- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Чудесно
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Наспана,пия си кафето,пуша си и си ям от вкусния кекс на майка.Времето е адски хубавко ще ходя на козметик ии довечера навънкааа ..
Абе май ще ми е хубаво днеска.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Йее.. прибрала се е жива и здрава. Вече съм по-спокойна. Само ме плашат тука.![]()
И така, де. След малко ще ходя малко на урок, че тая математика хич не я схващам и после отивам да я видя и да си разгледам подаръците. После с Пепа ще излизам,времето е супер и предполагам днеска добре ще си изкарам. Дано и другата седмица той да дойде и пак да бъда в толкова добро настроение. Даже, ако може и по-добро.![]()
Сега само ми остава да навия Деса да ми пръде у чаршафите /както казва баба й.. т.е. да спи у нас/ Прекрасно.. трябва да тръгвам.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Благодаря :ДПървоначално написано от vikitolove
Току що се прибрах, беше си супер, представихме се много добре, даже и съдиите са ни харесали много ^^![]()
ии сега трябва да го чакам тоя да ми се обади
и Мона да ми се обади
и да излизаме за Дънкин ДОНЪЪЪЪЪТС :Д:Д:Д![]()
И ми е перфектно, малко ми е тежко, защото ядох много бонбони, ама нищо .. :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Честит имен деннннПървоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
Още нищо не сме се уговорили и това не ми харесваще каже после късно късно "айде да излизаме", ама аз не искам да излизаме късно :# :С
![]()
Как се чуствам .. ъъъ как да се чуствам ..Толкова объркана.. самотна и едновременно адски влюбена.. тъжна.. но всеки момент мога да почна да плача.. ама от радост .. мразя когато се чуствам така.. защото .. знам просто после кво се случва ..
Днеска ми е ужасно.. гърлото и главата ме боли..
само се ядосвам ..
и направо издивявам честно..
Просто.. оф ае няма значение ..
`Спомените топлят ли .. Кажи .. ?! `![]()
Послеписс ..
Честит имен ден на всички празнуващи..
ще се яхаме ли на магаренцата![]()
Ааа подстригах се daaamnnnn i'm so fuckin flyПрекрасен ден с прекрасно време и настроение от моя страна
![]()
![]()
![]()
ХИМНА МИИИИИ: Bo Hagon ft. Playboy Tre & Jawz- Hold On Playboy.mp3![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Днес ходих на празненството послучай Тодоров ден на стадион Бенковски. Има доста снимки, жалко че бях с късия обектив (18-55 mm IS), щото 70-300 ми е развален. Иначе щяха да станат адските снимки.
Но си прекарахме яко. Запознах се с едни нови хора.
По късно ще кача няколко снимки, ако изобщо има такива, дето стават за нещо![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
спокойно ми е едно такова. Въпреки, че точно в момента май имам нужда от по-динамично ежедневие, се чувствам добре.
Днеска в Ялта е партито. Приятно изнервен съм
^^^ Диване такова,пак никакъв те няма
По темата:Използвам си дясната ръка от време на време като пиша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много се радвам
А иначе ми е малко кофти,защото бях канена на имен ден в бабата на моя ама пак отказахНадявам се милото да не се сърди,но някак си не се чувствам готов да се запозная с цялата му рода
Е важното е,че довечера ще си го видя и нацелувам
ХаХ днес цял ден слушам гръцко и сръбско ...От доста време не ми се беше случвало
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Прибрах сее .. оххх,честно казано беше МНОГО изтощително. Но и много се смяхме,големи откачалки са всички.Сега ще се поровя още малко из сайта,ще отида да хапна нещо и на кафенцее ..
После една хубава кино вечер .. абе,рай!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ох хубав ден .Ама нещо късмета не е с мен.Тръгнах из магазините да си търся боти и блуза ии квото си харесам мн малко.. Но поне си харесах 2-3 чифта ботички и блузка и в пон с мама ще излезнем да си купяНещо почвам да се разболявам ,което не е на добре ам пих аспирин и витамини и ткаа.. Довечера дано да си намеря ко да правя иначе ще умра от тъпотия..
![]()
щастливаотново незнайно защо
![]()
преяламай трябваше да се задоволя само с едното
ся трябва да ги свалям тея калории
![]()
![]()
![]()
с лека мускулна трескаи все пак съм щастлива
![]()
Чувствам се много много щастлива! Живота е просто прекрасен! Всичко е толкова хубаво! Имам най-страхотните хора до себе си!!!![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Току що се прибирам от срещаХубаво беше . . много е мил и хубав. . и влюбен, но.. нз.
Дали .. изпитва нещо ..![]()
Дали аз изпитвам нещо ..![]()
А дали има смисъл .. ;хх
ние сме като огъня и водата ..
като небето и земята ;хх ..
може би..
не трябва ..
но ...
искам .. ;хх![]()
Ужасно
безсилна
губеща
не заслужавам да се чувствам така Оо
изморена , отивам да релаксвам ;DD![]()
Приятно изморена съм!
Страхотно си изкарах имения ден ^^
Днес целият ден беше просто ПЕРФЕКТЕН ! ^^
Суууупер щастлива съм, ама малко така много донъти ядох![]()
И сега торта о.О
Аз искам само бонбони .. -.-
Ама и торта няма да откажа![]()
Ииии сега малко аз и стомахът ми да починем и пак се започва :Д
А утре ще ходим да си вземе дънкиииииии ^^
Добре че ми каза, за да мога да му избера хубави :Д![]()
^^ (колко много си го обичам :Д)
Ии така, сега малко ще почина, после там да угодя на мама и тати ии ако успея тая вечер да се добера до леглото ще е много хубаво :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тъжно е сама и не е вярно,
че с тъгата се свиква,
страшно е сама,
ако не си обичан просто си никой!
Липсва ми.
Искам го.
Невъзможно е отново да стане.
Желая го.
Иска ли ме пак?
Имаме ли шанс?
Общо взето така..![]()
![]()