.
Затворена тема
Страница 39 от 114 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2842
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Прекрасно.Заспах с усмивка и се събудих с усмивка.Пу,пу,да не са ми уруки,ама не се бах чувствала така от много време.
    мда,просто чудно-спах до 12 като никога и станах чисто нов човек-не съм си отпочивала от мн време така...ох,не ми се чака до утре бе-супер ми се играе белот с лигльото и другите мушмуроци

Бебешки истории.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Чудя се защо вчера толкова късно се е прибал . .
    иииии днес имаме празнииик
    И си мисля да посветя деня на себе си, да си направя маска на лицето, да пробвам една прическа и да се гримирам по 1н начин . . Ще го отдам на 'красота' =)

страх ме е от гадния изпит във Вторник,не съм готова,не мога да се съсредоточа,защото тоя идиот ме изнервя
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И си мисля да посветя деня на себе си, да си направя маска на лицето, да пробвам една прическа и да се гримирам по 1н начин . . Ще го отдам на 'красота' =)
    Айде и във тази тема.Честито ви година и 8 месеца. Много да се обичате.

По темата:Корема ме боли,главата също,пия хапчета - не минава нищо.Вчера ми закачиха долните брекети и сега не мога да си допра двете челюсти.Боли адски много.По същата причина не съм яла от вчера и умирам от глад,но не мога да си представя да отхапя нещо.Най-вероятно ще накрам баба ми да ми направи супичка,като се прибере.Също така имам много за учене,а не мога да се съсредоточа.Не съм си доспала.Никога не мога да се наспя като хората.Поне сега втория срок ще станем втора смяна и ще си наваксам със съня.Плюс това не съм се прибирала от 3 седмици и откачам тук.На всичкото отгоре Той мени настроенията си като носни кърпички.

Как да съм?С усмивка до ушите?Shit.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Никак..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Прекрасно...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Смотано ми е.Имам да пиша 1 тетрадка + да си уча за теста, но нямам никакво настроение.Дай Боже, по-късно да имам малко вътък.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Значително шибана сутрин + ден :>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

уж съм добре.. не знам и аз
    супер ми е скучно.. не издържам вече адски тъпото ми е : (
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен
    ще полудея ако поне утре не изляза вече всеки филм ми се струва тъп не ми е интересен,нищо не ми се прави просто ми се излиза мразя да съм болна

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Спи ми се и ми трябва почивка-Снощи беше якоо.. :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

самотна ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Тъжен съм..
    Мисля , че моето момиче не е щастливо с мен и това много ме натъжава.
    Колкото и да се старая не мога да я накарам да се усмихне.Държи се странно с мен и мисля , че е станало нещо и не иска да ми каже.
    Обичам я и не искам да я губя..

Град
    million miles away (:
    1 година мина вече.. Горе-долу добре се справям,ще видим още колко ще трае тази глупост..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Айде и във тази тема.Честито ви година и 8 месеца. Много да се обичате.

По темата:Корема ме боли,главата също,пия хапчета - не минава нищо.Вчера ми закачиха долните брекети и сега не мога да си допра двете челюсти.Боли адски много.По същата причина не съм яла от вчера и умирам от глад,но не мога да си представя да отхапя нещо.Най-вероятно ще накрам баба ми да ми направи супичка,като се прибере.Също така имам много за учене,а не мога да се съсредоточа.Не съм си доспала.Никога не мога да се наспя като хората.Поне сега втория срок ще станем втора смяна и ще си наваксам със съня.Плюс това не съм се прибирала от 3 седмици и откачам тук.На всичкото отгоре Той мени настроенията си като носни кърпички.

Как да съм?С усмивка до ушите?Shit.
    Оооо мерси много миличка

Леле как се радвамммм моят е на работа и дойде специално само и само за 5 минути да ме види =))) Защото казах, че на този ден няма да сме заедно =))))) Охххх супер много го обичам!!!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Тъжен съм..
    Мисля , че моето момиче не е щастливо с мен и това много ме натъжава.
    Колкото и да се старая не мога да я накарам да се усмихне.Държи се странно с мен и мисля , че е станало нещо и не иска да ми каже.
    Обичам я и не искам да я губя..
    поговори с нея,кажи и какво чувстваш,само като поговорите и се разберете ще оправите нещата пожелавам ви да сте заедно още много време както и на DevilWish

скука чакам да стане 6 и да почва маратона на "кости" мале лудвам вече от толкова седене

Ядосан!Как може да пусне тези пенсионери в защита?!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ох,аз,нямам думи за днешния ден.Явно нещо не съм го разбрала така,както трябва.Абе сладур,бе!! Мале,толкова е миличък,напомня ми на момчето,което беше през лятото на 2008ма.Е,успя,успя отново да ме накара да хлътна до уши.Бах забравила какво е.Хубаво ми ее..

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    поговори с нея,кажи и какво чувстваш,само като поговорите и се разберете ще оправите нещата пожелавам ви да сте заедно още много време както и на DevilWish

скука чакам да стане 6 и да почва маратона на "кости" мале лудвам вече от толкова седене
    Мерси много мацка
    Офф брат ми има пак температура :С Притеснено ми е :С

Оф немога да спра да си мисля за него ..някви мръсни мисми ми се въртят в главата ..
    рамо до рамо със себе си...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ох днес се отдадох на красотата (малко) .Пооправих си веждите мн ме кефят как станаха,направих си пилинг на лицето. Купих си мн готина блузка и нещо между рокля и туника на Манго и много и се кефя.Ся седя у баба ми и умирам от тъпотия..Ох утре дано да е мн студено та да не хоим на даскалото тъпо.. Пък ако идем ще идем за 1-вия час и адиос
    Айде лека вечер на всички

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако продължавам в същия дух ще се скараме супер жестоко
    Той прави всичко възможно за да ми оправи настроението,но аз се изнервям от най-малкото Направо ще полудея вече Толкова съм раздразнителна днес,че не мога да се понасям направо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    million miles away (:
    Оффф,да вземе да си влезе във тоя facebook,че почва да ме нерви мноооого..Ще му напиша нещо гадно на стената накрая..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Добре
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си