- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Хахахахахах жалката работа ко*еле ...как може да има толков тъпи хора![]()
Миии аз съм суперПървоначално написано от Shely
По-влюбена и по-щастлива,от когато и да било
![]()
По темата:Хапвам чипс и пия кола ... Как да съм?!За сега супер,но след малко като ми се подуе стомаха и ми се наложи пак да пия хапчета ще е страшно
А хем си обещах,че няма да консумирам такива гадости ...
![]()
Абе не ми пукаЩе ме боли два-три часа стомаха и ще ми мине
Като цяло ми е якоСамо ме е яд,защото моя лигльо си е легнал да спиии
... Ама май и аз ще направя същото,че тия 35 минутни часове ми дойдоха в повечко
Добре,че до края на седмицата (поне) ще са по 35 мин. и голямото си ни е 30,а не 20 мин.
![]()
Пффф к'во ми става бе![]()
Само за даскало приказвам ...
![]()
Както и да е ... Ще си доизгледам филма,ще си нахраня рибоците във фейсбук и ще си легна :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Имам час да се оправя .. не знам как ще стане, ама ще се пробвамИли се чудя дали направо да го викна вкъщи ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Oo наистина е много хубаво тук :С Бих те взела при менПървоначално написано от LofYou
![]()
Бях навън за малко, отрази ми се добре това излизане.До сега 2 часа се занимавам да изпитвам майка мино вече се уморих :С 100 пъти я попитах едни и същи думи :С <(
Пф тъпо ми е.Чувствам се супер зле /психически/.Баба му е злеА дори нищо не беше казал.Мраза да ми спестява лошите неща
Офф.И заради една простотия щях да направя кавга с него
![]()
Просто искам да минат няколко часа и да ми пише дали ще ходи да тренира футбол или не, какво е решил и тн.Искам просто да ми напише, че ме обича /отново) / .Нуждая се от него и знам, че и той се нуждае от мен.
Чувствам, че тези дни са най-кошмарните в живота ми.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
...Първоначално написано от Li0nesS
Брях,брях
Супер ми е убито днеска. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Имам супер лошото предчувствие, че ще се скарамеИ то за глупост.
![]()
Преди половин час се прибрах и още ми е студено. Не е спирало да вали от два дни (сняг) и това ме нервира![]()
И спря да се върти за миг земята..
Пф ще полудея.Мразя да не ми отговаря на съобщенията. :# Ако отговора му не ми се понрави усещам, че кавгата 100% се задава.И този път ще съм сурова :С
И по-добре съм била.Ще почета по история малко,за да може утре да изкарам 6.Иначе тоя сняг е ужасен.авсякъде по София е ужас.С тате сме се прибирали около час и то само от Бояна до Панчарево,смятайте.Ужас!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
леле как се ядосах... и то не на моя истроия,а на чужда![]()
![]()
![]()
тия мъжките са големи отрепки
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Не се скарахме =) И се радвам много за избора, който направи =) И се надявам мама да си дойде скоро, защото ми липсва =))))
Нещо средно между нещо и нищо.Супер тъпо ми е,особено след всичките тези 50 задачи по математика,ОТНОВО.
Снощо учих до 2:30 по физика,но си заслужаваше.
Денят започна хубаво и ще свърши с болки в корема ако той продължава да крие от мен.Защо момчетата винаги потискат чувствата си?
![]()
Скучно ми е и ми е тъпо и ми адски нервно и Него още го няма.|(((( . . Сигурно по-късно ще седна да поуча по история,че трябва да ме изпитва .. въпреки,че много ме мързи и ако се прибере едва ли ще стане.Пфф дано пък баща ми да не се прибира,че не ми се разправя с него.Притеснено ми е .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Офффф :Х ще се гръмна ;(
нз,какво искам... и още един пробелм,онова момче непрекъснато го срещам по коридорите,съдба или не,аз в началото на годината изпитвах симпатии към него,но той не ми обръщаше внимание,а сега,когато мина по коридора той не спира да ме гледа,чувствам се адски добре,когато ме погледне или ми се усмихне,за това неска го дарих с една усмивка,та ние даже не се познаваме...няма,как да се запознаемколко пъти пробвах да отида при него.....нямам смелост..ех този срам,само ,когато съм около него се проявява
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
добре,предавам се .. имам нужда от любов и то на моментане издържавм вече сама...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива