.
Затворена тема
Страница 111 от 114 ПървиПърви ... 1161101107108109110111112113114 ПоследнаПърви
Резултати от 2 751 до 2 775 от общо 2842
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    maybe am smiling but from inside, am dying
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тоз пък друг луд
    От 17:30ч. си пишем все за една и съща случка от преди 2-3 години Само ми обяснява,колко му харесали ми и как искал всичко да се повтори,а уж има приятелка от година и половина Като за капак 100 пъти му обясних,че имам приятел и тия неща няма и не искам да станат,а той "Имаш телевизор ама ходиш на кино,нали?!Е,това е същото!"
    Добре,че споделих тия неща с моя и сега ми е спокойно Иначе щеше да ми е много куцо
    Ех,много си го обичам това диване
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами горе-долу се чуствам добре, просто днеска исках да си видя говедото и да си го гушкам и целувам цяла вечер, а какво се оказа .. цяла вечер се цупихме и от време на време си казвахме един на друг Обичам те. Просто наистина снощи не трябваше да правя така и го разбрах но мисля, че се опитах да му помогна но явно не съм успяла, страх ме е да не е да започна да губя способността си да връщам усмивката на лицето му. Обичам го ужасно много и просто не искам да се чуства зле знам, че ме ревнува много колкото и да не си го признава, виждам го как се дразни.. но просто обкражението ми е от момчето повечето и това го дразни. А той прави всичко за да не се съмнявам в него, не излиза, не си пише с други момичета .. само и само да не го ревнувам, обожавам го заради това, но не искам да го прави, искам да общува с когото си поиска. Не го спирам и не го ограничавам от нищо, той сам решава, но не искам да се чуства задължен или нещо такова. Абееее.. обичам си го !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Утре е денят!
    нЕмам търпение, прекрасно ще е!
    Ех, одъртях :\
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Pff много съм гадна......не съм влюбена в него.... :# не искам да го лъжа.Истината е, че не спирам да желая бившия Сиктир бе ще си намеря друг точка.Следващата събота ще е голямото разбиване!!!!!!
    Мръсно ли се опитваш да направиш на бившия си ? Това е доста жалка и долна постъпка, обичала си го 2 години и забравяш всичко за 2 седмици... и веднага си търсиш друг, незнам може би се опитваш да го забравиш но не това е начина, точно за такъв кратък период от време, разбирам да са минали месеца но незнам 2 седмици има ли изобщо? Не ти се бъркам, изказвам мнение. Приятна вечер
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Нямам много настроение и просто усещам как ако стане нещо дребно ще ми стане много гадно..
    А и моето момиче нещо не ми пише и само чака да я питам нещо ...
    След всичко , което стана мислех , че поне е осъзнала грешката си , но не е така.. Това щеше да ме успокои поне малко и щях да си мисля , че това което направи снощи няма да се повтори и няма да се чувствам пак така..
    Сега пак ме е страх .. Знам , че съм влюбен в нея , а пък тя да прави каквото смята за правилно и нужно. Аз ще си я обичам и ще се опитам да не се чувствам тъпо заради нещата , които прави..
    Опитвам се да забравя нещата , които се случиха , но не мога.. имам нужда от нейната помощ , но поне се радвам , че ми споделя нещата , които мисли и не ми казва нещо само за да ме успокои.
    Обичам я и искрено се надявам , че ще ми помогне да забравя това , което се случи.

Lestat357
    Guest
    С една дума: ! (набл. се тенденция да се запази, та ще спра да го натяквам))

Днеска беше хубав ден обаче май е време да си легна,защото снощи не съм спала почти цяла вечер апък утре незнам как ще стана .. пф не ми се ходи на даскало.;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Не са добре нещата, не сме се чували от отдавна, дори не знам за кво не се интересува от мене, абе идеално...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оф .. защо станах толкова рано ?! Ще ги убия всичките .. един по един .. бавно и мъчително...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хахаха не не няма други смешници като в тоя сайт Бахти мелодраматичните смешни вдетенени герой от сапунени сериали Айде лиги стига сте се превземали ми взимайте бръснарските ножчета и давайте по вените че и без друго хабите въздуха
    По темата: Не съм спал вече 4-ти ден и лудоста е вече на лице
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Ей злобичкееее
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ Ей злобичкееее
    Хаха ко да направя нервят ме е Лили то бива путешки истории ама те прекаляват все едно гледам някоя сапунка бахти превземките.Пък след година най много няма и да се поздравяват даже трътки такива хахаха
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    In My Sick Brain <3
    Първия час ще го пропусна...леле толко ме мързи..
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Пълна съм с енергия тази сутрин,явно кафето ми беше по-силно от обикновенно ... Само дете се притеснявам за това контролно по Право,нищооо не знам Ооо и ми остават още 3 дни в София и ще се прибера вкъщи,не сам си ходила от 1 месец
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф не ми се ходи на даскалоо :# И мойте момичета няма да идват ПффФфФфФ.Добре, че Клаудия /надявам се/ ще е там.И той ми беше писал супер мили смс-и

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре съм,само където имам мн да уча.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Айдееее отивам към университета,дано само някой не ми развали хубавото настроение
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

УфФ чувствам се повече от ужасно. Влюбена съм, а той дори не знае,но ако му кажа няма да има особена полза само ще го отблъсна още повече от себе си!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Кофти ден Времето е гадно ,а след малко съм на даскало -дано поне се разнообразя там . Чувствам се пак в тва тъпо състояние -- липсва ми ,а трябва да го забравя .. как искам всичко да беше по лесно

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Чакам да ми цъкне Лал,за да тръгваме към тъпото,гадно,смотано МЪчилище. Толко не ми се ходии.. направо ще откача тия 7 часа там.Остава и да правим и двете контролни,които очаквам и ще съм съсипана.Нямам и кога да преписвам домашни,а в Четвъртък и Петък не бях и Събота и Неделя нямаше никой който да ми каже какво сме взимали.Къде се покриха тия хора,не ми е ясно.. however.

Супер фен
    офффф да бързам да си хвана рейса да се пребирам съм си забравил цигарите там.. И тия сега се правят на луди по телефона ще ми вика, че нямало никакви цигари, мааама им искат да изхарабеят на мой гръб, ама друг път! Поне забравих да си платя и кафето и няма да им дам пари хахахах Е*ал съм ги.. или да ми върнат цигарите, или няма да им дам пари за сметката... избора е техен xD Иначе съм на кеф, времето е хубаво, по-късно може да изляза.. чук работа

Всичко си знаех, обаче бързах и затова контролното ми е... ;x
    и цял ден ми се нервят. Егати киселите хора.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Сега се прибрах от .. училище!
    И за капак .. проблеми в училище! Аз да отида на даскало и те веднага .. Мале .. мале .. , ако наистина стане .. това !? Не ме интересува .. аз си живея живота! Кво ми се месят тея даскали и дружинката им ?
    Както и да е .. ясно е , че съм сгафила жестоко!
    Абе.. не ми е хубав днешния ден !

Град
    In your dreams..
    Еми...с това учене Иначе бива
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си