- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Като се сетя,че следващия час ме чака изпитване,ми става лошоо.До сега преписвах тетрадка по литература и ми умре ръката.
Добре,че е информатиката да си почина малко.
![]()
![]()
Бреййй веднъж да стана малко по-късно
![]()
Сега ще чакам един приятел да стане и да се надяваме,че вече има снимките от изписването на бебето,защото на компа имам само една на бебчо и мама,но много искам да видя бебчо и баща му[-o<
Оффф моя лигльо и той докато стане сега ... и пак ще ме кара да ходя в тях на кафе за да се запозная лично с майка му,а така ме боли стомахаи май пак ще му откажа
Като за капак имам да преписвам протоколи по ООС
,а ме мързи ... ,но не ми пука
![]()
Ех само да не забравя довечера да сложа батерията на лаптопа и да я заредя,че от седмица не съм я слагала,а утре трябва да го нося в даскало да гледаме снимки![]()
Еее и мойта не е лесна днескаУсещам как накрая ще зае*за всичко и цял ден ще прекарам в леглото
![]()
Абе,каквото и да става днес ще е поредния страхотен ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Сънено.. и още ме държи от снощи , знам че и аз имам вина.. ама съм му сърдитаДобре ми е така като съм на топличко
Кафето ми свършии .. ии трябва да се надъхам да отида до кухнята да си направя закуска
Ииии мисля , че днес имам нужда от шоколад
ще ми се отрази добре след всичко това :]]
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Трябвааа да се настроя днеска за новата порция нерви,която ще ми бъде поднесена.. Да оправя тая физика,че днеска ми е последния срок и да се прибера най-сетне,за да легна като труп и да заспя веднага..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
През живота ми преминават хора,а не остават в него.Може би, така е по-добре...От всичко станало покрай мен ставам все по-силна и вярваща в себе си.В свят,в който боклуците са повече от другите е трудно,но не и невъзможно да се живее!
Тъжен,депресиран..![]()
Изморен, но и радостен.Успях да взема изпита и съм почти 100% сигурен че вземам стипендия!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
бивам,мисля си дали да кажа на една моя фр да каже на една нейна фр дет познава един маняк да ми даде скайпа му![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
YESSS ..![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
мизантропично
и...замислено относно някои неща (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Какво ми става?Не мога да се позная.АЗ,да не знам какво искам,нетипично за мен.Жалко,че много хора започнаха да забелязват.Не съм онова момиче вече.Преди бях изпълнена с живот.Ох,много ми е тъпо,бе.Мога да се оправя,знам че мога.Въпрос на време е може би.Но дали?
колко познато само...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Мали в тъпото даскало къв студ беше (бяхме 5 човека) утре даже и няма да ходя дреме ми квото ще да става.Болят ме кокалите под гърдите и няма да се ходи на репетиция.![]()
питах обаче му нямат скайпаПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
Боли ме главата, но съм доволна от днеска, като изключим ,че полицията ме пребъркваше![]()
![]()
Охх колко се снимахме с мойто сладурче Клаудияяя =)
за много години
The blood that binds us ..till death unites us
Днеска беше...добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Вече съм зле, от една дума всичко се провалиняма да дойде милото утре ;( ужасс
офф направо ще се разплача
![]()
пак стигам до извода,че всичко е скапано![]()
Кефа саАаАаАа.![]()
![]()
![]()
Порачах си аквариум - 49 литра и петака ще е тука - геЕееЕ не мога да чакам дотогава
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Meрси мацкаПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
![]()
Ох така ми е кофтиколко ревах не е истина
защо бе, защо бе
![]()
Малко щастие не заслужавам ли
![]()