- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
ами добре съммм,ся си изсуших косата и слушам музика![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Слушам си музика и си мисля, че трябва да почна да се оправям, и да си хвана влака в 1. .Чудя се и до колко да остана там. . ама ще видим допълнително.И ме е яд, че вчера 1ната ми чанта се скъса :# добре, че имам достатъчно. Чудя се с коя да ходя и с кои обувки.Не ми се ходи с тея от вчера най-високите.Оле имам толкова много да им разказвам сега на Ани и Ситав
))) За новият
![]()
Иначе честно казано съм щастлива, че не съм лудо влюбена, а просто ми е хубаво с него, повече след момче няма да тичам.Лошото е, че той е влюбен и се надявам да не трябва скоро да го разочаровам.Но ще видим какво ще стане . .
Странно тъжен...няма повод наистина всичко в живота ми е кажи речи наред но ми е тъжно.Винаги съм усещал че нещо ми липсва така и не разбрах какво е и така никой и нищо не успя да запълни тази празнина...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не знам. В момента се чувствам...някфо никво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя го това време от месеца.Снощи не съм спала до 3 часа от болки и сега пак ..
Имам чувството,че толкова хапчета съм изпила,че вече съм се надрусала с обезболяващи.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Писна ми от това учене, искам само да легна и да спя още и още . Мойто лайно ми липсва .. дaно успея да се помотая довечера с него .
![]()
рамо до рамо със себе си...
еми вали дъжд,мислех да излизам ама в тва време,къде ще ходя![]()
рагата от сутринта още работи по доброто ми настроение ха
яко ми е,за днес пак някви планове имам,ама преди тва трябва да уча някви неща и сега само се разсейвам
иначе в любовен план съм зле,не стига,че си идва през 2 седмици,а и не може на един смс да ми отговори..май няма да го бъде тва,не ме кефи да съм единствената,на която й пука
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Сутрин е най-хубавото време от деня. Винаги се чувствам добре тогава. <3
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Двама човека много ми липсватИначе като цяло съм добре
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Гледам филм, защото имам още време.Обаче Ани още не ми е писала, може да спи още. :# По-бързо да се буди, че да знам със сигурност кога да тръгвам към тях.Пф и така ми се пуши.И така си мисля за него![]()
![]()
Гледам филм, защото имам още време.Обаче Ани още не ми е писала, може да спи още. :# По-бързо да се буди, че да знам със сигурност кога да тръгвам към тях.Пф и така ми се пуши.И така си мисля за него![]()
![]()
И на мен ми се пуши! Зат'ва нямам търпение да ида на фризьор.![]()
ако някой ти забие шамар обърни другата буза-има такава приказка доколкото си спомнямобеждавам се все повече колко вредни са клишетата-ама много
просто при следващият шамар ще си изяде боя,даже с лихвичките
![]()
Хорни!![]()
абе пак си мисля за Наско,защо от вчера не ми излиза от главичката,мисля пак смс да му пишаама не няма,щот ще стана леко досадна
и имам да му доразказвам от снощи съня си
иначе си слушам музичката
наще излязаха и са кефя тука
![]()
![]()
Снощи беше прекрасноА колко по-хубаво ще става ...
Много го обичам,ей!!!
![]()
Сега се чудя дали утре да ходя на даскалоИмам бележка до края на месеца,мога да си издействам и до 17-ти ама ... Като знам,че по Екологичен проект имам контролно,а не искам после сама да го правя
Оффф ще видимИма време
А днес съм решила да релаксирам цял ден вкъщи,защото и без това навън е ужасно - мрачно и гадно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
времето е мрачно, мокро и гадно, а на мен ми се размотаваше вън![]()
не ми се ходи на даскало утре... мързелува ми се и май ми се спи
Просто аз
Нещо ми боли главата и ми е едно заспало.Мисля да си направя 3в1 и ще уча.Супер много ме боли стомаха имам супер голяма мускулна треска.Исках да се боядисам,но явно няма пф.Абе била съм и по-добре.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Филма свърши, Ани ми писа в 2 часа си хващам влаканз до колко ще остана ама важното е, че ще си прекараме добре.
Лелее тоя 'моя' още спи
)) Мечу
Матирахме се отвсякъде снощи ... сега идва частта с гледането на снимки, което ме плаши много много![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
не съм спала от 2 дена и съм като зомбирана...и ми е някво скучно..
Мързеливо ми е цял ден , намразила съм неделитеИмам да правя 2 таблици по менидмънт а въобще не ми се занимава..
... Живей с мечти, а не със спомени ...