- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
" I don’t care if monday’s blue Tuesday’s grey and wednesday too Thursday I don’t care about you It’s friday I’m in love "
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ей в такива моменти разбирам каква щастливка съм, че се разкарах от старата компания, старото училище, стария живот..![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Няма ли край това нещо бе :Х :Х ..... ;/
НямаПървоначално написано от FromAutumToAshes
Само кренвирша има край, че даже и още един. А да, и дилдото
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Моля те не се бъзикай...Първоначално написано от valdesbg
Бе по принцип съм сериозен, кренвирша наистинаима два края. Е добре де, дилдото е само с един.
Ако искаш - ЛС за сериозни разговри![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За кренвирша ясно... за другото имах предвид.
Благодаря, но не искам да обременявам хората с глупости
edit - спирам да флуудя.
Спи миии сеееееТъй е по цели нощи навън и не знам като си казвам че 3-4 часа сън ще ми стигнат си вярвам хахах
Ицо ей ся ме зарадва с новия си трак който мачка и понеже съм добра душа го споделям с вас
![]()
Sane ft. One Step To Hell- Great Expectations : http://vbox7.com/play:3d20b75e
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
^
песничката е невероятнанаистина много хубава и смислена....
ох очите ме болят,пак не се наспах,и сега ученето ми хич не еефективно,а контролното е важно-плаша се,ако е тема тотално ще е провал-ужасстискайте палци да е тестче
![]()
иначе усещам,че за 1в път нещата са така сериозни и се плаша -никак не едобре ,ама никак![]()
ОоОоОоОо толкова съм щастлива![]()
Той ми върна желанието за живот.Няма да ме видите да се оплаквам скоро, а до сега само това правих
Супер супер супер супер много го обичам!!!!
Единствен!!!!!
![]()
![]()
Иначе сега отивам на даскало и честно казано не ми е зле, даже се радвами сле това ще ходя на шопинг
Просто перфектно.
ЛЕк ден на всички![]()
![]()
Пея,пея,пея ...![]()
![]()
When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies
When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have big boobies
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази сутрин съм продто без коментар за себе си.Хиля се сама на себе си.Знаех си,че трябва да имам поне една жълта книжка,ама всички не,та не.Трепач съм тая сутрин.Не съм учила ама ми е все едно вече.
Дано се получи това със хижата!!! Силна се надявам,ако не правя купон у нас ...На нашите така ще им хареса повече.
Станах със намеринето да се купонясва днес.Пие ми се,пуши ми се.
Добре,че вечерта може и да станат нещата.Да се надяваме както и за Витоша,така и за желанията ми днес.![]()
УжасТ!Станала съм ебаси лиглата...
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Кой кретен реши да си крие номера и да ми звъни тооолкова рано![]()
Ако е оня кретен от Гърция не знам ...
Е поне съм на даскало чак след час,но като знам,че съм до 5 без 20 ...Не ми пречи това,че съм до късно,а това,че ще имам 2 часа на разположение да се изкъпя и да си оправя косата,което е просто "Мисията невъзможна"
Сега се чудя дали да взема лаптопа в даскало,защото не съм сигурна дали ще хвана нет тамАко практиката ми не беше в друга сграда щях да го взема,защото в нашата навсякъде се хваща нета ама там ...
![]()
Оффф нямам търпение да си видя лигльото0оВчера се видяхме само в даскало и то за съвсем кратко време,защото ми беше нервно и го отбягвах (все пак се знам к'ва съм ... щях да си го изкарам на него
)
Оффф след малко трябва да почвам да се оправям,че като се знам ... Сега ще се преоблека поне 7-8 пъти докато реша к'во да облека ...
Айде лек ден на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
пуфф...гадна празнотаааа :/
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Седя си с чашата кафе и си ровя в сайта на cosmopolitan,а трябва да уча.Обаче ме мързи .. и трябва да отида на козметик и ще отида . Странно как за някои неща ме мързи за други не.Иначе съм разочерована .. и ми лиспва.;[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Все още чудесно ,дори сега още по-добре.Даскало свърши отивам на шопингггКофтито е, че вали сняг и майка ми сигурно няма да иска да ме закара с колата и трябва да чакам автобус :С А имам страх
Миналият път така го псувах този шофьор ако е същият ще ми забие един
![]()
Гадното е, че вали сняг :С
ибаси змията... не ми се ходи на даскалооще по-сад е, че може и 2рия срок да съм 2ра смяна и глей кво става.. мегасад
![]()
Ами уморена както винаги след училище, обаче онова говедо пак е излязло с тениска и само ми вдига тука кръвната захар. Ще го унищожа келеша гаден, сега мисля да си легна да поспа и после ще уча че утре тест по Физика, ще ме изпитват по Химия и имам да чета по История... да минава утре и party ! И отново нямам търпение да видя келеша сладък... видях го само преди 20тина мин и вече ми липсваа, ще го обескостя![]()
p.s говедооооо обичам![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
благородно ти завиждам! ние от 2 месеца сме разделени и само едно и също чувам "обичам те,но не искам да съм с теб' де и аз да имам твоя късметПървоначално написано от LofYou
п.с. По темата мисля,че няма смисъл да пиша как се чувствам...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Добре съм
Направих си класното по математика и съм доволна.
Пък и си взех нови ботуши.Чувствам се по-висока![]()
Обичам гаджето си чувствам се върхаааа
Имам толкова за учене, а имах други планове
за следобеда..
Дано по български утре да пише оценка,
че не остана почти време, две седмици..
Ще ме изпитват по история, само по физика дано не.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Добре...като изключим факта,че ме мързи а имам много работа...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.