.
Затворена тема
Страница 38 от 114 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2842
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Щастлива.
    You are broken, I can fix you...

сам седя на тъмния кръстопът ,дъжда вали, а аз сам свел глава и съм объркан на каде да поема

ето така

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    От няколко дни усещам липсата му
    Липсва миии
    Ами , така е като играеш карти и нямаш време за мен

Ядосан съм и съм тъжен...

Трябва да престана да си влизам в някакви филми бе . . нищо не е станало и това е.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

confused
    as fucking, fucking hell...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Лягам .. поне за кратко да не мисля за нищо
    рамо до рамо със себе си...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Още ми е гадно за изпита ,но само като погледна как навън има леко слънчице и се замислям какво ли ще е ако пролетта с моето мило сме още заедно и тук .... А иначе трябва да сядам да решавам задачи, и довечера ще излизам с милотооо
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Голям фен
    ИСКАМ НАВЪН защо точно сега трябваше да се разболявам и това тъпо време поне вече не вали има малко слънце дано да успея да убедя мама да ме пусне за час два

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Оооооо вчера бях в толкова любовно настроение Толкова го обичам тоя човек Сега се чудя защо станах толкова рано, ама шанс Нищо, пак ми е хубаво

Супер фен Аватара на kindergarden
    айде съфорумци пожелавам ви да изживеете своя динамичен,прекрасен и стремителен ден
    моят ще е такъв

Мега фен Аватара на Hilary_
    екстра ми е .. особено след вчера ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии и аз не знам ...
    Хем ми е готино ... А и как няма да ми е Времето е супер,два дена няма да съм на даскало ...
    Хем ми е гадно,защото снощи пратих много гаден СМС на моя После ми звъня,а аз му затварях ...
    Чудно ми е дали днес ще се прибере в Сс По принцип ми каза,че от мен зависи дали ще се прибере днес или не,но снощи му писах,че няма смисъл да се прибира ... Е все ще се чуе
    Оф честно казано не искам да го виждам днес ... Има нещо,което доста ме притеснява и имам нужда да остана сама със себе си ...
    Както и да е Отивам да си направя едно кафе
    Лек ден на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Добре се чувствам, не се оплаквам. Трябва да чакам до утре да си видя резултата от последния изпит иии дано съм го взела, че ми омръзнаха тия изпити Малко ми е студенко...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Прекрасно.Заспах с усмивка и се събудих с усмивка.Пу,пу,да не са ми уруки,ама не се бах чувствала така от много време.Дано не спре да ме прави щастлива по този начин..много,ама много го обичам.

Бива. (:
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Добре съм. Станах,изпих си кафето и сега смятам да се наям като прасе. После трябва да се къпя и по-късно да се оправям и да излизам.Моя лигльо незнам къде е,сигурно още не е станал .. мдам,12 часа много му е раничко особено като знам,че снощи сигурно пак не е спал. Ще го чуя по-късно .. леле какво ми става тея дни незнам.Постоянно си мисля за него .. направо летя из облаците .. пу пу да не ни е уроки.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пия капучино и се ядосвам, че братчето ми пак е болно И ми е тъпо, че утре сме на училище.Поне си направих домашната, рано-рано.Ама то щото е по английски, ако беше друго нямаше )) и сегаааа цял ден съм в нас супер, няма да отиваме на този тъп рожден ден =)

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Тоз глупак .. звънял ми е към 3 и половина Аз естествено не съм си чула телефона .. после към 6 като се разбудих той пак ми клика лайното. Звъня му, затваря ми и ми звъни... А той миличкия просто проверявал дали съм будна, шото ся се прибирал Че си говорихме някакви простотии 30 минути .. и най-накрая ме остави да си доспя и ми затвори... Пффф .. не е истина колко го обичам това момче .. Сега да го видим .. каза, че до 12-1 най-късно ще е станал, ама не ми се вярва.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нещастник..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    супееер

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Гадно ми е. Имам чувството, че приятелките ми не са напълно честни с мен..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,даже не мога да опиша как се чувствам....
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си