- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
да не си бил на война?Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
някво никвогледах един филм не изтеглих друг зако и аз нз ся поне щях да правя нещо
ама карай да въри
ще взема да се изкъпя и да ходя да лягам или ша гледам тв а може и някоя книга да хвана,
![]()
бе знам ли сп ми е тъпо
![]()
Very HIGH като животно и гледам Family Guy![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Била й нужна промяна?! О М Г !!! Ебаси тъпото оправдание.Все едно аз да кажа,че искам да мога да летя.Просто съм без коментар,опитах,опитах,ама не издържам,изнервя ме със всяка изминала секудна.Изкарва ме извън нерви.Страхотна най-добра приятелка просто ... Пфф!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Привързана съм към Него, е така.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Yeahhhhh, уникално .....
Неделя е денят...![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
още по объркано
There is no right or wrong, only fun or boring
наранена![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Ядосана съм до краен предел .. как може да е такъв идиот ,а аз такава глупачка всеки път едно и също така и не спрях да се тормозя .Ужасно ми писна вече за пореден път се убеждавам ,че е най -добре на принципа - Всичко само за удоволствие ,няма нужда от любов !![]()
отегчена
За една секунда не можеш ли да си сериозна? Заради тва "е така" го казвам...Първоначално написано от Snickers
Гладна съм, ще ям и ще лягам. А като настроение-не съм добре. ;xxxx
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Лошо ми е, чака ме изпит ... И ако и тук се издъня ще се сбогувам май със София ... Иначе слънцето ми много ме радва,толкова различно се държи от преди,по-освободен е, жалко само че му е трудно да ме обича толкова колкото аз него ... И все пак той е всичко за мен сега![]()
![]()
![]()
Всичко ме боли.. Явно вчерашната тренировка не е била лека![]()
Имам адски много за учене![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
пия си какаото и ох нищо не ми се яде неска![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ехе, ако стане ..
Най-хубавите ми дни от лятото ще бъда с него, с приятелите ми ..
Цяла седмица! Страшно много се радвам, дано да се организираме
и да отидем .. Имам много хубави спомени от последния път![]()
.. Дано това, което е казала да е било намек![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мразя да ме събуждат!
Пак не се наспах..![]()
Изкъпах се (най-после)
След малко ще си изправя косата,после трябва да препиша останалите 2 плана и да отида до една приятелка за да й дам тетрадките и тя да преписва![]()
По-късно ще излизам с мойта лигла по магазинитеТрябва да си намеря цикламена блуза,няк'во черно болеро,цикламен колан с няк'ва яка катарама,боти,дамска чанта,която да побере лаптопа,черен гердан с голееми топчета+същата гривна,розово бельо на сърца (къде ще го търся тоя комплект не знам ама трябва да си намеря!!!
) ... Оффф направо не ми се мисли как ще успея да си намеря всички тия неща и да се побера в 200лв.
Като за капак след това трябва да се прибера,да си пресирам косата ... И там ще загубя 2 часа и нещо![]()
И цялата работа,за какво?!Защото довечера ще ходим на заведение с приятели,а после с моя ще ходим тях![]()
Общо взето днес ще е един изморителен денЦял ден ще търча наляво-надясно
На всичкото отгоре сутринта станах в 07:00ч.
По-късно също няма да мога да поспя и направо не ми е ясно как ще стоя будна до утре по обяд
![]()
![]()
Както и да еМахам се,защото нямам много време
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съненооооооооооо
There is no right or wrong, only fun or boring
^ И аз не се наспахНаще станаха в 9 часа и почнаха да викат
![]()
![]()
Иначе съм що годе добре за сега.Ще чистя и след това ще се оправям и явно, че пак ще се ходи по магазините =))
Съненооо.... Имам спешна нужда от 3 -4 редбула....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
и аз съм така....някакво ми е напрегнато и мрачно,пак се скапвам настроението като знам,че не трябва...просто ми дойде до гуша-няма ли най-накрая да се подредят нещата така както искамПървоначално написано от soul1199
![]()
иначе сега съм цял ден на уроци и поне ще се разсея ама довечера пак ще си е същото![]()