- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
мда,просто чудно-спах до 12 като никога и станах чисто нов човек-не съм си отпочивала от мн време така...ох,не ми се чака до утре бе-супер ми се играе белот с лигльото и другите мушмуроциПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Бебешки истории.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чудя се защо вчера толкова късно се е прибал . .![]()
иииии днес имаме празнииик![]()
![]()
И си мисля да посветя деня на себе си, да си направя маска на лицето, да пробвам една прическа и да се гримирам по 1н начин . . Ще го отдам на 'красота' =)
страх ме е от гадния изпит във Вторник,не съм готова,не мога да се съсредоточа,защото тоя идиот ме изнервя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Айде и във тази тема.Честито ви година и 8 месеца.Първоначално написано от DevilWish
Много да се обичате.
По темата:Корема ме боли,главата също,пия хапчета - не минава нищо.Вчера ми закачиха долните брекети и сега не мога да си допра двете челюсти.Боли адски много.По същата причина не съм яла от вчера и умирам от глад,но не мога да си представя да отхапя нещо.Най-вероятно ще накрам баба ми да ми направи супичка,като се прибере.Също така имам много за учене,а не мога да се съсредоточа.Не съм си доспала.Никога не мога да се наспя като хората.Поне сега втория срок ще станем втора смяна и ще си наваксам със съня.Плюс това не съм се прибирала от 3 седмици и откачам тук.На всичкото отгоре Той мени настроенията си като носни кърпички.
Как да съм?С усмивка до ушите?Shit.
Никак..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Прекрасно...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Смотано ми е.Имам да пиша 1 тетрадка + да си уча за теста, но нямам никакво настроение.Дай Боже, по-късно да имам малко вътък.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Значително шибана сутрин + ден :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
уж съм добре.. не знам и аз
супер ми е скучно.. не издържам вечеадски тъпото ми е : (
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
ще полудея ако поне утре не изляза![]()
вече всеки филм ми се струва тъп
![]()
не ми е интересен,нищо не ми се прави просто ми се излиза
мразя да съм болна
![]()
Спи ми се и ми трябва почивка-Снощи беше якоо.. :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
самотна ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Тъжен съм..
Мисля , че моето момиче не е щастливо с мен и това много ме натъжава.
Колкото и да се старая не мога да я накарам да се усмихне.Държи се странно с мен и мисля , че е станало нещо и не иска да ми каже.
Обичам я и не искам да я губя..![]()
![]()
1 година мина вече.. Горе-долу добре се справям,ще видим още колко ще трае тази глупост..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Оооо мерси много миличкаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()
Леле как се радвамммм![]()
моят е на работа и дойде специално само и само за 5 минути да ме види =))) Защото казах, че на този ден няма да сме заедно =))))) Охххх супер много го обичам!!!!!
![]()
![]()
поговори с нея,кажи и какво чувстваш,само като поговорите и се разберете ще оправите нещатаПървоначално написано от ShawnMac
пожелавам ви да сте заедно още много време
както и на DevilWish
![]()
скукачакам да стане 6 и да почва маратона на "кости"
мале лудвам вече от толкова седене
![]()
Ядосан!Как може да пусне тези пенсионери в защита?!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ох,аз,нямам думи за днешния ден.Явно нещо не съм го разбрала така,както трябва.Абе сладур,бе!!Мале,толкова е миличък,напомня ми на момчето,което беше през лятото на 2008ма.Е,успя,успя отново да ме накара да хлътна до уши.Бах забравила какво е.Хубаво ми ее..
![]()
![]()
Мерси много мацкаПървоначално написано от vikitolove
![]()
![]()
Офф брат ми има пак температура :С Притеснено ми е :С
Оф немога да спра да си мисля за него ..някви мръсни мисми ми се въртят в главата..
рамо до рамо със себе си...
Ох днес се отдадох на красотата (малко) .Пооправих си веждите мн ме кефят как станаха,направих си пилинг на лицето. Купих си мн готина блузка и нещо между рокля и туника на Манго и много и се кефя.Ся седя у баба ми и умирам от тъпотия..Ох утре дано да е мн студено та да не хоим на даскалото тъпо.. Пък ако идем ще идем за 1-вия час и адиос![]()
Айде лека вечер на всички![]()
Ако продължавам в същия дух ще се скараме супер жестоко
Той прави всичко възможно за да ми оправи настроението,но аз се изнервям от най-малкотоНаправо ще полудея вече
Толкова съм раздразнителна днес,че не мога да се понасям направо
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Оффф,да вземе да си влезе във тоя facebook,че почва да ме нерви мноооого..Ще му напиша нещо гадно на стената накрая..![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Добре![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥