- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
aми чак сега ми дойде нета,най-после![]()
![]()
![]()
след малко ще хдоя на дск,имам практика
![]()
![]()
свършвам в 4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
в сравнително добро настроение съм,да видим докога ще продължи...пия кафе и се радвам,че днес съм в нас и си почивам-имах нужда огромна....иммам да чета,но след малко-засега ще си се усмихвам малко,че трябва да се наваксам за предната седмица![]()
![]()
Лек и усмихнат ден на всички![]()
Станах в адското настроение сега трябва по-бързичко да влизам да се къпя да се оправям да ходя на козметик след това на кафе ии после на даскало .. изобщо програмата е full за днеска.АААа да .. и го обичам.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре съм.. въпреки , че днес ще е натоварен ден![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
даам... ся даскало.. имам си сканди, ше решавам кръстословички.. няам търпение да дойде събота![]()
Е това се казва готин ден... Само ако я нямаше 2-ката по мат![]()
Ама карай да върви![]()
Защо сега трябваше да се държи така.. преди да замина и като се има напредвид че няма да ме има до неделя, трябваше да ми се държи тка тъпо нали. Ами явно това съм заслужила но е интересно с какво ама щом е така, добре. А и сега ако не ми се обади до 2 ужасно много ще се разочаровам... няма значение в крайна сметка го обичам с цялото си сърце.
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Спи ми сееееееееееееееее ... ама няма да спя днеска !!! ;/ Трябва да уча за гадното класно по математика ;/ Уффффффф .. а така ми се спи ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре.Добре мина всичко.По биология очаквам 6ца.По химия имам 4ка,което е просто супер доволно,защото не бях учила нищичко,ама грам..По математика нещата са ужасни.Оценките са ми .. ВСЯКАКВИ.
Трябват ми още три 6ци,мамка му.От къде бее..
![]()
However.Утре имам контролно по психология.По география също.И по математика - изпитване.Сега лягам за 1 час и после от 3:30 съм на зъболекар.След т'ва ще поуча малко и ще чакам една приятелка да дойде да учим заедно.Най-вероятно ще си спи в нас,което означава,че преди 2:00 няма да се спи.![]()
Ужасно размазана ... Не мога да се успокоя още,първи изпит -2 ... Кво повече да кажа ... Не мога просто да си намеря място .. Плаках,смях се, ядосвах се ... Искам единствено довечера да чуя гласчето на милото и да си поговорим малко, та дано ми мине малко, а колко гадно се държас с него преди малко като му казах,че са ме скъсали![]()
Написах му ебаси романа, а той няма дори да напише едно "сори", ей така за нищото, само да знам, че го е прочел !
Какви са тия хора бееееее ..![]()
![]()
Нервирана и разочарована съм !
Хахахах добреЗнаех си, че ще стане така. Просто си знаех
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре ве...
Луда,луда,луда съм,ЛУДА СЪМ ПО НЕГООООООО!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Бивам.
Бях на кафенце до сега.
В Неделя съм на изпит по статистика и изоообщо не знам как ще го взема
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мина тъпия зъболекар.![]()
Сега остава да чакам оная шматка.Казах й да дойде към 5,ама си знаех,че за да е тук в 5,може би трябваше да й кажа във.. хмм.. 2?!![]()
Оо и нямам търпение за утре.Ще си го видя пак моя сладур и изглежда,ако успеем да направим намислената лудурия,ще имаме повече от 12 часа заедно.![]()
![]()
И разбирасе тъпото училище идва най-напред сега.Имам много,ама наистина много за учене.Дано не се издъня утре.
ОТВРАТИТЕЛНО!!!![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ся хапвам пред компа,въй тряа си науча по История ама не ся де![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имам да уча..
khhhhh, сега ли трябваше да се сетя.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дам след станалото днеска не мога да разбера как някой може да ме обвинява че само изпрасквам момичетата и пуф изчезвам.Малко по различна уж беше..шибана работа вярно тя е сега тази дето реве и ми пише смс след смс че и разбивам сърцето.А тя помисли ли колко разочарован ще съм помисли ли кво прай не еми мамка му ебал съм му майката на тоя град ще се махна скоро време така или иначе имам предложение за работа за Варна.Не исках да го приемам но вече за мен тук няма нищо fuck all изчезвам от тия лайна мамка му.
Поздрав за всички които просто не се чувстват на мястото си: http://vbox7.com/play:48e84643 EVERYTHING I LOVE GO AWAY FROM HERE AND I CAN'T DO NOTHING ABOUT THAT
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Добре![]()
Дори това ,не можа да ми развали настроението, нито нищоМного смешни индивиди има във форума, но . . . не съм аз тази, която ще ги съди
![]()
Весело ми е!Пуши ми се, пие ми се, яде ми се, излиза ми се... Всичко освен да седя в тоя форум, ама чакам и на някой друг да му стане весело и да се усетят тия идиоти, че да си висят в тях не е хава. Защо само аз съм го проумяла?
Не че е нещо лошо да искаш да си седиш у вас. Някои хора обичат да са сами. И аз обичам да имам малко време само за себе си. Иначе ме хваща някаква странна клаустрофобия, сякаш нямам място за себе си, сякаш всички са се насъбрали на главата ми и ме разпитват и искат нещо от мен, а аз нямам въздух от токлкова много хора.... Но това се случва рядко, а не като тия - мързели!![]()
Иначе ми е готино! Нищо не ме боли, нищо не ме сърби, няма да се мре. Всичко е наред общо взето![]()
:P
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy