- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Икономика на индустрия.. Далечко далечкво в град Свищов в СА.... ти къде учиш та чак доцента е толко гаден, попринцип макрото не е толко трудно....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Бургас специалност индустриален мениджмънти доцента по неорг. химия е сиг най-гадния дедко в целия университет! Щом ходи с нож в джоба представи си малко бой ли е ял от недоволни колеги
аз по микро- и макро- икономика не се притеснявам само тази химия да зема и съм пушка
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Всичко е в пазарлъка... Аз защото неисках да ходя на поправителен по "Основи на управлението" почнах мега пазаренето и яко досаждане чак та ми писа една 3-ка пробваи другия пътА за доцента ти ще ми стане некои идол чак с нож в джоба лудница
![]()
тоз хвана неска двама с пищови и направо им вика " Ще се видим след 1-2 години" и те стоят потресениПри тоз няма как да се досажда оня извън кабинета си не говори с никой... един колега го търсеше за подпис среща го пред университета и му обеснява оня вика само в кабинета си давам заверки така че когато съм там ела и ще ти дам
Много луд фен е тоз
Ми някво безралично ми е
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Еми да се оправя,са в крайна сметка тя се го направи така.Ще се държа със нея както тя се държи със мене - БЕЗРАЗЛИЧНО.Да видим дали е хубаво?!А?!Супер много се нервя.Днеска просто ще е мазало във училище.Класно по немски,контролно по етика и право,устни изпитвания по математика и български,само дето по физическо няма да ни изпитват днес.
Просто днеска тя да забрави за мене,нека си кликва аз няя да й се обаждам.
Егати отношението,егати чудото.И очаква аз да й се моля,е не е познала просто.
Както тя може да се държи като гъз,така и аз мога.Утре даже си мисля да не излизам от нас,за да се виждам със нея и момичетата.
Ама неее! Няма да стане!!! Просто да забрави за мене,докото не си оправи отношението.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Или ме е поканил за да ми каже, че не можем да сме заедно.. или пък слагаме ново начало ..
Шибано, тръгвам на даскало, а днес нямаше смисъл да се ходи![]()
да свършва тоя срок вече и да идва пролетната ваканция![]()
Ххахаха все още ми е убито и криво,но като си прочетох хороскопа за днес и се разсмях от сърце "Повечето от родените през декември ще имат флиртове и по-сериозни връзки, които могат да се превърнат в брак или поне в предложение за годеж. " .... Точно това говорих на милото да вземем да се оженим най-накрая ... Айде стига съм се бъзикала със себе си ... Лелее ама тия хороскопи понякога могат да подобрят настроението ми![]()
![]()
Станах,пия си кафето и се опитвам да уча по История.Ама няма пък ще ги науча тея два урока.И без това не са толкова сложни.Незнам какво ще се прави довечера след даскало .. май нищо и ще е баси тъпото в Петък вечер никъде да не отидем поне за едно кафе ама какво да се прави.
Обачее Събота е денят .. с шматката ми се мятаме,където бяхме предния път и мощна гавра.
![]()
Тва мойто бебенце снощи май заспа докато гледаше филма .. ама то от тва нещо как няма да заспи.
Ще го чуя днеска да видим какво ще правим тея дни и дано майка ми е купила карта и дано стария телефон да работи,защото ще побеснея сериозно вече.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ох ям некви макарони тука :Д и се приготвям,че тябва да ходя на лекции пуууу,а тоя олигофрен дано ни каже днеска какво ще представлява изпита,че както тръгнало ще ни го каже на самия изпит :Д:Д:Д:Д идиот от днес се стягам няма се коркам повече за онова говедо,нищо не печеля...,само ми мине сесията и ше купонясваааааам :P :P :P :P
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Бесен съм и незнам кой ще е късметлията дето ще си го отнесе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф и днес ще тъпея в нас цял ден *sad* ;/ цък цък ...
Сънит... И съм гладен като вълк![]()
Колко хубаво било да даваш голямо внимание на някой и после да го получаваш тройно повече.![]()
Щастлива съм.Само да можех да си оправя срочните оценки ..
![]()
Ми супер съм !В даскалото беше яко . Ся отивам да си правя 3 в 1 (кафенце) ,ще си почина малко ,ще се нагримирам ,преоблеча и утивам у шматито ми да се изправяме. После на кафе и така
/ Дано да си го видя тфа меченце (Обичам го )
![]()
![]()
тъпо ми ене си направих планове за днеска и сиг ще се тъпее
ша се обадя на някоя от шматките
дано да пишат пък
![]()
на косъм се отървахме и от бездруго ненужната петминуткатака че май всичко е почти ок
![]()
![]()
Кофти....
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Аман от влюбени гълъбчета![]()
Най-отвратителния ден.Учих до 4,спах два часа,после пак учих от 6 до 7.Закъснях за училище,хванах такси,урунгела нямаше да ми върне и му оставих 70ст. бакшиш
.Бързах нагоре по стълбите и се пребих.Бях закъсняла.Имах и отсъствие даже.Втори час - контролно.Преписах.Трети час - контролно.Психология.От 11 урока по 7 страници,имах 4 теми по които да пиша.Задължително и по 4те.Нямах нито време да погледна от някой,нито време да помисля,нито никакво време за нищо.
Написах по първата тема 2 листа,демек 4 страници.И,какво стана ли?АМИ ЗВЪНЕЦА УДАРИ.
![]()
Мамицата му.
XTREMEFREERIDE егати деня чесно... моя е като цветенце пред твоя... Успех по психология
поредното отсъствие по физическо, а тоя път наистина бях там. скарах се с класната, ще ме наказват вече... отново не разбрах нищо по математика, скарах се с майка ми, най - добрата ми приятелка отказва да си вдига телефона, видях бившия ми приятел с друго момиче и всичко ми се преобърна.
на всичкото оторе след няколко часа имам среща с един, а така не ми се иска да ходя..![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]