- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Много съм разочарована от себе си;\
Как можах така да го оплескам тоя преразказ.
Направих половината поправка, другата довечера.
Прекалено съм изморена.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
нищо не се случва както искам..
не ме избраха за председател на ученическия съвет![]()
как исках да си чуя името,когато обявяваха..![]()
разочарована съъъмм........
Супер съм! ...![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Е,нямаше начин майка ми да не ме събуди,ПАК.Нищо де,дремнах за час-час и половина.Сега се започва със задачите.
тц .. малко ми е кофти и едно такова никакво .. има само един човек, който може да ми оправи настроението!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ми се обажда лайното с лайно. ;/ Оффф .. днеска цяяял ден не съм го чувала .. и сега ако не се видим не знам.. Не че ще изляза в това време де, ама .. поне вкъщи да дойде. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами блокнах онова лайно-бившия ми най-добър приятел-даже не заслужава да му казвам такамръсен долен лъжец и по-добре
та даже и на снимчицЪ неща да го видя,той ме предаде и злоупотреби с доверието и приятелството ми,незаслужава нищичко
![]()
ся се чудя,защо патето ревнува от него,при положение,че даже не мога да го търпя оня идиот,иска ми се да ми пише повече,защото почнахме да се отчуждаваме,а аз не искам това,въпреки,че не стана нищо м/у нас.,писах му смс,той не ми отговори естт..ох написах тва по История най-после,остана ми само Биологията
![]()
![]()
обаче изобщо мн ме мързи,отивам да си направя един чай
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отново съм болна.Утре не съм на даскало.От 7 часа сутринта до сега не е спрял да ме боли корема, сега имам и температура.Просто приказка . .
чувствам се тъп![]()
майтап бе еми супер съммм
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
20 задачи са out.Сега отивам да ям,после още 20 и съм free.
![]()
DevilWish, адската снимка.![]()
Изморено ми е . Главата ме боли отново.;// Иначе се наядох като прасе леле ..![]()
Дано тая пача утре да я няма и дано не ни сложат заместничка,че да карам само три часа и да се видя с мойто лайненце ама като си знам късмета едва ли ще имаме свободни.
Довечера ако не се прибере пак няма да имам какво да правя и сигурно ще седна да поуча по нещо,че са зле раутите ..
Времето е ужасно гадно .. даже ме сдухва.Дори и не ми се седи на комютъра .. сигурно ще стана да гледам телевизия.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мм самотно ми е някак си, нищо, че днес почти цял ден бяхме заедно.. Трябва да уча, а ме мързии.. Как не ми се ходи и утре на училище, ама няма начинн мамка му.. Ебаси и шибаното време, да те сдуха чак.. е дано успея утре да си взема блузката, че още от оня ден се чуда да си я купя ли.. Е реших![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
уморенас адска нужда за сън
но не
че нали ако легна сега цяла вечер няма мога да спа
![]()
Meрсииии =)Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ядох и съм малко по-добре.
Толкова ли не можа да ми отговори на тъпия СМС?!Цял ден си мисля за него,къде е кво прави и дали е с някое момиче?!Не че ходя с него,ама някво тъпо беше да ни ми отговори на смс-а,яд ме е.И не знам на какво ме е яд там е въпроса.
Като се сетя за него,ми се свива стомаха,иска ми се да го видя ... За първи път от година и три месеца го усещам тва чувство и е върховно!
Някакво супер странно ми е да мисля за някой друг освен за Бившия ми.Някка си май го забравям вече.Което е добре.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
http://www.vbox7.com/play:1f155c8f
е така се чувствам-всичко естрахотно,имам мн мн добри приятели,които са ми зад гърба и ме подкрепят дори да мрънкам и ги обичам много-без Сузи иЖени и Сиси не знам как щеше да ми етолко позитивен деня след всички изнервящи фактори.Момичета още 1 път БЛАГОДАРЯ!Страхотни сте и вие....както и деня ми
За пореден път се убедих,че за някои неща не бива да си хабя нервите и подбрахме идеалната кожа за новите кубинки на Митакаи още по-хубави връзки да си пасват-натурални материели ще се ползват
и май ще има някои въргалящ се в кофа за боклук скоро-ууу а само дано да стане-искам да го видя и с онзи прекрасен надпис,който подбрах-подлааа съм,ама достатъчно прощавах
повече няма да съм мило дете
(не че съм била де).
Сега ще поуча и лягам,че утре е егати и натоварения ден просто...не ми се мисли![]()
Скукааааааааа!!!!!!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Останаха ми 8 задачи.Ама няма да ги пиша.Домързя ме.![]()
Той пък никога не си държи на думата.![]()
Щеше да е мой цяла вечер,а не пак да си свири на китарата.![]()
Дано да се прибереееее .. дано дано даноо ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оказа се, че с една приятелка не сме приятелкиВече не знам как да се държа..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.