- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Eммм утре ще го видя => повече от щастлива![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Изнервям се и след малко ще си легна.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Предвид факта че се върнах без нито една двойка а имаше доста голям шанс за 3... Загубих си портомонето с личната карта
![]()
???
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Влюбенааааааааааааааааааа ааааааааааааааааа ама ЛУДО ЛУДО влюбена![]()
p.s гадино не се надувайобичам те
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И отново - всичко си ми е повече от супер, днес излизахме с моите приятели, вярно, че на Него не му беше най-интересната вечер, ама това се дължеше и на факта, че му се спеше... (: Иии, след няколко размемени думи, просто .. ^^ Да, щастлива съм с него. ^^
I'm inlove with a criminal...
Напрегнато ми е .. дано си заслужава в събота сутринта да се довлача до центъра ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Господи...вчера...![]()
![]()
![]()
аа,не,не....![]()
![]()
Брях,брях
къв хубав ден е аз сигурно ще го пропилеятакъв ми екъсмета ко да се прави
ами до ся ядахнеска няма да излизам,малко ще пиша домашни,утре обаче на кафенце
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Суперрррррр хеееееееепиииииии +) Отивам да пазарувам цяяяяяяяяял ден![]()
![]()
![]()
объркана,тъжна,разочарован а от себе си ..
Summer (h)
Шоколад,кафе и цигара какъв по хубав старт на деня .. тоест на половината ден,защото станах в 1 пак ..![]()
Сега чакам да видя какво ще се разбера с шмаките за довечера ии ако Той има работа натам да дойдеееее .. :P Апък тази свиняяяяя как ме дразнии .. леле много си вярва горката .
Ама то няма лошо де,мечтите са безплатни.Общо взето хубава Събота май ми се очертава ако някой не ме вбеси,което е много вероятно и сигурно ще се случи още нашите като се приберат.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми добре съм. Слушам една песничка цяла сутринСегааа ... ще видим дали ще мога да изляза с момичетата днеска... щот всяка имала някаква работа ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мислех неска да не излзиам,ама най-добрия ми фр ми вика да си зимам приятелките и на кафеся чакам едната да се обади да видим дали е съгласна,щот само тя остана
![]()
тъжен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хубаво се наспах
Обаче имам мускулна треска от вчера..пък трябва да чистя.
Оф,не обичам да имаме гости.
Ама иначе съм добре :]
Оф ми не знам как се чувствам![]()
Взех си изпита без да съм учила и бях много доволна и щастлива, но веднага се намериха хора, които да ми бръкнат в здравето и да ми развалят кефа... Сега ми е леко тъпичко понеже се бях подготвила да ходя на дискотека довечера и да се разбия, но естествено, както винаги, в последният момент всички почнаха да си измислят тъпи оправдания и да казват, че няма да идват... Останахме много малко хора и едва ли ще отидем на диско. Сигурно ще се забием в някой бар, а пък на мен страшно много ми се ходеше на дискооо![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Точно в този момент много много обърканааа ... Щастлива съм защото вече съм в София, а тук е толкова спокойно... А бившият ми ми звънна преди малко да се иизвини за снощи ... 1 час разговор след които аз сега съм объркана и отново се подведох знам че не иска да сме заедно, но аз още го искам![]()
![]()
Пак се прецакаха плановете ми.
Толкова беше хубаво времето днес, а аз цял
ден седя на компа, защото са 'много' организирани.
Събота - пропиляна.![]()
Липсва, много ..
* Грешка, не е пропиляна.
Излизам..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ох супер така си напазарувааах =)Оф, обаче сега пак ми е лошо :#
прекарах си суперсега се чувствам по добре мисля утре или в понеделник да с еобадя на шматката да си поговорим ако не лично то поне по тела
но ся няма да мисля за това щот пак ще се сдухам а не искам
![]()
видях го случайно,а не исках да го виждам,добре че беше едно момиче да ми извика![]()
после срещнах другата шматка и се разходих с нея и си изкарах много добреи ся чакаме гостите да дойдат
![]()
супер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()