.
Затворена тема
Страница 27 от 114 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2842
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    ааа ФАК УЖАСНО...преяла

Точно тази песен ми трябваше. Сега ми е кееееф!!!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

I think `bout the lil things that make life better.. This is the best feeling. I hope that it will stay. Please, dont go away!

кято цяло съсипанаааа...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на kindergarden
    вече спира да ми пука за живота живея за събота следобед ама преди тва сутринта ще имам пробен изпит по ае и ще видя колко нищо не знам..шит хепънс ама после ше се ходи на баскет нема как....СПАРТАЦИ ЮНАЦИ ше си видя любимия баскетболист..мамин златен той

Град
    Wonderland
    мииии некфо влюбено ми е

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Прибрах се от рожден ден,току що.Сега сядам да поуча по математика и после лягам,че умирам за сън.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    леко тъпо .. нали знаете,края на срока
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Тъжна
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Голям фен Аватара на FantaMen
    Мине ли .. утре (вече си е баш днеска ) без двойки ше е перфектно а ако няма даскало заради студа ( за Бургас става въпрос ) нпрр лудницата :d
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ух.. четвъртък е the D-day.. буквално

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Спи ми се!

Супер фен
    На мен пък не

спи ми се..чакам да ми мине ужаса от страшния филм, които гледах или да си легна със слушалките?? хахаха

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ядосана съм й.Защо се прави на гъз?!Само това не можах да разбера.Иска да си ходи на тъпото село,за да си се напие само и така по нейните думи щяло да й мине.Любов не минава.Тва е траяно и продължително заболяване.Има живия пример пред себе си.Вместо да дойде с мен и приятелите ми от класа,които и тя познава,тя ще си ходи на селото,за да се напие самичка и после да ми реве по телефона.Същото стана сутринта на 1 януари.Цяла нощ,купон,после кво?!Ревеше ми за тоя боклук 2 часа.А я викам вече не занм за кой път ...
    What Goes Around Comes Around ... Иначе наистина се надявам това със хижата на 29 и 30 да се получи.Снощи какво прибиране направих.имах чувството,че секундите са сякаш векове.Радвам се,че татки беше добре,защото ако беше станало нещо със него ... щях да умра!Но за щастие всичко беше наред.Радвам се само за това и заради факта,че със най-добрия ми приятел се сближихме малко по малко. Липсваше ми адски много.Вярно,че се храним,но той си ми е братчето,не мога без него.Айде лек ден на всичко днес.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Сънено все още ... Уф днес трябва да уча яко отновооо ... И ще помагам на една приятелка да си вземе изпита,с неразрешени средства ... Добре,че довечера поне ще си видя слънцето
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Спящо. След малко се обличам и отивам в най-добрата ми приятелка да пия кафе. Хах странно е, че все още я наричам така без да се замислям, толкова много неща преживяхме, толкова много ХОРА застанаха между нас .. ама както и да е днес ще имаме време да си говорим доста ... ииии ще чакам туй лайно да се сети да ми пише .. или да ми се обади ;]
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Сънено ми е. Едвам си отворих очите и трябваше да уча ама ме мързи адски много. И без това трябва след малко да влизам да се къпя .. а крака адски много ме боли и незнам.;// Притеснявам се за лайненцето,как ли е .. дали му няма нещо на тиквичката .. снощи ако пак е спал в тоя глупак 100 % са правили глупости ама айде. Ще го чуя по-късно.Иначе ми е притеснено за класното .. баща ми ме дразни и снега отвън също.Не искам да е студено.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Дружба
    а имам да уча по история за утре... естествено, когато ше се виждаме с нея, времето трябва да минава "адски бързо" дано втория срок съм първа смяна

Затъпявам си .. и като гледам тоз сняг навънка ми иде да се гръмна. Проблемите нямат край, само се карам с наще от събота , в даскало нещата са много зле , моят дрислъо сао ми прай сцени на ревност и допълнително ме дразни .. на всичкото отгоре след малко съм на дскл ;\\ Искам само да стане 7 часа и да съм си с моят
    рамо до рамо със себе си...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mисля си днес да излезна. . =) Болна или не, въздуха е добре за мен.Навън е като пролет все пак.

Град
    Дружба
    от днес имам вече нови маратонки едва намерих за моя крак да станат... след 2 часа съм на даскало.. пълен шит!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    DevilWish направо ти завиждам за времето, тук днес цял ден вали яко сняг едва отидох до магазина без да се пребия

По темата: Зле ще диктувам темите за изпита на една приятелка докато е на изпит,а ако се издъни нещо не я виждам както не е учила изобщо ... Много ме е яд на такива хора цял,живот нищо не е направила сама, с преписване влезе и май така ще я караме до край
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами преди малко станах и ми беше много ок, супер яко сняг има навънка не помня от кога не сме имали толкова сняг ебахти кефа и сега ми стана малко тъжно но ще се оправя след малко. Слушам си Азис от сутринта на къде повече да съм се чалнала... незнам, но днеска ще го ударя на киномания ... и все пак Азис - Бивши
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен
    много въпроси и малко отговори като исключим това се чувствам добре
    оф всех и да се разболявам,но няма да ида на лекар не ща

ммммм мии не знам,чак зле не съм,ама и добре не съм мн мн,хаха искам март месецццц вече,че тъпата сесия идва и тя ми развяля още повече настроението :Д или поне да мине най-гадния изпит във Вторник...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си