- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Мии тъкмо обядвах иии сега ще го мисля какво да правя оО
Баси почти на всички по това време ни е сдухано.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Защо ли в Неделя,всички са сдухани?![]()
И аз заедно с другите.Тъпо ми е.Моето момче си замина.Имам супер много за учене,а кога ще уча - идея си нямам.В 4 съм на имен ден.Ебаси.![]()
Чувствам се :
1. Странно.
![]()
2. Влюбен.
![]()
3. Превъзбуден.
![]()
Незнам... за първи път съм така много е странно![]()
Оф ,най-сетне приключих с работата. Къпах се, оправих си косата, гледах какво ще облека за утре, гладих сумати дрехи.Трябва само да се лакирам още, но сега ме мързи.После. Искам да гледам един филм, но ще видим . . ИииииИиИИ го обичам!!!!
Последните 24 часа бяха много емоционални
Първо с мойта лигла ходихме по магазинитеВзех си най-готините ботушки,най-сладкия колан,най-сладката блуза,бельо,в което приятеля ми се влюби
и адския часовник
Да не говорим,че си харесах още 3 часовника и вече съм инструктирала нашите,че ги искам за Р.Д.-то
![]()
До тук добре ...
Проблемите започнаха след 19:30ч.
Трябваше в 19:30ч. да сме в заведението,а никой още не беше готов - включително и аз
После отидохме (към 20:30ч.) ... До към 22:00ч. чакахме един приятел,заради когото се навих да отида в заведението ... На края той дойде и ми вика "Зоренце сори,но съм само за 20-30 минути,колкото да ви видя и пак отивам на Р.Д.-то"Лелеее като го чух това щях да се разплача от яд
Мамка му,заради него отидох в заведението ... ,а той ми вика "Тук съм за малко"
![]()
После си го изкарах на мояРазвиках му се за нещо с думите "Знаеш къде е вратата - като не ти харесва си заминавай!"
След това отидох с една приятелка до магазина,връщам се,а моя с цигара в уста и се кани да пали
Лелеее пречерня ми
Хванах цигарата,смачках я и като го питах к'во му е ми вика "Нищо просто ми се пуши"
Абе ей ... Мен ли ще лъже
... Както и да е
На края ми писна,хванах си го под ръчичка,прибрахме мойта лигла и отидохме в тях,където прекарахме страхотно
![]()
Почти не бях спала (има-няма 2 часа) и като се прибрах днеска си легнах ... До тук добре,но преди малко една съученичка ми звънна да ме пита,на коя дата беше катастрофата,защото нали трябва да си правим курбан ... Абе момиче пред очите ти излетя човек на 2 метра над колата,видя го как с последни сили се опита да стане и му се разтече всичко от главата и се чудиш коя е датата![]()
Като за капак имам да преписвам цяла тетрадка за утре,а така ме мързиПоне моя още спи и след малко може да започна да пиша,въпреки че усещам как чааак довечера ще се хвана по-сериозно
Както и да е ... Отивам до кухнята за един Ред Бул,защото така няма да стане![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Майка ми продължава да се прави на луда,мамка му.Много ме дразни.Тамън си мислех,че вече ще се разбираме като големи хора,а тя ми се е правила през цялото време.Ее,не,писна ми.И от тъпото училище и от тоя тъп град.
![]()
Защо всичко е на опаки?Как искам да си се прибера,да видя приятелите си и най - сетне да ми поолекне... ПИСНА МИ.
А като се сетя колко влюбена бях в живота преди..
В момента се чувствам като най-самотния самотен самотник![]()
![]()
Най-сетне си пуснах филм и докторката дойде. . Добре, че поне ще го прегледат, пък после пак ще гледам.
мързеливовидях се с мъжо за малко,че беше болен..утре обаче ще дойде да си ме вземе от даскало от 2-3 часа ще сме си заедно преди курса..и съм влюбенааа
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
написах си домашното което е добреимам да преписвам тетрадка
ще започна след малко
![]()
видях се с един "бивш" добре че няхме компания беше забавно,но утре ще ме чакат с 10000000000000000000000000 въпроса в даскало![]()
добре че имам фвс първи час че да отложа малко питането
отново почнах да се разболявам което не е добре
надявам се тази седмица да ми върнат класното по англ
дано е поне 4
не съм доволна от това което направих както и да е минало свършено
налага ми се отново да мисля извинения и деликатни начини по който да му намекна че не го харесвам
![]()
![]()
![]()
ще му мисля по-късно сега не ми е до това
![]()
боли ме стомахчето
![]()
освен това се чувствам добре
![]()
и един фр ми е замислил нещо
![]()
какво ли ще е този път
![]()
![]()
Как да съм,като утре е п о н е д е л н и к?![]()
Тъпо.![]()
I'm not in love this time,this night...
Супер!!!Обаче не съм пипала за утре
Мързеше ме ...
Сега си пея Waking Up In Vegas на Katy Perry
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
дорбе съм,ся гледам един филм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сега се сетих,че утре имам контролно по Физика..
Видяло се е ,че в късните часове ще се учи![]()
Ох мързеливата ме е хванала яко.. Днес цял ден лежане ту на едната ту на др-та страна.Имам да уча по математика не съм пипвала .Добре ,че мама ми написа по англ ,че така ме мързеше.Е тая моита баба мн си я обичам почти ми оплете шапката ,която искам
.
Още не ми е много добре, ама поне не е, както беше сутринта...
nicolepcd
ми нервна съм
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Maлко гладна.Възхитена от филма =) И ми се гледа още и не искам да ходя на даскало утре,защото ме мързи да ставам)))
Мисля си точно предната година,точно на тази дата,точно в този час с кого бях и какво правих. И ми става някакво много странно като се сетя..Цели 365 дни,а толкова ясно си спомням всичко,въпреки че не си заслужава да се помни..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тъпо ми е. Много. ;/ Не искам да се държа така с него, ама той си го заслужава и ако пак си мълча това ще се повтаря постоянно, а аз нямам нито силите, нито възможностите да го правя ;/ Писна ми аз да съм забъркана постоянно в неговите схеми...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Aми щастлива че бях с него макар и кратко време
и малко тъжна щото сега не е при мене мм..
имам да уча и след малко се заемам да уча малко и ще зяпам някои филм и сигурно си лягам
но преди това изообщо не ме интересува какво прави моето момче, крада си го !
P.S обичам те M![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?