- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
По същия начин както се чуствах и снощи, мисля да чета малко Здрач, че отдавна не съм чела и да спа...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
шанса... аз си знам, че нещо ни пречи... знам и какво следва - 2ра смяна 2рия срок.. просто шанса!
Отменя се... приятелката на брат ми е сега ще дойде и ще играем карти аз,тя и брат ми... което е добре защото ми се играеха много а и ми ставаше тъжно така че това поне ще ме разсея. Супер![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ох,добре,мина иднес-имам 6 по БЕЛ за срока,а по химия и био си направих контролните...иначе белот целодневно метаме в даскало-мноого сме ученолюбиви до 1не ми се мисли просто..
но езабавно,всички са супер позитивно настроени и такаа ме зареждат-той особенохем ме дразни,хем много си го обичам-объркана история
както ида е-важното е че се усмихвам пак след онзи период
![]()
иии кой има 5 на класното по руски....ааааааааааааз![]()
![]()
и 6 за срока аа мамка му само химията остана
дано да се смили над мен и ми пише 6 без да ме доизпитва
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Assshley
X_X
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Много добре![]()
Нека сега да ги свалят от първото място!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
![]()
![]()
защо ме боли подяволите...![]()
Какво те боли бре?Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Някакво никакво ми е![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Тоооталната скука ей! Само 2 часа е и няма какво да прави направооо![]()
![]()
Отчаян съм направо
![]()
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Абе е на мене ми някакво-никакво и тъжно е незнам какво ме боли точноПървоначално написано от Shely
ти защо си така :P
скука, еднообразиеПървоначално написано от FancyGirl
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
лошo![]()
Свърши... няма го вече..Окончателно сложихме край.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
след малко се обличам и отивам на дск...практика до 4 часа имам![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми... тъпо, как... днеска тест по ЗБУТ, писмено по история... остава и по ООП да имам и направо не знам.. и по-лошото - ше си вися у нас![]()
Mного кофтиПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Наистина
Дръж се
![]()
![]()
Слушах някакви тъжни песни и ми стана супер сдухано.Будна съм от 7 часа, огладих, очистих.Просто не знам =)) Леглата оправих.Трябва ноктите да си изпиля и да се лакирам, но може и по-късно.Сега дойде време за малко почивка.Нямам търпение моят принц да ми пише смс.Нуждая се от него.
Ох дано сега като изляза преди даскало да си харесам някакви ботушки други,защото краката ми замръзват супер много в тоя шибан сняг.И тоя шибаняк снощи пак не се прибра и не ми се обади и изобщо нищо и,защото съм инат днеска няма да си направя труда да го потърся изобщо.
Да го видя кога ще се сети.
Днеска хем сме с намалени и почваме по-рано и пак ще свършим чак към 5 и 20 сигурно .. с тея 7 часа.;х А исках да му се обадя да се видим ама няма .. !!!
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Успах се за тренировка![]()
![]()
Неска имам практика
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"