- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Посръбнал.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ужасно!![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Много гадно!! За съжаление снощи разбих поредното сърце, оф чувствам се ужасно. Никога не идва подходящия...![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Вчера ми беше изключително скучен ден .. дано и неска не се окаже същото ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
баси гадната сутрин.. всичко ме боли .. едвам станах.. отпаднало ми е.. толкова ме боли гърлото, че чак като говоря усещам болката.. успах се, а имам супер много работа.. абе мре ми се ;д
the sky is the limit.
Не се наспах, имах ужасен кошмар, че милото ме остави и то, заради тъпият ми бащаИ времето е гадно, вали.
Единственото хубаво е, че си пия капучиното.
Нямам желание да уча, но ще трябва . .
Мм...долу/горе добре. Трябва да уча мноого и не знам дали ще мога да си видя момчето, което ме натъжава...![]()
![]()
![]()
Поносимо..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Ауу сладкишче .. добре, че беше жена ми да ми го покаже ..!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И в крайна сметка приятелите те спасяват.. Шматки, какво ще правя без вас?!![]()
Очертава се като цяло поредния скучен ден, в който продължавам да се надявам, че нещо може да се случи. Но въпреки всичко съм щастлива.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Мегааа скукааа цял ден .... Да идва по-бързо вечерта да заминавам на рожден ден да се поразбия![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Оха човек без работа разгледах още 500 филма и важното е, че харесах няколко.Лелее проблема е, че вече съм свалила всички хорър филми, които са ми се сторили хубави.Ужассс =))))) Какво ще гледам от тук на татък =))))
след малко ще излзаим![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
me tooПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
^ Аз пък чааааааааак след 4 часа ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Леко ми се спи, отегчен съм и ми е тъпо че утре ще правя 2 изпита и трябва да представям презентаци.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ами тази вечер отново не спах спокойно .. и аз незнам защо вече![]()
Сега знам че утре имам да уча много и мислех да не ходя на даскало за да избегна класното по Химия щото ще трябва да изкарам 6.. а май няма никакъв шанс за това от последните уроци нищо не знам. Излиза ми се на кафе да видя моето хубаво момче обаче май ще го видя за малко...После ще уча, уча, уча .. шит. Викам утре да не ходя мама вика ще те пращам във Варна за няколко дни, сега отиди ... че после брат ти докато е в сесия ще бъдеш при него...
п.с хубавецо обичам те![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Тотално pissed off.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Уж уча ама пак изтъпявам пред компа.;// Тоя боклук още не си е включил телефона и сигурно още спи ама ко няма ..И времето е супер гадно и никъде не ми се ходи ама сигурно ще изляза и офф ..
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Празно ми е, объркано и безлично. Сякаш не съм аз , а някой друг... Пък и това облачно време допълнително ме натъжава...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
лееле имам изпит след 1 седмица,нищо не знам........ а като уча не запомнямусещам първиа ми изпит как ще е провал.....а и кво лъжа,че уча седя си тука пред компа и ту ФБ ту тийн :Д голяма краста е
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Еми горе-долу добре![]()
Чакам мама да ми направи хапките и да се наям мощно___
След това мисля да си пусна Шерлок Холмс да го гледаме..
И чакам да мине времето за да видя мойта красавица
П.С Обичам те С![]()