- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Мноого ме боли гърлото..
nicolepcd
Адски тъпо!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Едно никакво ми е.Леко съм уморен.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ядосвам се, че майка ми още говори по телефонаискам да пусна някакъв филм да гледаме, ама вече ми се спи няма да мога да го изгледам дори :#
Джапанките в сака и айде на лекции ... Басиииииииии ужаса ей като се сетя, че утре заминавам :X
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
в добро настроение съм![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Такам всичко е наред.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Екстраааааааааааа, мечтите стават реалностСега дано не ми се прецака всичкоооооооо, че викат, че много щастие не е на хубаво
![]()
![]()
еlsy![]()
СъщотоПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и аз искам мойте мечти да са реалност,а за щастието да ти е честитоПървоначално написано от nicolepcd
![]()
3 филма![]()
![]()
тва не ъсм го очаквала от себе си
и как се прая на ударена ама тя като не ми казва от него ще разбера ся ко да прая
![]()
и това не съм очаквала
кво ми става
скуката ще ме довърши
![]()
и все пак ми е някво весело
![]()
![]()
![]()
Ами с всеки изминат ден обичам все повече и повече момче момче, а той си мисли че ще разбия сърцето му![]()
Мислех, че му доказвам че е единствен и неповторим за мен и че е най-важното ми същество, но явно това не е достатъчно. Найстина постъпих ужасно като му казах, че след време ще трябва да прекратя всичко, но не го мислех наистина просто.. ме боли, че може да срещне някой друга и тя да го кара да се чуства както аз го карам, да тръпне всеки миг когато ме докосва, да се чуства така влюбен и толкова щастлив. Страх ме е, страх ме е да не го загубя, ужасно много ме е страх. Защото не мога да си представя живота си без той да е в него. OБИЧАМ ГО и да иска и да не иска, нямам намерение да спирам.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ядосан съм на баща ми!Как може в 12:30 посред нощ да ме кара да ям?Не че имам нещо против. Една препечена филийка със сирене ми дойде много добре.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
една група идиоти по-малко![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
амм объркана
вюбена
чакаща
искаща
и ми е голям кеф xD
мн яки комбинации xD
Спи ми се, а ми досаждат и ме държат будна. Главата ме цепи, гърба ме боли и ми е студено.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз съм ужасно самотна и тъжна... Иначе ще лягам.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ще умра ,..много ми е гадно не ,не не е истина ..защо?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Злеее,легнах към 1 станах в 5 и имам чувството,че нищо незнам ... Леле ако го взема тоз изпит обещавам,че ще променя какво е нужно в себе си ... Мале много съм притеснена,ако имам 2-ка наще сигурно ще искат да ме приберат,а аз искам тук при милото ... Защо живота е толкова гаден и за всяко хубаво нещо и ми се случват по няколко лоши![]()
![]()
![]()
Снощи заспах в 11ч.Днес станах в 8ч.
Ужас просто
![]()
Моя и той ми звънял към 00:45ч. и добре,че не ме е събудил,защото щеше да го отнесе![]()
![]()
Като за капак и времето е ужасноЕ поне не вали сняг,но вятъра е адски гаден
Оффф да става към 15ч. и да звънна на моя да го чуя,че ми домъчня вече![]()
Хммм сега май е време да си направя едно кафе,защото иначе може и да заспя след час-два![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами малко съм болна,тоя студ ще ме довърши,ся и носа ми е запушен,а не е истина,как кашлям....по принцип съм много весел и позитивен човек,но когато съм болна,съм ужасназащо е толкова студеноо......
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!