- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Tъпо.Скучно ми е.Рано рано направих всичко сега цял ден какво ще правя и аз не знам.
ммм....нз
радвам се за един съученик че заминава за Брюксел мисля че беше,за някакъв проекттой го заслужава
![]()
несправедливо обвинявах госпожата по математикася ми е малко кофти
![]()
кака заминава утре дано да спечелиположи толкова труд и само тоя пак да не е доволен ша му строша нз кое
не той се състезава
![]()
трябва да си седна на задникаи да си понауча думите най-после![]()
ще се раболявам майотървах се от нежеланата среща
![]()
малко по-малко закрепвам и без това не толкова силното приятелство с негодано само не сгафи някой от двама ни и да се разруши всичко
и без това ми е трудно да го погледна
![]()
Никак съм...![]()
Обичам го тоя немски,бе!
Чувствам се страхотно.![]()
Днеска съм сравнително добремислех да ходя в магазина,но няма ще си се излежавам докато стане време да ходя с мама, баба и другите да празнуваме. Имам най-перфектното момче на света
![]()
![]()
p.s обичам го![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Имам някакво странно предчувствие , че днес пак ще стане нещо гадно.
П.С Обичам те С![]()
Уморен и мисля да легна да си почина.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Лакирах се и единият нокът стана великолепен, всички други ужасни =))))))) не ми се занимава, за това.
Йее имам златна карта за стриптийз бар![]()
![]()
![]()
ако не бех толко болнааааааааа..........
the sky is the limit.
Контролното беше гадно. Сега разбрах, че 3 от 4 задачи са ми верни![]()
![]()
))
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
офф нищо не ми влиза в главата![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ох .. притеснено ми ее .. много.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Наспах се и се чувства много по-добре.
Зле![]()
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
oh my fucking God :# Филмът беше уникално тъп по сюжет и по-точно краят му, но беше ужасно ужасно страшенпффф.Едно време гледах такива филми без проблем.Какво ми става от седмица-две не ми е ясно.Само се оглеждах, запалих лампите.Пфф направоооо
![]()
![]()
И си свалих 4 български филма и съм много доволна.Сега ще си пусна още някакъв филм още малко да се понаплаша =)))
Инзу,Ник,Спайк,Сю,Пешо,двет Васи-та,Брейв,Бобо,Мар .. обичам си рибките,бее!![]()
![]()
Охх,днес така леко релакс.Гледах Аватар.Лошо качество,де,ама филма много ми хареса.Ще се стегна да отида на кино да го гледам пък.
Слънчо се прибра и ми разказа къде е бил.Глупавичкото ми freerider-че.Скочил бил от 4 метрова скала.Ненормалник.
![]()
Много се плаша така.Аз не скачам,той ще скача..ааа.
![]()
Никакво учене днес.Посветена съм на коремни болки,ядене,филми,музика,ча т,facebook,teenproblem..абе,всичко друго,но не и учене.
btw,малко съм нервна..![]()
оф ша му са и скайпаи ся зако не мога да вляза
![]()
тъп скайп
![]()
^
и аз тъй ,ама не е толко неподходящ-ама ще се чуеима време,засега вс на 6
добре иначе ще завърша срока и съм доволна-всичко ми се нареди след като си изкарах от главата онея истории...живота не може да е по-хубав-е,послъгах,може,но и това ще стане предполагам..
иначе днес засякох един бивш съученик,но по тъпа случайност не успяхме да си кажем здрасти в пертъпкания рейс,поне сме се видяли и сега се разбираме кога да се видим,че от 7 клас ехей,мн време мина![]()
Дано,дано,дано ...Просто адски много се надявам!Ходи ми се супер много но този хижа.Просто изпуснах 2 -3 чудесни купона,не трябва да изпускам и този.Иначе ще се гръмна ...
Искам!!!Искам целият този разврат,които ще е на тази хижа,искам алкохола,нагрилето и тревата ... Имам нужда да съм някоя друга за една вечер.Да се забия с който си искам и да се напия даже ...
Охх,ходи ми се супер много.Само мама и тате да кажат ДА!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
писна ми от таламуси и хипоталамуси......спасениеее искам![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Изкукал!Тази песен е размазваща!!!