- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
тъпооо,аз си мисля за него,а той скитосва с няква дет го харесва![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Очичките ми са уморени, ама няма как - имам още седене на компа. Разбрах каква ще ми е балната прическа и съм сууупер въодушевена. Остана ми само един анализ още и съм готова да се оправям за утре. Вежди, маски, маникюри - тежко ще да е.
Мързелувам цял ден и ме боли кръст,корем и всичко ама ще ми се наложи да изляза.И без това ще умра от скука в къщи.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се прекрасно.Няма нищо хубаво в живота ми, но мен не ме ебе и съм щастлива![]()
![]()
Гледах 3 часа .. Малкълм по БТВ comedy ! Ама неусетно мина времето.
Амм .. как да съм ? Времето е мрачно тоест и .. аз съм така.![]()
Научих по : математика , български език , руски език , литература .. и сега ще уча по физика.
Искам да е хубаво времето.. гррр!![]()
Вчера ми беше супер ден! Ауу!
Утре е понеделник.. 7 часа! И то все гадни!![]()
Отивам да уча , че .. няма време!
По какво ми остана ? - физика , история и математика.
Мисля да си изгладя дрехите .. след като си науча! И без това няма какво друго да правя.![]()
Някак си...![]()
Цял ден се хиля като идиот на някакви тъпотии... А само като се сетя, че след малко, като не получа отговор от него сигурно ще ми се иска да умра...... мамка му, нито тъй, нито иначе! Нито с него, нито без!![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Гледах "Малена". Мнооого хубав филм,бих го гледала отново и отново. Говорих с братовчедка ми по Скайп и всичко е на 6!Ще ставам да се къпя,после ще вечерям и ще си припомня някои класики от киното. Може би Scarface като за начало .. и така.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
това го пише в стария завет,а вновия е "око за око,зъб за зъб" доколкото съм чувалаПървоначално написано от lipsvashh_mi
(не съм набожна,просто съм го чувала )
![]()
та как да съм,някво добре,само мислите ми витаят не където трябва,но ще ги върна на земята скоро скоро![]()
ох да идва утресамо като си помисля колко измурителен ден ще е
ама няма си развалям настроението от сега я
+това хората са сп тъпи и завистливи и доброволно ще ми го развалят
![]()
ама няма им се давам я
![]()
Еми доста объркана и ме е едно такова тъпо ;]
You're just like poison..
Имала съм и по-хубави дни, не свърших нищо съществено. Имам задължения, а кисна тук и защо го правяПо дяволите мразя да ме наляга такъв мързел ...
Утре ще е отвратителен ден особено до обяд, след това трябва да ходя на пазар, може би ще ме зарежат да си ходя сама, което е кофти
И после идва вторник
![]()
![]()
Ще се побъркам![]()
обърканаааа![]()
Наспах се за цялата вече (почти) минала седмица. По нищо не съм учила, но все тая.
Meга супер . Просто с мойте момичета се рамазахмееееее![]()
![]()
Обожавам гииииии
Другата събота ще се размажем на дискотеката.Иначе тва арменско вино ми хареса
![]()
Зле..каквото и да правя умът ми е другаде.![]()
Свикнала съм ще се справя и тоя път,но незнам до кога ще продължжава тоя ад.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
виновна![]()
Не искам да го харесвам, една от най-добрите ми приятелки е влюбена в него!!!Но... абе, беше ми добре да съм влюбена в лайненцето, ама той като не пуска
,, а аз като не си поисквам
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ужас.. не не не нямам думи..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Супер
Днес се видях с едно момиче и всичко мина по-добре отколкото бях предполагал![]()
Оф страх ме е за утре .. трябва да говоря с майка ми сега да видим .. дано всичко да е наред ... дано дано дано дано![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Защо ревнувам, мамка муИ защо той ми дрънка тези глупости
![]()
Много тежък ден... толкова много неща наведнъж не са ми се случвали ., щях да умра,честно !!!![]()
---
Ивсе пак хепи ., много хепии!![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Pff много съм гадна......не съм влюбена в него.... :# не искам да го лъжа.Истината е, че не спирам да желая бившияСиктир бе ще си намеря друг
точка.Следващата събота ще е голямото разбиване!!!!!!
Оф и на тоз няма ли да му писне да се сърди![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!