми тръгва да се пречупва,а това хич не е на добре..обещала съм си нещо и определон ще си го наложа![]()
Как може да съм?!
Снощи с моя си "чатихмр" със СМС-и ... Пратихме си по 10-тина и на края му пуснах сигнал за да ми се обади(говори с мен 24/7 безплатно)Лафихме си около час и 40 минути и на края решихме да си легнем
Сега ми е готиноНа всичкото отгоре днес се прибира и ще се видим
Аххх,колко много го ОБИЧАМ!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
влюбена![]()
Заспало, имам да върша няк'ви работи днес :Р
Поне времето е хубаво, а не са някакви бури :д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре съм .. снощи малко се пооправиха нещата (уж). Ама тя си мисли,че ще забравя толкова лесно .. тоя път прошка няма (поне не веднага,де),за да се научат тия хора как да се държат ..![]()
Иначе сега ставам да се оправям,че още съм по пижама,после слизам към центъра при моите момичета и отиваме на разходкаа!
Очертава се прекрасен ден!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
мн зле снощи на някъв купон явно мн съм се напил
са не помня г/д нищо и съм с махмурлук ... яко шит![]()
![]()
![]()
иначе после сиг ще излеза малко да се видя с мойта и ще се оправя![]()
Ааа .. супер!
Обичам събота и времето !
Бях на пробен .. беше лесно !
Сега ще ходя в баба .. , а после не знам..
Очертава се хубав ден..
Честит имен ден именници! Да сте живи и здрави! И ;юбов да има..![]()
Само чакам той да ми предложи.![]()
Отивам да си боядисвам косичката..И после имам още мнооого мноого.Обаче имам желание да се направя много хубавка, и да му завъртя главата
![]()
И аз н незнам как....цяла нощ не съм спала само се събуждах..Сега трябва да излизам е един,а не искам...Същото време не мога да разбера снощи какво стана и изобщо.Объркана работа.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.