- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Шибано ми е
There is no right or wrong, only fun or boring
Тъпичко ми е
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Преяла.
Болна.
Неподготвена за изпит утре.
Спи ми се адски много.
ИСКАМ ГО![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
неопределено![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тука от няколко дена съм в едно никакво настроение - нищо не искам, нищо не ми се прави и т.н.Седи ми се на едно място,загледана в една точка и слушаща някоя хубава песничка.Аа и да съм сама!!Ама уви..![]()
Big or small, lies are lies!
Тъпо...
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
FUCK![]()
The blood that binds us ..till death unites us
толко ме мързи да уча за изпитите,леле не съм почнала
и не спирам да мисля за него :/ поне утре ще изляза малко с колегите да се оттърся малко от тази история :/
сега ще си пусна някоя романтична комедийка,да ми се оправи настроението![]()
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ох дано нашите да са на кино утре .. дано дано дано дано ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ахахаа,набарах му цаката на тоя шушляк.Са,докато не се научи,се ше си сърба попарата.После,като разбере колко умирам за него,като почне да го оценява,пак мога да започна да го показвам често.Така,такаа..
![]()
Иначе съм добре,днес пропуснах училище..перфектно просто.Утре съм на фризьор,избрала съм си мега яката прическа иии,абе направо нямам търпение.След това трябва да вземем няк'ва риза на един приятел,защото утре съм на рожден ден пък.Абе,добре,всичко е по план,само ските отпаднаха,за което съжалявам..
Перфектно съм ! (sun) ♥
Но ми е скучнооооо ........ ;ddd
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
бях весела
беше ми някво шибано такова
и ся съм пак весела дано си легна и така![]()
Хмм на седя си и се чудя .. "Остави на мен" .. еми хубаво ще оставя ама да видим кога ще се сети.Апък аз направо нямам търпение незнам какво ми става.
Хубавичко кафенце направихме с шматката то какво кафенце направо на запой пак и пак глупости и лигавщини с барманите.
Ама ми е тъпо такова .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер се чувстваааааааам, беше страхотен ден, особено след училище![]()
Сега ще почета книжкааа, идеален завършек на деняяя
![]()
еlsy![]()
чудя се защо хората сме егоисти и как си мислим,че тази черта от характера е толкова положителна като не е...
както ида е-каквото и да ми е ще ми мине-все пак съм силна,не съм някоя тъпа лигла,я![]()
Добре съм като за сефте, но много ми се спи, уморена съм като за световно.Само мисълта за пазаруването утре ме държи живаИ така го обичам.Боже, като луда, го обичам!! Той е моята беля
![]()
Първоначално написано от BloodyAmy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сравнително добре.Зарадвах се,че госпожата по Български ще ме изпитва за 5,а не за 4 както си мислех.Днес бях на очен лекар,всичко за щастие е наред,но пък виждам размазано,така че ако бъркам буквите,знаете от какво е.
Иначе утре мисля да си го прекарам във спане.Но пък трябва да уча ... Писна ми от това училище,пък и се надявам до неделя очите ми да са наред,за да мога да науча по Счетоводни стандарти и Основи на правото.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Утре най-сетне ще изляза да се разходя из центъра и да намеря онези дънки на които хвърлих око още преди седмица.
Иначе съм перфе![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ем, болна!Чувствам се премазана,нищо,че от 1 седмица не съм излизала заради грипаа
![]()
Скапана и скучна вечер ..
Ми щастлива и като че ли малко влюбена![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Бива ли всички да са толкова якиии .. ебахти народа, заклевам се... няам думи ;X
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!