- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Точно тази песен ми трябваше.Сега ми е кееееф!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
I think `bout the lil things that make life better.. This is the best feeling. I hope that it will stay. Please, dont go away!![]()
кято цяло съсипанаааа...![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
вече спира да ми пука за животаживея за събота следобед ама преди тва сутринта ще имам пробен изпит по ае и ще видя колко нищо не знам..шит хепънс
![]()
ама после ше се ходи на баскет нема как....СПАРТАЦИ ЮНАЦИ
ше си видя любимия баскетболист..мамин златен той
![]()
![]()
Прибрах се от рожден ден,току що.Сега сядам да поуча по математика и после лягам,че умирам за сън.
леко тъпо .. нали знаете,края на срока![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Тъжна![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Мине ли .. утре (вече си е баш днеска ) без двойки ше е перфектно а ако няма даскало заради студа ( за Бургас става въпрос ) нпрр лудницата :d
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Спи ми се!
На мен пък не![]()
спи ми се..чакам да ми мине ужаса от страшния филм, които гледахили да си легна със слушалките??
хахаха
Ядосана съм й.Защо се прави на гъз?!Само това не можах да разбера.Иска да си ходи на тъпото село,за да си се напие само и така по нейните думи щяло да й мине.Любов не минава.Тва е траяно и продължително заболяване.Има живия пример пред себе си.Вместо да дойде с мен и приятелите ми от класа,които и тя познава,тя ще си ходи на селото,за да се напие самичка и после да ми реве по телефона.Същото стана сутринта на 1 януари.Цяла нощ,купон,после кво?!Ревеше ми за тоя боклук 2 часа.А я викам вече не занм за кой път ...
What Goes Around Comes Around ...Иначе наистина се надявам това със хижата на 29 и 30 да се получи.Снощи какво прибиране направих.имах чувството,че секундите са сякаш векове.Радвам се,че татки беше добре,защото ако беше станало нещо със него ... щях да умра!Но за щастие всичко беше наред.Радвам се само за това и заради факта,че със най-добрия ми приятел се сближихме малко по малко.
Липсваше ми адски много.Вярно,че се храним,но той си ми е братчето,не мога без него.Айде лек ден на всичко днес.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Спящо. След малко се обличам и отивам в най-добрата ми приятелка да пия кафе. Хах странно е, че все още я наричам така без да се замислям, толкова много неща преживяхме, толкова много ХОРА застанаха между нас .. ама както и да е днес ще имаме време да си говорим доста... ииии ще чакам туй лайно да се сети да ми пише .. или да ми се обади ;]
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сънено ми е. Едвам си отворих очите и трябваше да уча ама ме мързи адски много.И без това трябва след малко да влизам да се къпя .. а крака адски много ме боли и незнам.;// Притеснявам се за лайненцето,как ли е .. дали му няма нещо на тиквичката .. снощи ако пак е спал в тоя глупак 100 % са правили глупости ама айде.
Ще го чуя по-късно.Иначе ми е притеснено за класното .. баща ми ме дразни и снега отвън също.Не искам да е студено.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
а имам да уча по история за утре... естествено, когато ше се виждаме с нея, времето трябва да минава "адски бързо"дано втория срок съм първа смяна
Затъпявам си .. и като гледам тоз сняг навънка ми иде да се гръмна.Проблемите нямат край, само се карам с наще от събота , в даскало нещата са много зле , моят дрислъо сао ми прай сцени на ревност и допълнително ме дразни .. на всичкото отгоре след малко съм на дскл ;\\ Искам само да стане 7 часа и да съм си с моят
![]()
рамо до рамо със себе си...
Mисля си днес да излезна. . =) Болна или не, въздуха е добре за мен.Навън е като пролет все пак.
от днес имам вече нови маратонкиедва намерих за моя крак да станат... след 2 часа съм на даскало.. пълен шит!
DevilWish направо ти завиждам за времето, тук днес цял ден вали яко сняг едва отидох до магазина без да се пребия![]()
По темата: Зле ще диктувам темите за изпита на една приятелка докато е на изпит,а ако се издъни нещо не я виждам както не е учила изобщо ... Много ме е яд на такива хора цял,живот нищо не е направила сама, с преписване влезе и май така ще я караме до край![]()
![]()
Ами преди малко станах и ми беше много ок, супер яко сняг има навънка не помня от кога не сме имали толкова сняг ебахти кефаи сега ми стана малко тъжно но ще се оправя след малко. Слушам си Азис от сутринта на къде повече да съм се чалнала... незнам, но днеска ще го ударя на киномания ... и все пак Азис - Бивши
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
много въпроси и малко отговорикато исключим това се чувствам добре
![]()
оф всех и да се разболявам,но няма да ида на лекарне ща
![]()
ммммм мии не знам,чак зле не съм,ама и добре не съм мн мн,хаха искам март месецццц вече,че тъпата сесия идва и тя ми развяля още повече настроението :Д или поне да мине най-гадния изпит във Вторник...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!