- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Добре . . Мисля си за негоПрави ме щастлива и това е най-важното
такъв човек ме заслужава
![]()
Оприличаването на хората като шоколади е един доста полезен начин да разбереш някои неща.
Изморена .. цял ден обикалях,но само с приятни хора.И цял ден се опитвам да прикрия,че нон-стоп мисля за него,а довечера май ще получи от "любимите" си смс-и.Но го заслужава.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Малии тя е влюбена в мен...това не беше част от плана не трябваше да ме обича.Много се объркаха нещата не искам да я нараня но не знам дали съм готов за нещо толкова сериозно.Ей мама му стара що все така става прекалено съм мил ли какво ли ся как да се оправям в тая шах мат-на ситуация![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
утре ще си давам обещанието и ще стана истински скаут![]()
![]()
Ако ти се говори пиши едно лично съобщениеПървоначално написано от m1nik
:*
Аз отивам да гледам филм и след това ще спя.Имам главоболие.Получих супер мило смсче от него![]()
ем добре съм,малко ми е топло![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
От няколко дена се чувствам (физически) така все едно съм ревала ..т.е...след това...до някъде е приятно...
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Празна се чувствам. Не искам да съм сама, но обстоятелствата са такива. Дано с началото на учебната седмица да си вляза в крачка.
зле....много и то..и съм сама в нас..добре,че мойте ще дойдат в нас сега.че инъче ми е много самотно и само за това си мисля.....как искам всичко да се нареди...![]()
иде ми да плача,плача...НО НЯМА!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
I vomit upon humanity.
Смятам да лягам, че инак работата отива на зле.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ооо не направо си е отчйваща гледказащо момчетата около мен са някви разпадащи се развалини
и то тез дет ми казват че ме харесват
1.за напред всяко исказване на чувства по скайп няма да се приема
сп са тъпи как може да ми казват по скайпа че ме харесват
![]()
2.как може да ме обижда след като ми е казал,че ме харесва
еми хубаво и аз мога
ама няма да падна чак до там,че да се занимавам с него
![]()
ми др пък кът ме видял и се влюбил,а пък на скайпа му пише обичам те ******![]()
ебаси хората да мислят ко казват малкоаз да не съм им носна кърпичка
и аз съм човек и аз имам чувства егати нахалството
и това ми било момчета
др път лай*а
![]()
Много зле.
Скарах се с човек на когото преди много държах.
И спря да се върти за миг земята..
Моля се само всичко да е наред с баща ми.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
м . . объркаанаа ..човека на който държа ужасно многоо .. ми каза че не ми вярвааа .. ;(![]()
![]()
Гладен съм оО а баща ми още спи и не искам да го будя... Лелеееее толкова да съм гладеееенПоследните два дни не съм ял изобщо и сега откачам
![]()
Уморена.Пак рано рано ме събудиха , . аз си бях будна де.Сега ще си пия капучиното и ще гледам кога имам влак и ще хода при Ании![]()
Не трябваше да я мисля...
Бива, само дето тази кашлица ще ми сложи х-са..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Амии бивам , но още ме болят крачетата от вчера , и ми писна тая кашлица![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Вчера беше незабравима вечер ..![]()
Макар и да знам, че е моментно .. се чувствам щастлива!![]()
Сигурна в исканията си. Спокойна.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!