- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Супер много се ядосах на баща ми.Как може такова нещо :#
Абе класната ми тъпа ли е или к'во?!
100 пъти й обясних,че няма да отида на бала с всичките ония турци,дето са се събрали в съседния клас и тя пак "Ще дойдеш!"
Малоумна работаОще в девети клас й казах,че няма да отида и тя пак реши да ме тормози
Като за капак моето говедо ме събудиТолкова ли не може да се усети,че щом не му пиша значи спя
После и майка ме събуди ... Абе яко к'во
Е поне си намерих учебници по биология за 9 и 10 клас и скоро ще трябва да седна да уча,че матурите наближават
...
Оффф стига съм се оплаквала![]()
Айде по-бързо да идва събота и дано тази седмица да не ми се прецакат плановете,защото имам намерение да прекарам една страхотна вечер с моя![]()
:P
Както и да еОтивам да си направя една конска доза кафе,защото иначе ще изперкам ... Така ми се спи ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
адски щастлива
![]()
ммм
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
сладката болка в коремаа..![]()
^Толкова се кефя на снимката ти на аватара![]()
![]()
Иначе наядох се, написах си по математика. . доволно.Обаче така ми липсваИ ми е толкова гадно, че вчера е имал катастрофа
![]()
Иначе се сещам днеска как се разцепихме с Ани и Ситав и ми става смешно![]()
![]()
Спи ми се вече,се пак днес станах в 4... А чакам милото да се обади да си поговорим малко,уж да ме успокоява ама то сега се ядосвам че толкова се бави с това обаждане ... Не че не му казах да си почине и да се оправи и тогава да звънне ... Но още не съм привикнала че отново сме заедно и не може без да се чуем
![]()
ми тряа да седна да уча по История,най-вероятно преди да си легна ще го назубря,просто мн ме мързи![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
защо когато съм нервен трябва един тъпанар да ми дигне нервите?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не думай.. човека нахлу с взлом пиян до козирката и ми изкара акъла.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Чакам малкото ми зленце да се прибере.Майка ме вбеси,че е забравила да ми купи каквото й казах ама и утре е ден.Въпреки,че трябваше да стане днеска ама айде от мен да мине .. Пффу най-после утре е Петък,че беше баси шибаната седмица.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Oф така ме е яд, че утре ще ходя на даскало.Ще имам към 4 свободни![]()
Офффффф
Не искам да ходя, но пък искам да видя Анитууу и Ситавввввв
Ох уморена съм вече, като свърши филма веднага отивам да спя.Сега ми се яде кисело мляко, но вече ядох днес
))
след амлко мисля да си лягам,но преди тва ще си видя урока,офф баси скуката пък и патето така бързо изчезна,че не разбрах,кво става..както и да е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
УМИРАМ ОТ ЩАСТИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПРЕКРАСНО Е !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Е явно все пак наистина няма да ме покани...карай здраве да е. Пуша си слушам си wosh и нмз копелета. Защото това е положението ! Много як трак ей.. поздрав за всички (:
утре ще е ацки скучен ден .. петък е, а аз вместо да съм с приятели съм заточена с наще в некво убито ресторантче.. Кат да е .. събота е деняяят
![]()
рамо до рамо със себе си...
Батеее не е добре свърши бирата ;(
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Седя на лаптопа и празнея... чудя се утре сутринта да ставам ли рано да не ставам ли.. след няколко дни ми е изпита по микроикономика.... незнам изобщо кога ще ги уча тези теми.. днес ме скъсаха по неогранична химия... ама тооо баси шибания изпит... и така общо взето скуката е на макс .... дано поне утре да стане нещо по интересно
There is no right or wrong, only fun or boring
Малко офф топикПървоначално написано от Sladurcho
Успех на изпита аз го преборих със 4-ка не е толко сложен
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
когато неможем да изразим чувствата си с думи... използваме снимки
![]()
GTA Stunting
То по принцип и аз уж учих и т.н. ама доцента ни е мега гаден и простооо шансовете са ни много малки... на поправката дано да го взема ... ти ква специалност си и къде (град)Първоначално написано от FreakPk
There is no right or wrong, only fun or boring