- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Меееееееега скуката просто.. Щом прочетох 300 страници книга за 5 часа край..... отегчен от живота :X
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Замръзнах на тая спирка.
Ама сега ми е добре,на топличко.
Па уж добреВзех си най-тежкия изпит за семестъра (по Статистика) с 3 и съм много, много доволна от себе си
Имам още два да взимам тая седмица и да се надяваме, че ще приключа без поправки
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Зле, гади ми се. Лежа. Ще гледам филм. Вчера сладурчето ми много ме зарадва, но днес му казах да не идва, защото наистина не ми е добре :#
егати шибаното времепоне ме спасява от нежелана среща с нежелан човек
![]()
както и да е
защо неска трябваше да ми кажат че днес след часовете ще имаме тренировканложи ми се да играя с ботушите
![]()
май започвам да се увличам по един от съседния клас![]()
защо точно когато не е момента аз ще реша че трябва да се увличам по момчета и т.н.
![]()
С У П Е Р ..... (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Как може да има такова влияние над мен бях толкова скапан а тя просто ми прати 1 своя снимка и аз грейнах.Как може с 2 думи да усмири звяра в мен...не съм срещал друга като нея и мамка му ужасно много я искам и ако нещата вървят все така мечтите ще стават реалност![]()
![]()
А просто снощния разговор който проведох с Цветито ме разби отвсякъде това момиче ме разбира отвсякъде само заради нея ще отида до Варна дори и само за да я гушна за това че толкова много ми помогна в тежките ми дни![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Горе-долу - в някои отношения зле, в други - що-годе.
Spitting blood... :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
То просто трябваше да се каже .. нямаше как![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Я,КоцетоПървоначално написано от Shely
![]()
К'во прайкаш бе?!Как си?!Що си?!
Напоследък все повече стари съфорумници започват да се появяват![]()
По темата:Чакам мъжо ми,после ще минем през мойта лигла и ще ходим да пием по нещо,а като се прибера ще трябва да преписвам 6 листа голям формат по едната практика
![]()
Както и да еБягам да се оправям,че поне ако майка ме види в стаята с ботушите да не вика ... Ще й кажа,че съм забравила нещо и за това съм влязла
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Амиии що годе добре съм.Корема ми къркори.
Отивам да си пия хапчетата, след малко ще вечерям.Един ден си мина.Неусетно почти. . :С Дам...
пак правя глупостипосле що съм тъжна и не ми минава..
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Пуши ми сеееееее... ама в стаята ми е димна завеса вече.. И се изнервям на глупостите, които ми наговори .. амаа арее да се оправя.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
супер динамичния ден имах-първо бях на английски,после на урок по био-супер беше ,че на ония изпит важния имам 5,75-5,80..нереално просто![]()
от там да взема една приятелка и хоп на даскало за първи мас контролно както и последен същата история.....на връщане от 4 опита за падане 1 се ударих много яко,а другия път ме спасиха,за което тоя човек не знам как да му благодаря-ама все по скъп ми става с всеки ден,много е готин![]()
подитивността ми се върна и съм по-нахъсана от всякога...заслуга имат много хора![]()
Вечерях . . получих смс от милото и съм хепи, защото съм толкова уморена и се надявах утре да не идва, просто нямам сила сега за нищо и стана така, че трябва да ходи на разни места и няма да дойде. =)
Добре, че го видях в понеделник =)![]()
Обаче така ми липсваа
![]()
Ми ко да правя, бачкам и тва е... ти как си?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Бахти съдбата ..Направо нямаме равни с тва момченце .. само глупости да искаш.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
какво толкова му има на личното общуванеей тва не мога да рзбера
оф защо точно мой приятел и съученик на вс отгоре
уф ша му са и късмета
добре че спрях темата преди да сме се скарали
![]()
Някак си средно.Нито уморен, нито превъзбуден.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.