.
Затворена тема
Страница 21 от 114 ПървиПърви ... 111718192021222324253171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 2842
    Супер фен
    Мии тъкмо обядвах иии сега ще го мисля какво да правя оО

Баси почти на всички по това време ни е сдухано.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Защо ли в Неделя,всички са сдухани?

И аз заедно с другите.Тъпо ми е.Моето момче си замина.Имам супер много за учене,а кога ще уча - идея си нямам.В 4 съм на имен ден.Ебаси.

Чувствам се :
    1. Странно.
    2. Влюбен.
    3. Превъзбуден.
    Незнам... за първи път съм така много е странно

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Разочарована ... Как може да е толкова зле и да не помни дори,че утре имам имен ден и ми вика днес няма да излизаме,ама утре или вдруги ден ... Аз викам не утре ще излезем задълвително и той сякаш просто за да отбие номера се съгласиии ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф ,най-сетне приключих с работата. Къпах се, оправих си косата, гледах какво ще облека за утре, гладих сумати дрехи.Трябва само да се лакирам още, но сега ме мързи.После. Искам да гледам един филм, но ще видим . . ИииииИиИИ го обичам!!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Последните 24 часа бяха много емоционални
    Първо с мойта лигла ходихме по магазините Взех си най-готините ботушки,най-сладкия колан,най-сладката блуза,бельо,в което приятеля ми се влюби и адския часовник Да не говорим,че си харесах още 3 часовника и вече съм инструктирала нашите,че ги искам за Р.Д.-то
    До тук добре ...
    Проблемите започнаха след 19:30ч.
    Трябваше в 19:30ч. да сме в заведението,а никой още не беше готов - включително и аз
    После отидохме (към 20:30ч.) ... До към 22:00ч. чакахме един приятел,заради когото се навих да отида в заведението ... На края той дойде и ми вика "Зоренце сори,но съм само за 20-30 минути,колкото да ви видя и пак отивам на Р.Д.-то" Лелеее като го чух това щях да се разплача от яд Мамка му,заради него отидох в заведението ... ,а той ми вика "Тук съм за малко"
    После си го изкарах на моя Развиках му се за нещо с думите "Знаеш къде е вратата - като не ти харесва си заминавай!" След това отидох с една приятелка до магазина,връщам се,а моя с цигара в уста и се кани да пали Лелеее пречерня ми Хванах цигарата,смачках я и като го питах к'во му е ми вика "Нищо просто ми се пуши" Абе ей ... Мен ли ще лъже ... Както и да е На края ми писна,хванах си го под ръчичка,прибрахме мойта лигла и отидохме в тях,където прекарахме страхотно
    Почти не бях спала (има-няма 2 часа) и като се прибрах днеска си легнах ... До тук добре,но преди малко една съученичка ми звънна да ме пита,на коя дата беше катастрофата,защото нали трябва да си правим курбан ... Абе момиче пред очите ти излетя човек на 2 метра над колата,видя го как с последни сили се опита да стане и му се разтече всичко от главата и се чудиш коя е датата
    Като за капак имам да преписвам цяла тетрадка за утре,а така ме мързи Поне моя още спи и след малко може да започна да пиша,въпреки че усещам как чааак довечера ще се хвана по-сериозно
    Както и да е ... Отивам до кухнята за един Ред Бул,защото така няма да стане
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ужасно ми е ..
    рамо до рамо със себе си...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Майка ми продължава да се прави на луда,мамка му. Много ме дразни.Тамън си мислех,че вече ще се разбираме като големи хора,а тя ми се е правила през цялото време.Ее,не,писна ми.И от тъпото училище и от тоя тъп град. Защо всичко е на опаки?Как искам да си се прибера,да видя приятелите си и най - сетне да ми поолекне... ПИСНА МИ.

А като се сетя колко влюбена бях в живота преди..

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    В момента се чувствам като най-самотния самотен самотник

Град
    Hasselt
    Най-сетне си пуснах филм и докторката дойде. . Добре, че поне ще го прегледат, пък после пак ще гледам.

Град
    Пловдив
    мързеливо видях се с мъжо за малко,че беше болен..утре обаче ще дойде да си ме вземе от даскало от 2-3 часа ще сме си заедно преди курса..и съм влюбенааа
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен
    написах си домашното което е добре имам да преписвам тетрадка ще започна след малко
    видях се с един "бивш" добре че няхме компания беше забавно,но утре ще ме чакат с 10000000000000000000000000 въпроса в даскало добре че имам фвс първи час че да отложа малко питането отново почнах да се разболявам което не е добре надявам се тази седмица да ми върнат класното по англ дано е поне 4 не съм доволна от това което направих както и да е минало свършено налага ми се отново да мисля извинения и деликатни начини по който да му намекна че не го харесвам ще му мисля по-късно сега не ми е до това боли ме стомахчето освен това се чувствам добре и един фр ми е замислил нещо какво ли ще е този път

Как да съм,като утре е п о н е д е л н и к?
    Тъпо.
    I'm not in love this time,this night...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Супер!!! Обаче не съм пипала за утре Мързеше ме ... Сега си пея Waking Up In Vegas на Katy Perry
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    дорбе съм,ся гледам един филм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Сега се сетих,че утре имам контролно по Физика..
    Видяло се е ,че в късните часове ще се учи

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ох мързеливата ме е хванала яко.. Днес цял ден лежане ту на едната ту на др-та страна.Имам да уча по математика не съм пипвала .Добре ,че мама ми написа по англ ,че така ме мързеше .Е тая моита баба мн си я обичам почти ми оплете шапката ,която искам .

Супер фен
    Още не ми е много добре, ама поне не е, както беше сутринта...
    nicolepcd

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Доста по-спокойна съм ... Само дето незнам къде да го заведа утре вечер,за да почерпя все пак,макар че той е забравил
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Wonderland
    ми нервна съм
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    Hasselt
    Maлко гладна.Възхитена от филма =) И ми се гледа още и не искам да ходя на даскало утре,защото ме мързи да ставам )))

Град
    million miles away (:
    Мисля си точно предната година,точно на тази дата,точно в този час с кого бях и какво правих. И ми става някакво много странно като се сетя..Цели 365 дни,а толкова ясно си спомням всичко,въпреки че не си заслужава да се помни..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Тъпо ми е. Много. ;/ Не искам да се държа така с него, ама той си го заслужава и ако пак си мълча това ще се повтаря постоянно, а аз нямам нито силите, нито възможностите да го правя ;/ Писна ми аз да съм забъркана постоянно в неговите схеми...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Aми щастлива че бях с него макар и кратко време
    и малко тъжна щото сега не е при мене мм..
    имам да уча и след малко се заемам да уча малко и ще зяпам някои филм и сигурно си лягам
    но преди това изообщо не ме интересува какво прави моето момче, крада си го !
    P.S обичам те M
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си