- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Мисля си "Много приятели,малко истински"....
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ohh my Господи!Откачила съм по Red Hot Chili Peppers и Nirvana напоследък.Red Hot са мой тип,но Nirvana.. какво по дяволите ми става.
И сега като си изрових ГРАМАДНИЯ плакат да Пепърс,направо лудвам от кеф.
![]()
![]()
Ми добре съм. Липсва ми... но съм добре !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хм как съм
откачам си тука самичка![]()
(какво самопризнание)
споря тука с един познат
както винаги когато си пиша с него
(почти винаги де)
кашлям като побъркана![]()
търся си нещо интересно за гледане ма нещо не намирамочартава се една доста скучно забавна вечер
зарад тоя студ навън човек не може да излезе
![]()
![]()
и все пак това няма да развали настроението ми
![]()
![]()
![]()
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗамръзнах.
Не можахме отново да се видим.
Можеше и по-добре да се представя, ама
за забивите и началните казаха, че са много добри.
ЛИПСВА МИ!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мдам същата работа и при мен както винаги.Първоначално написано от Priceless
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чак ме плаши .. Защо е толкова мил?!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ШМАТКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИ. ВСИЧКИТЕ СТЕ ШМАТКИИИИИИИ !!!!!!!!!! БЯГАЙТЕ МИ ОТ ГЛАВАТА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
скукаа,изтеглих си един филм то зе че заради него ми заби компа,монитора му стан нещо,рестартирах и са оправи,само дет го изтеглих филмася ще видя дали има нещо в замунда
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Суперр =) Сега е първият момент ,в който сядам на компа.От 11 часа съм навън, кафенце, шопинг.Мале пак колко накупихх (хепииии) дано утре да се ходи в Генк ,че и от там да си купя нещоооИ МилОтОоо супер много ме зарадвааааа
![]()
/както винаги/
и кой ще има по всичко 6 за срока ...питам вА кой???
а333![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре само да ми мине пробният изпит по ае и до следващата събота (състезания по математика) съм айляксамо дето ще ме викат да решаваме задачи
![]()
![]()
![]()
Не съм го виждала от цели 12 часа и вече не издържам
![]()
Оффф дано утре да се прибереее,защото не знам как ще издържа да не го виждам до неделя![]()
Оффф ... след малко ще взема да му пусна една кука за да ми се обади и да полафим малко ... Още ме е яд,че не се нави да си вземе като моята картаК'во й плаща?!6 лв. такса и говори с мен и още 10-тина човека от даскало и от компанията НАПЪЛНО безплатно 24/7 ...
![]()
Като за капак ми се доспа,а още няма дори 22ч.Абеее ... нещо не ми е наред - определено
А и пак кашлям ...
![]()
Само моя да не разбере,че пак ще има "Ми как няма да кашляш като излизаш по къс ръкав и палто"![]()
Както и да еЩе се поровя още малко в нета,после ще пусна сигналче на моя и на края ще си легна като добро детенце ...
Лелеее петък вечер,а аз съм си вкъщи ... Чувствам се като някоя задръстенячка
![]()
Ама така ще е то
През седмицата като се прибирам късно и ставам рано ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
umm, it's just not fair..........
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
оффф пуста ревност![]()
![]()
а даже не ходим,уж аз казах,че искам да сме само приятели,пък като ми го изръси тва за някви момичета нз си ко и ревност мамка му
![]()
![]()
чудя се защо съм на моменти........
най-мразим да ме лъжат
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Имам нова шапка,приличам на клошарчее.![]()
Пуснала съм си ДнБ,оправи ми си лошото настроение от сутринта.Нашите решиха да преразгледат делото "Хижа 29.01-30.01" за втори път. =D> Най-щастливия човек ще съм ако отида,ама ако ли не -ок,ще го приема по-леко от снощи.Отивам на война (преговори) и да ям плодово мляко
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Добре съм.. Слушам си музичка вкъщи..малко съм болна, но..От време на време мяткам някой поглед през прозореца и се наслаждавам на гледката.. Мм..колко е хубаво..Вали сняг, малко е натрупало.. Красиво е, но пък за сметка на това е адски студено!
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
ми кашлям..ох скука![]()
![]()
![]()
неверояно щастлива съм !1 срок най-накрая свършва . Ще завърша с 5.60
и ще взимам стипендия .
Memento mei, memini tui!
ще го изям![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Уморено ми е, пък не искам да си лягам."ваканцията" ми малко по-малко се свършвафилмите не се свалят
изобщооо. . . Главата ме боли не знам колко часа вече.
искам да си правя снимкиАма ме мързи
![]()
Гледа ми се някакъв филлмммм
Мисля си как ме дразни една фр,направо ми иде да я блокираааам и никога повече да не я отблокирам,никога,никога !![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."