- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
За сега ми е хубаво...и малко скучно. Нямам търпение да дойде март <3 Мартеничкии <3 До някъде не искам де...щото имам рожден ден...след това завършвам...трябва да кандидатствам... Оо Не ми се мисли...Времето минава толкова бързо...
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
9584390583 почерпени
много бонбони
... за мен нито един.![]()
Само едно не мога да разбера, за к'во и той е такъв ..
Ама сега не ми се занимава с това..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Добре съм .. само дето ми се спи адски.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Уж добре .Малко се срънках с него ,но нещо мн бързо му мина бре...![]()
По физкултура умрях от тия момчета с тия дюшеци се прибихме![]()
Мисля да поуча малко,кукумявката ще доиде до нас и после отивам да си търси ботички дано да си намеря хубави ии после на танци -манци :Д.Весел ден на всички
![]()
![]()
Добре съм ама си проспах лекциятаПу че съм несериозна!
Още цели три дни до скапания ми рожден ден![]()
Тия хора ме дразнят! Много мразя някой също толкова тъп и инфантилен, колкото съм аз да ми дава акъл, защото бил "по-голям от мен с цееееели 2год."![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
зле...
просто така бец причинно
а той не се и сеща за мен вече.....
искам нещо позитивно бе...!!!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Зле .. зле!
Ужасно!
Започвам да уча , защото .. имам много!
Зле.Ужасно съм уморена физически и психически.Не знам как ще уча.Тъкмо прочетох статията, че следобедната дрямка ни помага да помним по-лесно и мисля да го пробвам.Две не виждам, чувствам се премазана :#
Очаквах отвратителен ден, а се получи сравнително добре, доволна съмА сега трябва и да уча ...
облекченааа![]()
за жалост,обаче,не мога да кажа,че чакам с нетърпение рождения си ден...мамка му точно тогава ли трябваше да е шибана олимпиада
дано поне плановете ми за 2-3 март се нагласят
![]()
![]()
Изнервен. Д-о-с-т-а.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Блазя ти!!!Първоначално написано от Assshley
![]()
Пф супер скапано ми е.Уморено, главата още ме боли, Патрик ми пише някви мили работи, от които нямам нужда в момента /бахти дебила съм станала/.Трябва да уча после, но нз как.Гади ми се :#Дано се оправя, защото в петък сме в Лиеж, ще пием първо след тва на дискотека и в събота пак на дискотека.Не искам да си пропусна възможността най-сетне да си живея живота
![]()
Не трябва да се разболявам сега.
![]()
Събота е разбиванетооо![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Най-после![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
не мога да се движа от тея тъпите болкии по дяволи*е как издържах двучасова тренировка,а не можах да танцувам
проклет карак и тея малките да имат късмет да не ми изперат екипа живи ги одирам
![]()
та додук с лошите нещаимам 5 по математика
добре започвам
имам нов съученик и май харесва една съученичка и още от сега ги женя
![]()
ама че съм и аз една
добре,че само на нея съм го казвала
![]()
![]()
![]()
Чувтвам се зле.....гадно ми е,че човекът,когото обичам,е с друга, а като че ли всеки ден прави всичко възможно да се доближи до мен, а това ме дразни и измъчва.....Абе кофти работа като цяло.![]()
Като премазана....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Говоря като Сид ленивеца,защото си изгорях езика със скапания Fervex.Пф,това нещо е толкова гадно,повръща ми се от него,ама ако ме прави всеки път да говоря така,ще си го пия вечно.
However.
Денят мина добре,като изключим контролното по история,контролното по математика със сумани Менелайчовци,това,че май утре ще остана в болница,че си сдрах гърлото от кашляне и по същата причина имам мускулна треска на корема.. добре мина,добре.Въпреки всичко ми е забавно.Той тая седмица или ще дойде да си взима ел. китара,или да си вземе компютъра от ремонт,или да ме вижда във болницата,а може и трите.. хъх,кой е късметлия?!Надявам се да не е последното де.Всичко друго е прекрасно.ПАК си обичам живота.
![]()
Привидно супер,инъче зле.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не искам да се сближаваме, не искам :\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele