- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
SoStarstruck - вече всичко е точно, незнам защо беше станало така но всички ми се оплакаха че не могат а аз си помислих че някой ми е сменил паролата.
Priceless - викаш лайно, ама моето лайно![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
прецакана и тъжна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля да лягам.Верно няма да заспя до един, но ми е скучно.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
малко ми се спи
Просто аз
Минава днес 22.01 ии просто да не ме занимават... Чакаме 13 февруари... Тренировката ни ще е много лесна днеска
:P
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
вече виждам съвсем малък лъч в малкия, тъмен и непроницаем тунел ...![]()
рамо до рамо със себе си...
Зле.След този "страхотен" отговор на нашите,нямам как иначе да съм.Цяла нощ не съм спала,само плаках,а сега сутринта майка ми ми казва "Какво толкова,че тоя път пропускаш?"Идеше ми да й се разклещя в лицето,но просто вдигнох рамене и я подминах.Нашите се държат със мене като със малко дете.На July Morning мелето беше по-голямо,а бях там.Яд ме е супер много.Ама те ако си мислят,че ще ми съсипят купона,ооо много са се объркали.Отивам си в Младост и ще си купонясвам със леля ми и приятелите й.
Сега като казах леля се сетих откога не сме се виждали.Сигурно от месец и нещо. Ужас!
Ще тегля една ... на "План 2010",провален е вече.На първо място беше "Ще отида на хижата със приятелите ми на 29.01-30.01",да ама не ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска може малко повече да храня тук,но знаете вече защо е всичко.Лек ден.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Притесненаааа,утре е един от най-най-трудните изпити,а аз не се чувствам изобщо готова да го вземаа .. Днес ще трябва яко да залегна,че довечера милото пак ще идва при меннн .. Леле а той снощи направо ме изуми толкова мили думички не бях чувала откакто го познавам,а снощи за една вечер![]()
![]()
![]()
Въх всичко ме боли... Адски схванат съм, не знам как ще ходя на даскало оО И още ми е съненооо![]()
Тая сутринта съм настроена адски песимистично.Имам чувството,че нещата бавно ще се провалят и всичко ще отиде по дяволите,а аз няма да мога да се справя каквото и да е направил.;// Беше последния му шанс дано да не го пропилее и сега .. Леле тая песен адски много ме сдухва ама е адски яка.Днеска незнам дали ще ми се обади .. надявам се ама едва ли.
Сигурно пак ще се занимава с онея глупости.. офф ;((
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ОФФФФ мн ме дразни лайно безподоно!!![]()
![]()
![]()
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Осъзнах доста важни неща и ми е добре![]()
Жалък ми е,и продължавам напред.
;]
Подготвям се психически за път и 2 седмици лекции![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Добре съм
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Пак полудях!Тази песен ме побърква!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ее знам си аз ,че ще дойде да ми се мазни...Хаха супер ден
Ох само дето ми е много ниско кръвното : в даскалото ми го мериха 90/60
Ще се оправя и после на кафенце с шматито.Айде приятен ден на всички съфорумци и съфорумнички
![]()
добре съм,доволна съм от оценките си,ся само ми остана да видя дали в Понеделник тая по Анлийски ще ми пише 6 и дали ще имам 5 по Математика,иначе по сичко 5 и 6![]()
ся филм ще гледам и такам
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
АААА, как ще играем в тоя студ не знам.
Ама нищо, отдавна исках да играем..
Ще го видя..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Йей,контролното по ПСИХОлогия не беше чак толкова трагично,колкото си представях.След като се пребрах от училище,веднага легнах да почивам,много съм изморена.Пак няма да се прибирам и следователно,няма да го видя.Но нека,нека му полипсвам.Вече наистина ще я караме на друга политика.
Шушляк.![]()
Ох,пак трябва да си приготва психически,за това което ме чака в кафето...и отново ще рухна психически..
разбитаи все пак си струваше
![]()
утре ще стискам палци и на крака и на ръцеи навсякъде
дано да спечелят
а иначе аз съм добремалко болна и все пак добре
![]()
![]()
![]()
ядосвам се на себе си!!![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.