- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Щастлива.![]()
You are broken, I can fix you...
сам седя на тъмния кръстопът ,дъжда вали, а аз сам свел глава и съм объркан на каде да поема
ето така![]()
Ами , така е като играеш карти и нямаш време за менПървоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
Ядосан съми съм тъжен...
![]()
Трябва да престана да си влизам в някакви филми бе . . нищо не е станало и това е.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
confused
as fucking, fucking hell...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Лягам .. поне за кратко да не мисля за нищо![]()
рамо до рамо със себе си...
ИСКАМ НАВЪНзащо точно сега трябваше да се разболявам и това тъпо време
поне вече не вали
има малко слънце
дано да успея да убедя мама да ме пусне за час два
![]()
![]()
Оооооо вчера бях в толкова любовно настроениеТолкова го обичам тоя човек
![]()
Сега се чудя защо станах толкова рано, ама шанс
Нищо, пак ми е хубаво
![]()
айде съфорумци пожелавам ви да изживеете своя динамичен,прекрасен и стремителен ден![]()
![]()
моят ще е такъв![]()
екстра ми е .. особено след вчера ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Миии и аз не знам ...
Хем ми е готино ... А и как няма да ми еВремето е супер,два дена няма да съм на даскало ...
Хем ми е гадно,защото снощи пратих много гаден СМС на мояПосле ми звъня,а аз му затварях ...
Чудно ми е дали днес ще се прибере в СсПо принцип ми каза,че от мен зависи дали ще се прибере днес или не,но снощи му писах,че няма смисъл да се прибира ... Е все ще се чуе
![]()
Оф честно казано не искам да го виждам днес ... Има нещо,което доста ме притеснява и имам нужда да остана сама със себе си ...
Както и да еОтивам да си направя едно кафе
Лек ден на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре се чувствам, не се оплаквам. Трябва да чакам до утре да си видя резултата от последния изпит иии дано съм го взела, че ми омръзнаха тия изпитиМалко ми е студенко...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
гадно![]()
Прекрасно.Заспах с усмивка и се събудих с усмивка.Пу,пу,да не са ми уруки,ама не се бах чувствала така от много време.Дано не спре да ме прави щастлива по този начин..много,ама много го обичам.![]()
![]()
Бива. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Добре съм.Станах,изпих си кафето и сега смятам да се наям като прасе.
После трябва да се къпя и по-късно да се оправям и да излизам.Моя лигльо незнам къде е,сигурно още не е станал .. мдам,12 часа много му е раничко особено като знам,че снощи сигурно пак не е спал.
Ще го чуя по-късно .. леле какво ми става тея дни незнам.Постоянно си мисля за него .. направо летя из облаците .. пу пу да не ни е уроки.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пия капучино и се ядосвам, че братчето ми пак е болноИ ми е тъпо, че утре сме на училище.Поне си направих домашната, рано-рано.Ама то щото е по английски, ако беше друго нямаше
)) и сегаааа цял ден съм в нас супер, няма да отиваме на този тъп рожден ден =)
Тоз глупак .. звънял ми е към 3 и половинаАз естествено не съм си чула телефона .. после към 6 като се разбудих той пак ми клика лайното. Звъня му, затваря ми и ми звъни... А той миличкия просто проверявал дали съм будна, шото ся се прибирал
Че си говорихме някакви простотии 30 минути .. и най-накрая ме остави да си доспя и ми затвори... Пффф .. не е истина колко го обичам това момче
.. Сега да го видим .. каза, че до 12-1 най-късно ще е станал, ама не ми се вярва.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нещастник..
Гадно ми е. Имам чувството, че приятелките ми не са напълно честни с мен..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ох,даже не мога да опиша как се чувствам....![]()
Брях,брях