- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
защо и тя трябва да регистрира където и азей това не мога да разбера
![]()
що за хора неска ми казват че сме щели да играем срещу 11 клас (разбира се биха ни) надявам се само до март да се стегнем![]()
толкова е студено че направо ми идва да си седя в нас и въобще да не отида и на училищетолкова е студено,а те спират парното с;ед 2 час
и ни викат затваряйте си вратите и прозорците
че ни не ги отваряме и стаята пак е студена
като за първи срок добре,не съм много доволна от себе си ама да съм си седнала на д-то и да съм учила
![]()
втория срок тряябва да изям учебниците с корицатасамо ме тревожи това външно оценяване
![]()
оф какво съм почнала да го мисля от сега
![]()
Нещо съм в мрънкащо настроение. Мрънка ми се..Добре,че и другото мрънкало е в скайп,да си се полигавиме заедно..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Смяяххх![]()
![]()
Не не е смешно просто е леко жалко как някой живеят буквално в тоя форум добре че не съм толкова спрял
![]()
По темата: Въпреки че вчера си счупих 2 пръста на крака след като 200 кг радиатор падна на милото ми краченце днеска съм огъъъннннБоли ме но леко по леко влачейки се едва ли не ще стигна до кафето да се погушкам с моето момиче
![]()
![]()
Зории специален поздрав за теб: http://vbox7.com/play:42996949![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
нормално
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
тотално откачила![]()
Не много дореднес избягахме целия клас и директорката утре ще ни слага наказания
![]()
![]()
![]()
Така и не разбрах кога се зарибих по "Листопад",чак се радвам,че почна вече..![]()
Ще си го гледкам и по-късно ще хапна нещо,че огладнях за кой ли път днеска.. Трябва да минавам на някоя много сериозна диета
![]()
...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Добре се чувствам.Леко тъпо, заради прецаканият ми комп, но добре че брат ми има лаптоп.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ой,даже незнам как се чувствам...хипер ми е някво странно...Сериозно,тоя човек не ми влиае добреммм...ама голяма лигавня беше ей
![]()
Брях,брях
мисля че обърках нещои май скоро ще се скарам с една фр
ох ,имам много гадно предчувствие...като затишие пред буря.Мамка му тъкмо да ми потръгне и пак..
![]()
Хм .. добре съм.Като да не повярваш.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Уморен съм![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Мине не мине 1 ден и пак същата история наново. Не знам нервите и силите ми докога ще издържат, но ако продължава така ... не знам не знам ;х
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
До сега спах.Как ли ще заспя пак?![]()
Оолеле божеее...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ви се похваля!!! http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=356382 , побликували са ми историята в Хай Клуб.Не мога да повярвам.Ники,като види ще си умре от кеф.Боже,боже...![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да се прибирааааааааа .. по-бързо.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
честитоПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
нз
боли ме малко главата,само чакам да стане още малко по-късно и да се хвърлям в леглотои ми е някакво такова спокойно
отдавна не съм се чувствала така
![]()
самотна,както обикновенно,това чувство винаги по това време на годината се проявява,не мога да спра да мисля за него....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
vikitolove,мерси.
ЛЕЛЕЛЕ,не мога да се нарадвам!!!![]()
![]()
Намрънках се вече,сега да се наям..![]()
това е най-хубавата история която съм чувалаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
е разбира с е ако ябеше описал писател може би щеше да свучи по-добре,но не и толкова истинско
радвам се за вас
дано сте заедно още 10 по толкова,че и повече
![]()
Пффф.. Чудя се как може да има такива хора: Да си заебават всички приятели заради гаджето?! ..![]()
Много ясно,че ще отделят повече време на него,но пък цяяялото си време?! Имате приятели,бе,без тях закъде сте,кой ще е до вас като скъсате с половинката си(рано или късно)?! .. Охх,аман от такива хора около мен,вече не знам и азз.. Пффф
![]()
![]()
..
"Любовта е до време,приятелите до гроб!".... Да,ама не ..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..