.
Затворена тема
Страница 15 от 114 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2842
    Икономика на индустрия.. Далечко далечкво в град Свищов в СА.... ти къде учиш та чак доцента е толко гаден, попринцип макрото не е толко трудно....
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Град
    Таити
    Бургас специалност индустриален мениджмънт и доцента по неорг. химия е сиг най-гадния дедко в целия университет! Щом ходи с нож в джоба представи си малко бой ли е ял от недоволни колеги аз по микро- и макро- икономика не се притеснявам само тази химия да зема и съм пушка
    There is no right or wrong, only fun or boring

Всичко е в пазарлъка... Аз защото неисках да ходя на поправителен по "Основи на управлението" почнах мега пазаренето и яко досаждане чак та ми писа една 3-ка пробваи другия път А за доцента ти ще ми стане некои идол чак с нож в джоба лудница

Град
    Таити
    тоз хвана неска двама с пищови и направо им вика " Ще се видим след 1-2 години" и те стоят потресени При тоз няма как да се досажда оня извън кабинета си не говори с никой... един колега го търсеше за подпис среща го пред университета и му обеснява оня вика само в кабинета си давам заверки така че когато съм там ела и ще ти дам Много луд фен е тоз

Ми някво безралично ми е
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ужасно ми се спиии,но няма как ще се става,че учене ме чака ... Само веднъж да мине тая сесия,ще изпадна в тридневен сън .... Добре,че поне довечера ще си видя сладурчето поне малко да се поразсеем ... Айде приятен и ползотворен ден на всички
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Еми да се оправя,са в крайна сметка тя се го направи така.Ще се държа със нея както тя се държи със мене - БЕЗРАЗЛИЧНО.Да видим дали е хубаво?!А?! Супер много се нервя.Днеска просто ще е мазало във училище.Класно по немски,контролно по етика и право,устни изпитвания по математика и български,само дето по физическо няма да ни изпитват днес. Просто днеска тя да забрави за мене,нека си кликва аз няя да й се обаждам. Егати отношението,егати чудото.И очаква аз да й се моля,е не е познала просто.
    Както тя може да се държи като гъз,така и аз мога.Утре даже си мисля да не излизам от нас,за да се виждам със нея и момичетата.
    Ама неее! Няма да стане!!! Просто да забрави за мене,докото не си оправи отношението.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Или ме е поканил за да ми каже, че не можем да сме заедно.. или пък слагаме ново начало ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Шибано, тръгвам на даскало, а днес нямаше смисъл да се ходи

Супер фен Аватара на kindergarden
    да свършва тоя срок вече и да идва пролетната ваканция

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ххахаха все още ми е убито и криво,но като си прочетох хороскопа за днес и се разсмях от сърце "Повечето от родените през декември ще имат флиртове и по-сериозни връзки, които могат да се превърнат в брак или поне в предложение за годеж. " .... Точно това говорих на милото да вземем да се оженим най-накрая ... Айде стига съм се бъзикала със себе си ... Лелее ама тия хороскопи понякога могат да подобрят настроението ми
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Станах,пия си кафето и се опитвам да уча по История.Ама няма пък ще ги науча тея два урока. И без това не са толкова сложни.Незнам какво ще се прави довечера след даскало .. май нищо и ще е баси тъпото в Петък вечер никъде да не отидем поне за едно кафе ама какво да се прави. Обачее Събота е денят .. с шматката ми се мятаме,където бяхме предния път и мощна гавра. Тва мойто бебенце снощи май заспа докато гледаше филма .. ама то от тва нещо как няма да заспи. Ще го чуя днеска да видим какво ще правим тея дни и дано майка ми е купила карта и дано стария телефон да работи,защото ще побеснея сериозно вече.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

ох ям некви макарони тука :Д и се приготвям,че тябва да ходя на лекции пуууу,а тоя олигофрен дано ни каже днеска какво ще представлява изпита,че както тръгнало ще ни го каже на самия изпит :Д:Д:Д:Д идиот от днес се стягам няма се коркам повече за онова говедо,нищо не печеля...,само ми мине сесията и ше купонясваааааам :P :P :P :P
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Таити
    Бесен съм и незнам кой ще е късметлията дето ще си го отнесе

Супер фен
    Оф и днес ще тъпея в нас цял ден *sad* ;/ цък цък ...

Сънит... И съм гладен като вълк

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Колко хубаво било да даваш голямо внимание на някой и после да го получаваш тройно повече.
    Щастлива съм. Само да можех да си оправя срочните оценки ..

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ми супер съм ! В даскалото беше яко . Ся отивам да си правя 3 в 1 (кафенце) ,ще си почина малко ,ще се нагримирам ,преоблеча и утивам у шматито ми да се изправяме. После на кафе и така / Дано да си го видя тфа меченце (Обичам го )

Голям фен
    тъпо ми е не си направих планове за днеска и сиг ще се тъпее ша се обадя на някоя от шматките дано да пишат пък
    на косъм се отървахме и от бездруго ненужната петминутка така че май всичко е почти ок

Кофти....
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен
    Аман от влюбени гълъбчета

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Най-отвратителния ден. Учих до 4,спах два часа,после пак учих от 6 до 7.Закъснях за училище,хванах такси,урунгела нямаше да ми върне и му оставих 70ст. бакшиш .Бързах нагоре по стълбите и се пребих.Бях закъсняла.Имах и отсъствие даже.Втори час - контролно.Преписах.Трети час - контролно.Психология.От 11 урока по 7 страници,имах 4 теми по които да пиша.Задължително и по 4те.Нямах нито време да погледна от някой,нито време да помисля,нито никакво време за нищо. Написах по първата тема 2 листа,демек 4 страници.И,какво стана ли?АМИ ЗВЪНЕЦА УДАРИ. Мамицата му.

Град
    Таити
    XTREMEFREERIDE егати деня чесно... моя е като цветенце пред твоя... Успех по психология

Голям фен Аватара на crazymm
    поредното отсъствие по физическо, а тоя път наистина бях там. скарах се с класната, ще ме наказват вече... отново не разбрах нищо по математика, скарах се с майка ми, най - добрата ми приятелка отказва да си вдига телефона, видях бившия ми приятел с друго момиче и всичко ми се преобърна.
    на всичкото оторе след няколко часа имам среща с един, а така не ми се иска да ходя..
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си