- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Хубаво беше с тъпачките навънка.Одавна не си бяхме говорили така . Притеснявам се за него .. от нещата,които ми казаха и,които си ги говорихме не искам да свърши като всички други.;[[ Страх ме е . . И се ядосвам,защото цял ден пак е някъде и пак не ми се е обадил нито си е влизал в скайпа и направо . . ;хх
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ррр още не мога да се стопля, тоооолкова ми е студеноИскам да идва лятото вече
![]()
![]()
![]()
П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ахх,колко добре си поспах.Нещо съм заблудена обаче.Когато се събудих,се чудех дали да стана да се обличам или този път да закъснея малко за УЧИЛИЩЕ.![]()
За малко да тръгна към гимнязията.Шматка. ;D
един час я гоня от компа![]()
![]()
![]()
някво хем ми е добре хем ми е някво тъпоутре съ от 9 на даскало и остава само да кажат че и часовете са ни по 30 минути и ся някой да ми каже къв е смисъла да се разкарвам до там ?!
чудя се да навивам ли мама за бележка или не
ма май няма да стане
![]()
DevilWish в англия ли живееш? питам просто то любопитство![]()
След малко ще откача.Arr..![]()
Ядосана съм им.Егати тъпите момчета.Коя част от "Трябва да си купите бели ризи" не разбраха?!Купили са си лилави.И сега какво?!Трябва да променям дизайн на щанда,трябва да ходим да си търсим лилави колани и кво ли още не.Ебаси идиотите!![]()
Иначе съм изморена както винаги.Пак търчене цял ден из училище,бях с гуменки и пак ме болят краката.Ужас.Поне утре съм от по-късно.Ще поспя и ще имам време за всичко.Надявам се поне.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
oще съм зле :# майка ми чак я е страх да не се самоубия![]()
![]()
Как да съм-нервя се за тая философия гадна..поне завършвам срока само с 1 5чка...ох,какво ще правя без подкрепата им-и без златото..такова прекрасно същество отдавна не бях срещала и не съм имала до себе си...невероятен еи хич не съжалявам за миналото-евалата на развоя на събитиятао ама тея дни само хубави неща следват-почивните дни са вече абсолютно пълни по график
![]()
Ужасен ден ! .. Сутринта се оспах , всичко ми вървеше наопаки , нямам цигари, а моя не ми звъни и ще го нокалтирам . Проблемите нямат край , скоро ще си умра от този стрес ... Ма да се усмихна все пак утре ще е по - лошо .
![]()
рамо до рамо със себе си...
Как да се чувствам .. освен отвратително.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
само утре остана и после в Четвъртък няма да ходя на дск,щот трябва да чистим,ще се скатая![]()
![]()
![]()
![]()
иначе съм добре
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Екстра съм... напипах си една стаааааарааа ама многооо стара песен, която адски много я слушах на времето, и са ми е мн яко![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Днеска станах в 3 ходих малко наляво надясно докато дойде моето момче, и си прекарах толкова хубаво с него почти целия ден. После се изкъпах, мисля да уча малко ама сигурно по-късно защото малко ме мързи сега, а може сега да уча и после да играя карти с моето говедо, слушам Слави и чакам мама да дойде да и кача да гледа Vampire Diaries защото серията беше меко казано разтърсваща. Днес беше 1вия 26 от няколко месеца, дано нищо лошо не се случи и пак нещо да се цупим един на друг, обичам го.![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ей добре че е тоя форум да се посмеяИнтернет шефове смях смях
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
еми опитвам се да забравя 1 нещо и да го преодолея,но просто ... не се полу4авато даже не е само 1 нещо ,но има 1 главно което не ми дава мира.каквото и да правя,колкото и да се смея ,да се разсейвам и да се забавлявам това нещо ме присвива от болка веднага щом остана сама.омръзна ми да се преструвам пред себе си и пред другите 4е вси4ко е наред когато това изобщо не е така
![]()
I can't stop myself from loving you <3
бaхти милите смс-ииии![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Днеска съм много щастлив и мисля , че нищо не може да ми развали настроението![]()
![]()
По принцип на 26-ти винаги се случва нещо гадно..но днеска беше просто перфектно..Почти цял ден бях с моето момиче , даде ми нещо специално.![]()
А днеска стават 3 месеца откакто сме заедно.![]()
![]()
Дано нещата продължават все така.
Това е положението при мен , пожелавам лека вечер на останалите и много любов![]()
Направо съм адски очудена.Сънувах Бившия ми и сега си влизам във профила във sofianci.com.Като видях,че ми е гледал профила не знам каква физиономия направих.Разтърках си очите 3 пъти и пак.За какво пък ми е гледал профила,точно се отттърсих от него,позабравих го и сега какво?! отново същото.![]()
Но вече никога!НИКОГА!
Пуснах си Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around.Иначе гаджето ми все още не ми е писало и започвам да се притиснявам за него.Писах му смс снощи към 11,отговор нямаше,а сега и на скайп го няма.![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Чувствам се.. гладна.Така че след малко ще ставам да се натъпча хубаво. И без това много ме изнерви тая тема за "лошите момчета",мнооого неразбрани хора има в нея!
![]()
..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ми .. чувствам сееееее... не знам и аз как.Май съм добре сякаш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бих искала да се събудя, когато всичко е приключило ...![]()
рамо до рамо със себе си...