- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Събудих се в уникално-яко настроение.Чудя се к'во да правя днес,но ще измисля и т'ва.
![]()
![]()
no spamПървоначално написано от Faces
tnx![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Вчера сутринта бях бахти сакатлъка щом успях да счупя 2 чаши, да си излея кафето на земята, да забравя, че съм дежурна в коридора и да си забравя всичко и т.н.![]()
Днеска за щастие се събудих късно и няма такива неща все още. Супер съм заспала тия дни и утре имаме родителска. Е, аз на даскало спа и понякога говоря, соу няма какво важно да кажат за мен. ;д И така, де.. Огладнях и трябва да се облека и всичко ще е на 6.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
много уморена и на кръстопъта и днес съм на английски-денят ми няма как да стане по-скапан
Прибрах сее .. последните 3 часа изобщо не ги карах,само обикалях с моите момичета по магазините и кафетата досега,но нищо,'уж' съм била на даскало ..Иии сега ще отивам да обядвам нещо,после десерт ии към фитнеса .. След това ще си науча по История,да се подмажа малко.
![]()
Абе,поредният як спокоен ден се очертава!
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Чувствам се .. приятно!
Нито съм весела , нито тъжна.
В 14.00 .. се махам от компа! Край! Вече казвам край на мързелуването. Докато не си науча няма да сядам на компютъра.
Ъъ .. все от някъде трябва да започна. И нека днес да е този начален ден. Мхм .. твърдоглава съм пък!
Радвам се , че намерих още едно хоби - квилинг! Супер е .. интересно , релаксиращо и красиво.
DevilWish .. имам един въпрос ;D .. коя зодия си ?
Чувствам се болна.. Такова е и състоянието ми всъщност..Няколко дена почивка вкъщи, супер!
![]()
Уж добре ама само уж.. Така ме болят ръцете .Трябва да уча на всичкото отгоре...И после пак на танците писна ми вече.. ох.![]()
Много добре, защото:
1. Днес нямах първи час, а и не ме изпитваха.
2. Госпожата по английски я няма. Следователно нямам много домашни.
3. Утре съм на даскало чак за 3ти час.
4. Времето е много хубаво и ме зарежда положително![]()
5. Чух се с него и...![]()
![]()
Приятен ден на всички!![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Прибрах се,изкъпах се и сега трябва да сядам да уча ама наистина,защото утре възнамерявам да имам хубава оценка .. ии дано майка ми да не се прибере скоро,че ме изкарва извън нерви от сутринта.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ставам да уча ии после .. Малкълммм![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Какъв мързел съм станала.
Трябва да се науча да си разпределям времето, ето пак не ми
остана време да уча. Трябва да излизам след час, а имам една камара.
ЩЕ СЕ СПРАВЯ!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Гордея се със себе си!
Уча от 14:00 .. и след всеки предмет си правя почивка.![]()
Много хубаво си научих по всичко!
Горда съм ! Горда съм!![]()
Сега ще правя квилинг неща![]()
Утре пак ще уча така! Няма пък .. мързел - чаоо!
наспата :Pсега трябва да отивам на репетиция и днес трябва да згрявам самостоятелно,че с тоя крак няма да се разберем така
дне си вървя по-добре,което е добре
![]()
![]()
Вечеря --> филмчее![]()
Заповядайте в новата тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=321225