- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
По физика мина супер.Реших 2 задачи от 3,ама да не бързам да се хваля,че незнам колко са верни.По физкултура тоя ни ебава майката само.. написа сумати 2ки и 3ки,добре,че аз имам 5ца.
Внезапно ни върна тая и едни контролни по математика.Очаквах 6цаа,бях сигурна..ама НЕ,НЪЦ,решила е да ми се заяжда и това си е.За 2 грешки ми е фраснала 4ката,а съм решила и 2те задачи.
Са ми требват още три 6ци за да имам 5ца за първи срок.Стягам се и т'ва е.Първи срок 5,втори 6 и после АЛЕЛУЯ.Всичко ще ми е позволено лятото.
![]()
Ох разбирам те и ние бяхме разделени 2 месеца и малко, и ги слушах същите неща.Първоначално написано от Alli
![]()
По темата : Зле, уморена,бясна... Първия изпит не мина много добре данно само да съм го взела ... Утре в 12 ще разбера ... Имам мега прости колежкииии![]()
направих си класното "уж"да се надявам че съм направила поне нещичко както трябва
чувствам се прекрасно ся ще чета една приказка че да мога да си напиша домашното и добре че ч намерих иначе трябваше да препрочета две книги с етски приказки докато си избера герой
както и да е
Ох,в малко по-нормално състояние съм от вчера,това е хубаво.
Самоче пак съм изтрещяла напълно...
Незнам искам ли го,не го ли искам....
Незнам,незнам,нищо не знам...
Брях,брях
аз съм просто възмотена от учебния материалегати въпроса защо някъв си текст е в някакъв си вид?
![]()
по тъпо нещо досега не ми се е случвало и тя как очаква да и отговоря на този въпрос?!
![]()
![]()
Слушам "Под игото"![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Днес ми е един от хубавите и веселите дни. На даскало мина супер. Имам чувството, че нищо не може да ми развали деня.Само дето все нещо ми разваля деня. Значи нямам чувството, а надеждата, че ниикой и нищо няма да ми убият настроението.
Тази седмица ми е супер натоварена. Имам толкова уроци, толкова планове, толкова важни неща, които трябва да свърша. Чувствам се... заета
![]()
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Люпя семки баце![]()
Момиче с вкус си евалата!!!Първоначално написано от lipsvashh_mi
По темата: Така ме мързи пък след около час ще се спускам из улиците на града после в моята кукла иии...ето че пак почнало да изгрява слънцето и явно и утре ще е ебати якия работен ден![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Малее,откачалка,ще го убияя..![]()
Най-големия адреналин ше е в Петък,заклевам сее..
![]()
![]()
Faces мерсипросто съм ценител на хубавата музика
![]()
ох,днес съм суупер скапана-доста зле ми стана исе прибрах да си почивам,та май се пооправям...абе напоследък всичко е с краката нагоре-отдавна такова чудо не ми се беше случвало![]()
Oтивам да вечерям.Счупена съм направо, толкова съм уморена.Цял следобед пазарувах.Купих си още дрешкииИзкъпах се, изправих си косата, сега ще ям пицааа и след това почивка.
Мале как ме е яд, пак почвам да имам проблеми с ухото ми![]()
Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз няма да казвам, че не може да се сравнява с горното.
Temet Nosce
벨야카
Хаха мислих,че вчера беше ужасен ден .. ама днеска е двойно по-ужасен.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нещо не разбрах, което беше смешното?Освен счупена съм, всичко, което казах е нормално ,а счупена съм е израз, който се използва в страната, в която съм.Така че наистина не виждам, което смешното?!Първоначално написано от umri
Както и да е, чувствам се добре, защото се наяодхСега вече ще си релаксирам
![]()
Скапана съм.Подредих си шкафа с учебниците.Малеебеше тоолкова претъпкаан
![]()
..изхвърлих сумати хвърчащи листчета.Дам,подредих си и шкафа с дрехите,и тоя с бельото.И си освободих още място в един друг шкаф.Абее,цал фитнес си направих днес.
![]()
Искам да си лягам да спя, но се чудя дали да не изям една чашка кисело мляко . . .![]()
Ох и ми липсваааааааМоят любим.Моят принц.
![]()
Той е невероятен.!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Яко след 6 по Руски и 5 по История![]()
Чакам гаджето да се прибере от 2 часа...![]()
Утре ще правим класно по Метематика и ще има убийство в даскалоДан говорим че тря слушам и историите на госпожата по Технологии
![]()
издивяваамм... утре ми е първия изпит и то по Неогранична химия.. до сега учих ама май нищо не научих и след малко ще влизам да си зема един диш и в леглотооо
There is no right or wrong, only fun or boring
уляля данееееет
яде ми се шоколад!
от другата седмица тръгвам на фитнес!
не знам как ше издържа тея седмици....мамицата му!
искам ваканция....мамицата му!
![]()
SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD SAD
Да го има лилавия панталон,който искма да си купя.Дано,дано,дано ...Адски много го искам.Добре съм,весело ми е някакво.За разлика от други сутрини вече съм не съм по пижама,а със дънки и потник.
Косата ми е като метла ама не ми пука така ще си ходя,никакво изправяне днеска.
Вчера си взех Сертификата по немски език и нашите казаха само едно браво!
Както и да е ...
групта на най-добрия ми приятел пуснаха песен!
![]()
Уникални са!!!
Айде приятен ден на всички ...
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()